Λούφαρα ομπρέλα από κατάστημα!SOS
Μήνυμα #125627 από άσχετος στις 25 Φεβρουαρίου 2014, 9:10μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Πριν κάτι ώρες ήμουν σε 1 σούπερ μάρκετ και πήρα μια ομπρέλα(την χρειάζομουν και μου έλειπε 1 ευρώ) από εκεί..Είναι μεγάλο κατάστημα,και δεν λείπουν και οι κάμερες..Αλλά εκεί που είχε τις ομπρέλες δεν είχε κάμερες,από ότι είδα..Είχε ένα μικρό,με μαύρο γυαλί πάνω στο ταβάνι..Σαν UFO δηλαδή..Πήρα και 1 χυμό και όταν πήγα στο ταμείο,αυτή που ήταν εκεί,λέει σε έναν "οι κάμερες ανοιχτές είναι;" και λέει αυτός ναι και δεν ξέρω αν πήγε να δει..επειδή δεν είδα τι έκανε,έφυγα,αλλά έφυγα κανονικά,λες και δεν έγινε τίποτα..Έδωσα και κάρτα για ξεκάρφωμα..Αν το δουν,τι μπορεί να γίνει?μπορεί να έρθει και η αστυνομία σπίτι μου; Απαντήστε γρήγορα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #125628 από Bluejack στις 25 Φεβρουαρίου 2014, 9:52μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΦίλε μου για να το λέει αυτό μάλλον σε πήραν πρέφα ότι κάτι έκανες.Εκτός αν απλά έτυχε και το είπε εκείνη τη χρονική στιγμή (μα αμφιβάλλω). Τώρα δε πιστεύω να κάνουν και τίποτα για μερικά ψοροευρώ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125629 από άσχετος στις 25 Φεβρουαρίου 2014, 10:35μμ
Ευχαριστώ για την απάντηση σου!Τι πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν?Μπορούν να καλέσουν ακόμα και αστυνομία?Επίσης,η μαμά μου πάει πολλές φορές σε αυτό το κατάστημα,μπορεί να την χρεώσουν τίποτα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125630 από Bluejack στις 25 Φεβρουαρίου 2014, 10:49μμ
![]() |
Μπα.. δε θα κάνουν νομίζω σαματά για 2-3-4 ευρώ (όσο έκανε τέλος πάντων). Αν ήταν σίγουροι πως πήρες κάτι θα σε κάναν ρόμπα επιτόπου. Μάλλον απλά σε είδαν να τριγυρνάς εκεί για πολύ ώρα και κατάλαβαν πως κάτι έκανες χωρίς όμως να είναι και σίγουροι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125634 από Webmaster στις 26 Φεβρουαρίου 2014, 8:00πμ
![]() |
Είναι θέμα προσωπικότητας και φινέτσας. Ο ισορροπημένος πάει μέσα στο μαγαζί κύριος και ζητά μια ομπρέλα δανεική και γυρίζει μετά από λίγο με τα λεφτά. Ο γύφτουλας κλέβει μια ομπρέλα του τάληρου και ύστερα έχει φοβίες και τύψεις. Θα το χαρώ και να σε πιάσουνε και να σε ξεφτιλίσουνε κιόλας. Και πολύ καλά θα σου κάνουνε. Σιχτίρια μαθημένοι από μικρά στην πουστιά στην κλεψιά και στο ψέμα λαός ολόκληρος και μετά κοιτάνε εμένα οι άλλοι λαοί καχύποπτα που είχα την ατυχία να φέρω τα γονίδιά σας. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125636 από άσχετος στις 26 Φεβρουαρίου 2014, 2:36μμ
Σκέφτηκα να πάω να δώσω τα λεφτά,αλλά δεν ξέρω τι να πω..Και αν βρω κάτι να πω,θα πάω να τα δώσω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125643 από M1k3y στις 26 Φεβρουαρίου 2014, 6:43μμ
![]() |
Εμ δεν ξέρεις πού παν τα τέσσερα, εμ θέλεις να κλέψεις κιόλας. Έδωσε κάρτα για "ξεκάρφωμα" λέει = αυτόματα συσχέτισε το όνομά του με την αγορά και επιβεβαίωσε ότι ήταν εκείνη τη στιγμή στο σούπερ μάρκετ. Εφόσον δε σε σταμάτησαν (δεν σε έπιασαν δηλαδή επ' αυτοφώρω) και φροντίσεις να εξαφανίσεις την ομπρέλα δεν μπορούν να σου κάνουν ουσιαστικά τίποτα. Δεν έχεις ποινικό μητρώο παιδί μου. Ακόμα και βίντεο να πάει στην αστυνομία πώς στο καλό θα σε βρουν οι μπάτσοι; Αυτά γίνονται κάθε μέρα. Λες να σε επικηρύξουν; Ή νομίζεις ότι επειδή κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι εσύ είσαι στο βίντεο θα σε συλλάβουν κιόλας; Απλά τους λες "δεν είμαι εγώ στο βίντεο" και τέλος. Αν θέλουν να το συνεχίσουν θα πρέπει να το πάνε στα δικαστήρια και μετά καληνύχτα, τα λέμε σε 2-3 χρόνια. Αλλά εσύ όχι, πήγες και τους έδωσες το όνομά σου και την απόδειξη ότι εσύ ήσουν αυτός που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σούπερ μάρκετ. Μάθε να κλέβεις σωστά ή καλύτερα σταμάτα να είσαι γύφτος και εναρμονίσου με τον κοινωνικό περίγυρο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125645 από Webmaster στις 26 Φεβρουαρίου 2014, 7:22μμ
![]() |
Δεν είδες και το άλλο, ότι πλήρωσε με κάρτα αλλά κατά τ' άλλα του έλειπε ένα ευρώ. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125649 από άσχετος στις 26 Φεβρουαρίου 2014, 9:44μμ
Εντάξει,τι να κάνω,ένα λάθος της στιγμής ήταν..Την χρειαζόμουν επειγόντως την ομπρέλα και δεν είμαι κλέφτης,ούτε γύφτος..Το ότι μας κλέβει τόσο καιρό το δημόσιο,δεν λέτε τίποτα,και για 4-5 ευρώ με κρίνετε έτσι..Έτσι και αλλιώς από τα ρέστα,που τους αφήνω όταν πηγαίνω τα 5 λεπτά,10 λεπτά πάνε πιο πολλά σιγά.. Βεβαίως έχετε δίκιο,αλλά όπως είπα την χρειαζόμουν επειγόντως..:/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125650 από Dieftharmenos στις 26 Φεβρουαρίου 2014, 10:18μμ
![]() |
Εδω ειπες μεγαλη αληθεια...αν κατσει να αναλογιστει κανεις αυτο το 5-10λεπτο ανα πελατη σε μια αλυσιδα σουπερμαρκετ βγαινουν πολλα τα λεφτα...παρα πολλα... Οσο για το υπολοιπο θα σου κλασουν στην κυριολεξια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |