Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 18:40 @Διασκέδαση
γράψε το ονομα σου (george) και βάλε στο όμικρον κάτι ακτίνες κάτε τέτοιο !!! Πήγαινε στο θέμα: ΄Όνομα για Graffiti
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 18:38 @Μηχανήματα
ευχαριστώ πολύ !!
Πήγαινε στο θέμα: κανένα καλό πρόγραμμα !
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 18:35 @Μηχανήματα
μήπως έκλισες καταλάθος τα δεδομένα κινητού ? Πήγαινε στο θέμα: 0.FACEBOOK.com
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 00:59 @Μηχανήματα
ευχαριστώ αλλά τα έχω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο ??
Πήγαινε στο θέμα: κανένα καλό πρόγραμμα !
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 00:47 @Μηχανήματα
Γεια σας μπορείτε να μου πείτε κανένα καλό πρόγραμμα για να επεξργαστώ 1) βίντεο 2) φωτογραφίες το οποίο να κατεβάσω δωρεάν ή να βάλω κωδικό ! και γενικώς κανένα καινούριο πρόγραμμα 2013 !! Σημείωση moderator: Να μην προταθεί παράνομο (πειρατικό) software με σπασμένους κωδικούς και τέτοια. Πήγαινε στο θέμα: κανένα καλό πρόγραμμα !
Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 18:10 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ !!
Πήγαινε στο θέμα: είναι καλό αυτό το επάγγελμα ??
Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 02:56 @Διάφορα
λοιπόν , είμαι 15 θα πάω 1η λυκείου... το ξέρω πως είναι νωρίς αλλά σκέφτομαι προς προγραμματιστής(σχεδιαστής ιστοσελίδων) λογικά πρέπει να πάω τεχνολογική .. 1) ποια είναι τα δύσκολα μαθήματα στην τεχνολογική ?? 2) αυτό το επάγγελμα θα έχει μέλλον ? (σκέφτομαι να σπουδάσω στην Αμερική και μάλλον να ζήσω εκεί, έτσι λέω ) 3) αυτό το επάγγελμα θα έχει καλό μισθό, θα είναι ευχάριστο και θα έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο ?? Ξέρω είναι λίγο κουραστικές οι ερωτήσεις αλλά σας παρακαλώ απαντήστε μου !! Πήγαινε στο θέμα: είναι καλό αυτό το επάγγελμα ??
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 15:14 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω !!!!
Πήγαινε στο θέμα: γουστάρω μια κοπέλα .
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 02:04 @Θ. Κλημεντίνη
πηγαίναμε μαζί στο γυμνάσιο στην ίδια τάξη αλλά τώρα θα πάει σε διαφορετικό λύκειο αλλά θα μιλάμε έχουμε πει!!
Πήγαινε στο θέμα: γουστάρω μια κοπέλα .
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 02:03 @Θ. Κλημεντίνη
είμαι 15 χρονών και γουστάρω μια από την 3η γυμνασίου ! μιλάμε στο φβ και στον δρόμο όταν συναντιόμαστε. πιστεύω πως και αυτή με γουστάρει αλλά δεν ξέρω . κολλάω και ντρέπομαι να της τα ζητήσω !!! γενικά είμαι λίγο ντροπαλός και ώρες ώρες κομπλάρω όταν της μιλάω !! επίσης πολλές φορές με κοιτάει και την κοιτάω στα μάτια και μου χαμογελάει !! τι να κάνω ?? βοήθεια !! Πήγαινε στο θέμα: γουστάρω μια κοπέλα . |