Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο μόνος τρόπος για να προλάβεις το τρένο είναι να χάσεις το προηγούμενο.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

Άγχος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133366 από lalaloopsy3doll στις 28 Απριλίου 2015, 3:29μμ

lalaloopsy3doll

Εικονίδιο
μέλος από: 27/4/2015
Γεια σας παιδιά σε λίγο τελειώνω την πρώτη γυμνασίου και έχω πολύ άγχος για τις εξετάσεις του Ιουνίου. Είμαι μαθήτρια του 19+ και έχω διαβάσει τα μαθήματα από το Πάσχα. Όμως δεν είμαι καλή στα μαθηματικά μόνο και έχω στα τριμηνα 15 και 15 βέβαια στο τρίτο έχω βελτιωθεί παρά πολύ και έχω την εσθηση ότι θα μου βάλει ίσως 18 επειδή κάνω ιδιαίτερα χωρίς να το ξέρει και της λέω την θεωρία τις ασκήσεις και γενικά συμμετέχω πολύ στο μάθημα. Μπορείτε να μου πείτε αν το τρίτο τρίμηνο είναι πριν τις εξετάσεις και αν μετράνε οι εξετάσεις στο γενικό μέσο όρο της τάξης. Χρειάζεται 8 να γραψω στις εξετασεις για να περάσω το μάθημα βέβαια και να μην μαζέψω 38 θα περάσω απτό μέσο όρο που είναι 19+ αλλά αν το τρίτο τρίμηνο είναι πριν τις εξετάσεις τότε θα κάνω Πάρτυ. Τέλος πάντων δεν με νοιάζει να περάσω το μάθημα αλλά να βγάλω καλό βαθμό. Φοβάμαι να ανοίξω το βιβλίο των μαθηματικών και έχω τρομερό άγχος. Να μην παραλείψω ότι στο δεύτερο τρίμηνο.της έγραψα 4 και ήταν από τους ψηλότερος βαθμούς. Ήταν πολύ δύσκολο. Παντος στο τρίμηνο μου έβαλε 15 τι με συμβουλεύετε να κάνω? Όποιος απαντήσει θα του κάνω αποδεκτή οπότε απαντήστε πλιζ
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #133369 από ScandalousAngel στις 28 Απριλίου 2015, 4:58μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Το τρίτο τρίμηνο είναι κρυφό. Δηλαδή θα γράψεις πρώτα εξετάσεις και ύστερα θα πάρεις τους βαθμούς και του τριμήνου και των εξετάσεων. Αφού όμως έχεις 15+15= 30 και εφόσον συμμετέχεις στο μάθημα δεν νομίζω να έχεις λιγότερο από 17. Να ξέρεις πως οι καθηγητές δίνουν σημασία στην προσπάθεια και στην προφορική παρουσία του μαθητή. Εσύ είσαι μια μαθήτρια του 19 και έχεις ένα προνόμιο παραπάνω. Όποιος έχει προσπαθήσει δεν έχει αποτύχει πότε. Και στο κάτω κάτω όλοι μας είχαμε και τις ατυχίες μας. Πχ εγώ που έβγαζα 18.5 έτυχε να γράψω φυσική 9. Ούτε έμεινα ούτε τίποτα τι να κάνουμε έπαθα ένα black out ξαφνικά. Δεν έχει σημασία ο βαθμός και ειδικά στο γυμνάσιο. Αν εσύ ξέρεις ότι προσπάθησες τότε ο βαθμός είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Αν όλοι φοβομασταν και είχαμε άγχος στην α γυμνασίου τα παιδιά στις πανελλαδικές τι πρέπει να κάνουν. Οι εξετάσεις για έναν διαβασμένο είναι παιχνιδάκι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!! Χαλαρωσε και συνεχισε να προσπαθεις. Ελπίζω να σε βοήθησα! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login