Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τράπεζα είναι το ίδρυμα που σου δανείζει λεφτά αν μπορείς ν' αποδείξεις ότι δε σου χρειάζονται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τι σημαινει σνομπαρω ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #92804 από Hetfield στις 09 Ιανουαρίου 2012, 8:22μμ

Hetfield

Εικονίδιο
μέλος από: 21/12/2011
Τι εννοουμε οταν λεμε π.χ. σε καποιον "με σνομπαρεις"

(το ξερω ειναι καπως ηλιθιο να μην ξερω,αλλα μου ρχονται πολλες εννοιες και εχω μπερδευτει)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92805 από Darkwin στις 09 Ιανουαρίου 2012, 8:33μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Ένα θέμα φτάνει. [Σβήστηκε άκυρο link] δες την απάντηση μου :)

Φιλικά Πάντα!

Σημείωση moderatror: christosmpa, δεν είσαι moderator σ' αυτό το forum για να κάνεις αυστηρές παρατηρήσεις στα μέλη και να σου ζητάνε και συγγνώμη. Και επιπλέον, την απάντηση που έδωσες, την έδωσες στο λάθος θέμα, στη λάθος κατηγορία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92806 από Hetfield στις 09 Ιανουαρίου 2012, 8:40μμ

Hetfield

Εικονίδιο
μέλος από: 21/12/2011
ΟΠ ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ..ΝΟΜΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ 1ο ΜΟΥ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΙΑΛΛΟ,ΣΟΡΡΥ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92807 από Darkwin στις 09 Ιανουαρίου 2012, 9:04μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Επειδή δεν μου εμφανίζει την απάντηση στο άλλο που έκανες θα γράψω εδώ την σημασία!
Σήμερα χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη για να χαρακτηρίσουμε κάποιον υπέρμετρα αλαζόνα ή ψωροπερήφανο ή γενικά κάποιον ψηλομύτη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93190 από sandy15 στις 14 Ιανουαρίου 2012, 10:32μμ

sandy15

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2012
Ναι,συμφωνώ με τον απο πάνω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93199 από Dovakin στις 15 Ιανουαρίου 2012, 12:24πμ

Dovakin

μέλος από: 15/1/2012
Η λέξη σνομπ προέρχεται από τη Βρετανική snob,και προήλθε από τη Βρετανία.
Κάποιος σε σνομπάρει όταν π.χ. του μιλάς και κάνει ότι δε σε βλέπει ή δε σε ακούει. Ο σνομπ είναι αυτός που νομίζει ότι κάποιος είναι και καλά,και για αυτό δεν σου απαντάει.
Αυτή η συμπεριφορά συναντιέται σχεδόν αποκλειστικά στους Ευρωπαικούς λαούς,και κυρίως στις γυναίκες.
Άμα πας στην Αμερική και μιλήσεις με Αμερικάνους και Αμερικάνες είναι πολύ πιο cool και ακομπλεξάριστοι σε σχέση με τους ευρωπαικούς λαούς και ιδιαίτερα τους Έλληνες,και ακόμα περισσότερο τις Ελληνίδες!
Στην Αμερική το να είσαι σνομπ,το θεωρούνε κακή παραξενιά του χαρακτήρα,σαν να έχεις να κάνεις μπάνιο 2 μήνες ας πούμε,και τους κάνουν πέρα και τους προσβάλλουν τους snob,αλλά στην Ελλάδα μερικά ψωνάκια το θεωρούνε μόδα.
Τι να πεις ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login