Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Mια γυναίκα με οδήγησε στο πιοτό και ποτέ δεν βρήκα την ευκαιρία να την ευχαριστήσω.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

είναι καλό αυτό το επάγγελμα ??

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121582 από AlexLewn στις 06 Ιουλίου 2013, 2:56πμ

AlexLewn

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2013
λοιπόν ,
είμαι 15 θα πάω 1η λυκείου... το ξέρω πως είναι νωρίς αλλά σκέφτομαι προς προγραμματιστής(σχεδιαστής ιστοσελίδων)
λογικά πρέπει να πάω τεχνολογική ..
1) ποια είναι τα δύσκολα μαθήματα στην τεχνολογική ??
2) αυτό το επάγγελμα θα έχει μέλλον ? (σκέφτομαι να σπουδάσω στην Αμερική και μάλλον να ζήσω εκεί, έτσι λέω )
3) αυτό το επάγγελμα θα έχει καλό μισθό, θα είναι ευχάριστο και θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο ??
Ξέρω είναι λίγο κουραστικές οι ερωτήσεις αλλά
σας παρακαλώ απαντήστε μου !!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #121589 από XxXGreGXxX στις 06 Ιουλίου 2013, 10:22πμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009

Αποδεκτή απάντηση

Φιλε μου η Τεχνολογικη δεν ειναι καθολου του πεταματου.. Εχει δυσκολα μαθηματα οπως την φυσικη και τα μαθηματικα. Εμενα με ειχε δυσκολεψει και το Αρχες οργανωσης και Διοικησης το οποιο ειναι καθαα θεωρητικο μαθημα και πρεπει να ''εχεις'' την παπαγαλια πραγμα που εγω δεν.. Και η αναπτυξη εφαρμογων θελει προσοχη, Ειναι ενα μαθημα που λογικα θα σου αρεσει μιας που εχει να κανει με κατι που θες να ασχοληθεις σε εναν βαθμο ( αναπτυξη αλγοριθμων). Εαν γουσταρεις αυτο που θα κανεις στο μελλον οτι επαγγελμα θελησεις ακολουθησεις θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να μην μεινεις ανεργος. Δεν ειναι ικανος να σου πει κανενας ποιο επαγγελμα εχει μελλον γιατι απλα δεν υπαρχει. Οποιος ειναι καλος σε κατι πολυ απλα θα εχει μελλον
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121596 από AlexLewn στις 06 Ιουλίου 2013, 6:10μμ

AlexLewn

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2013
Ευχαριστώ πολύ !!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login