Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 11:21 @Sex
Απλά πες της τι νιώθεις με ένα τρόπο που να μη τη προσβάλλει.
Πήγαινε στο θέμα: Πως να γλυψω τα ποδια της φηλης μου?
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 12:29 @Sex
Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που νιώθουν ωραία με τον εαυτό τους όπως είναι. Ίσως γενικά ένα συγκεκρυμένο μέγεθος να είναι προτιμότερο από άλλα,αλλά δεν θα ήθελα η κοπέλα μου να κάνει μια εγχείρηση μόνο και μόνο για να γίνει λίγο πιο ελκυστική. Μια κοπέλα με αυτοπεποίθηση και που πιστεύει στον εαυτό της,με ενδιαφέρει πιο πολύ από μια που ίσως να έχει καλύτερες σωματικές αναλογίες αλλά δεν νιώθει και τόσο εντάξει με τον εαυτό της ή νιώθει πως πρέπει συνέχεια να αλλάζει για να είναι ωραία. Οι καλύτερες αναλογίες μπορεί να κάνουν πιο ελκυστική μια γυναίκα σε ένα άντρα για σεξ,αλλά τίποτα παραπάνω.Ενώ ένας ωραίος δυναμικός χαρακτήρας θα μπορούσε να κάνει έναν άντρα να ενδιαφερθεί για την προσωπικότητα της,δηλαδή πέρα από το σεξ. Πήγαινε στο θέμα: Eπεμβαση στηθους..
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 12:21 @Sex
Όχι μόνο αυτά,αλλά περισσότερο από άλλα. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:48 @Sex
επί του θέματος λοιπόν,προτιμώ να βλέπω βιντεάκια με facesitting. να κάθεται δηλαδή η γυναίκα στη φάτσα του άντρα,για να την ικανοποιήσει αυτός στωματικά. νομίζω έχουν πλάκα. Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:30 @Sex
Κοίτα αυτό ανήκει σε ένα σύνολο δραστηριοτήτων που ονομάζονται φετίχ. Φετίχ είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθήματα ευχαρίστησης,και δεν είναι απαραίτητα το κλασσικό σεξ. Αυτές οι δραστηριότητες μπορεί να είναι οτιδήποτε,τώρα το αν κάτι είναι φυσιολογικό ή όχι είναι λίγο υποκειμενικό,δηλαδή δεν μπορούμε να απαντήσουμε για πολλά πράγματα με ένα ναι ή ένα όχι. Διότι τα πράγματα δεν είναι ανανγκαίο να είναι μόνο μαύρα ή άσπρα. Ανάμεσα τους υπάρχουν και χιλιάδες αποχρώσεις του γκρί! Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσουν τα γυναικια ποδια.
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:24 @Διάφορα
Η λέξη σνομπ προέρχεται από τη Βρετανική snob,και προήλθε από τη Βρετανία. Κάποιος σε σνομπάρει όταν π.χ. του μιλάς και κάνει ότι δε σε βλέπει ή δε σε ακούει. Ο σνομπ είναι αυτός που νομίζει ότι κάποιος είναι και καλά,και για αυτό δεν σου απαντάει. Αυτή η συμπεριφορά συναντιέται σχεδόν αποκλειστικά στους Ευρωπαικούς λαούς,και κυρίως στις γυναίκες. Άμα πας στην Αμερική και μιλήσεις με Αμερικάνους και Αμερικάνες είναι πολύ πιο cool και ακομπλεξάριστοι σε σχέση με τους ευρωπαικούς λαούς και ιδιαίτερα τους Έλληνες,και ακόμα περισσότερο τις Ελληνίδες! Στην Αμερική το να είσαι σνομπ,το θεωρούνε κακή παραξενιά του χαρακτήρα,σαν να έχεις να κάνεις μπάνιο 2 μήνες ας πούμε,και τους κάνουν πέρα και τους προσβάλλουν τους snob,αλλά στην Ελλάδα μερικά ψωνάκια το θεωρούνε μόδα. Τι να πεις ? Πήγαινε στο θέμα: Τι σημαινει σνομπαρω ?
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 00:17 @Διασκέδαση
Λίγο αργά ίσως,αλλά έχε υπόψη σου και την Das Experiment. Βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Ένας καθηγητής ψυχίατρος αποφασίζει να κάνει ένα πείραμα με τους φοιτητές του,και τους χωρίζει σε δύο ομάδες όπου οι μεν θα παριστάνουν τους φύλακες και οι υπόλοιποι τους φυλακισμένους για ένα χρονικό διάστημα.Το τι επακολουθεί από το πείραμα,θα το δεις στην οθόνη! Πήγαινε στο θέμα: Ταινια με φυλακες ή φυλακοβοιους |