ΔΙΑΚΟΠΕΣ MADE IN AFRICA...
Μήνυμα #36421 από atimoutsiko στις 23 Οκτωβρίου 2006, 11:31μμ
μέλος από: 15/10/2006 μηνύματα: 27 0 |
ΓΙΑ ΧΑΡΑΝΤΑΝ ΜΟΡΤΕΣ!(ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ... ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩ ΜΗ, ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΩ ΡΩΤΑ?/????ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ. ΠΕΡΙΜΑΙΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 50!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36424 από deathsinger... στις 24 Οκτωβρίου 2006, 9:10πμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Ναι κοίτα η (Α)φρικη ειναι ήπειρος έτσι...και μάλιστα 3x σε μέγεθος απο την Ευρώπη. Περιλαμβάνει χώρες όπου ζουν μουσουλμάνοι σε στυλ anatolia (π.χ Morocco, algeria) περιλαμβάνει άλλες χώρες με ανάμεικτα πολιτισμικά στοιχεία (Αίγυπτος) και περιλαμβάνει και Bambaaachia χώρες όπου ούτε εκεί ξέρουν πόσοι κάτοικοι ζουν. Άρα δεν είναι έυκολο να λες "πάω αφρικη" γιατι άλλο να πας με το καραβάκι απο την Ιεράπετρα στην Αλεξάνδρεια και άλλο να πας με jet στη ζούγκλα της Νιγηρίας...άρα εσυ θες περιπέτεια ζούγκλας, βόλτες στην αγορά του Αλ χαλιλ στο Καιρο, περιοδεία μαζί με την unicef στα χωριά του Κογκο....προσδιόρισε μας πια "όψη" της Αφρικής θες να ζήσεις...(αν πας βέβαια μαρόκο θα είναι σαν να εισαι Saudi arabi ετσι...νομάδες, έρημος και άγιος ο Αλλαχ...) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36433 από atimoutsiko στις 24 Οκτωβρίου 2006, 9:20μμ
μέλος από: 15/10/2006 μηνύματα: 27 0 |
εχω παει στην αιγυπτο. ειναι υπεροχα. οσο για την αγορα του αλ χαλιλη ειναι χαμοσπιτακια με χοματοδρομο, που κανεις παζαρι.ειναι πολυ γραφικα με ενα κακο. απο εκει θα βγεις ή βιασμενος ή κλεμενοςή χουφτομενος... ειναι λιγο παραξενα αλλα ωραια. εγω μιλαω για μια χωρα μαυρων καθαρα. ας πουμε για θεμα εργασιας ειχα τους masssai. μαρεσει η παρθενα φυση πρι φτασει καν το ρευμα. και δεν ξερω καποιο τετοι μερος. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36438 από deathsinger... στις 24 Οκτωβρίου 2006, 11:20μμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Νιγηρία ειναι τότε ενας καλός προορισμός...βασικά ειναι τεράστια χώρα γι αυτο θελει ψαξιμο με ταξιδιωτικους οδηγούς. Επίσης κατα την γνώμη μου ενας καλος προορισμος ειναι η Νοτια Αφρική...συνδιαζει και την ανάπτυξη και την φτώχεια και τις μεγαλουπολεις αλλα και τις ζουγκλες. Και μην ξεχναμε και τις υποδομες ετσι. Δηλαδή η Νοτια Αφρικη (η χώρα έτσι) ειναι η πιο αναπτυγμένη απο ολες τις υπολοιπες χώρες τις αφρικης (κεντρικης και νοτιας). Όμως δεν ειναι λιγο ακραιο να πας στην Mama africa? π.χ εχεις επισκευθει ποτε το Βαι? τα φαλασαιρνα? τα Σφακια? το φαραγγι της Σαμαριας? και ειδικα σου προτεινω (αν δεν το εχεις κανει) να επισκευθεις νοτια κρητη...(νοτια χανια βασικα). Θα τρελαθεις. Εχει τοσα μερη...Παλαιοχωρα, σούγια, Αγ. Ρουμελη, Σφακια..και αν θες πέρνεις και το καραβακι και πας Γαυδο. Εκει ουτε αμαξια, ουτε πολυκατοικιες (που και που ουτε και ηλεκτρικο). Καταπρασινο και γεματο ζωη νησι. Πραγματικα θα νομιζεις οτι ζεις σε καποιο νησι του survivor στον παναμα.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36529 από moromousagapo στις 02 Νοεμβρίου 2006, 9:59μμ
μέλος από: 24/10/2006 μηνύματα: 5 0 |
ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΡΚΕΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΩ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΤΑ ... ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.(ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!)ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ,8 ΧΡΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ...ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!ΚΑΙ ΚΑΙΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ''ΧΕΖΟΥ''... ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ?ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΤΟΙ ΜΕΡΟΣ?(ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΚΟΜΑ) |
προφίλάλλα... |