Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 12:47 @Sex
εμενα μαρεσει η μυρωδια του πεους....μοναδικη
Πήγαινε στο θέμα: μυρωδιές
Μήνυμα στις 17/4/2012 στις 21:55 @Sex
Κλιση προς τα κατω,η προς τα πανω?δεν καταλαβα
Πήγαινε στο θέμα: Απλα στραβο ή Προβλημα;
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 18:51 @Flame
Φιλε,παρολο που προσωπικα δεν ειμαι πολυ υπερ της θρησκειας κτλ κτλ (αλλα πιστευω στο Χριστο και οτι διδαξε,φυσικως),το θεμα δεν ειναι στο ποσες φορες θα την κανεις,αλλα στη πιστη και στην ειλικρινια σου απεναντι στο Θεο....Απο κει και περα,και 1 φορα,ειναι υπεραρκετη (αρκει να εισαι απολυτα αφοσιωμενος εκεινη τη στιγμη,και οχι να κοιτας να τη κανεις μια στα γρηγορα,βιαστικα,για να ξεμπερδευεις..
Πήγαινε στο θέμα: προσευχη
Μήνυμα στις 10/4/2012 στις 00:45 @Διάφορα
Παιδια,ψαχνω για κανα καταστημα που να πουλαει γουρουνες-δυναμιτακια (τις κλασσικες τις κοκκινες),μιας και πλησιαζει η Ανασταση....Μενω Αλιμο-Αγιο Δημητριο...ξερετε κανα μαγαζι δω κοντα?Δεν θα με πειραζε να ναι και μακρια (αλλα οχι και πολυ..)
Πήγαινε στο θέμα: γουρουνες-δυναμιτακια
Μήνυμα στις 10/4/2012 στις 00:05 @Sex
Κιεγω την επαιζα.....βλεποντας τσοντα στο pc και μπηκε και με πιασε ο πατερας μου....και την παιξαμε μαζι...Ο ενας του αλλου ;) (χιαστη κιετσι...;)
Πήγαινε στο θέμα: με επιασε ο 8ειος μου
Μήνυμα στις 9/4/2012 στις 23:58 @Sex
Καθε χρονο,πριν την ανοιξη,να μην πιασει σκορο....:/
Πήγαινε στο θέμα: καθε ποτε ξυριζετε το εφηβαιο σας?
Μήνυμα στις 9/4/2012 στις 23:53 @Sex
Φιλε,δεν ειναι και τοσο κακο.....Για μενα,ειναι περισσοτερο σεξυ με το πετσακι απο πανω.... ;)
Πήγαινε στο θέμα: πετσάκι πέους βοήθεια πλζ
Μήνυμα στις 9/4/2012 στις 23:51 @Sex
Φιλε,μια χαρα εισαι.....Εγω την εχω 6cm..ΣΕ ΣΤΥΣΗ!!!
Πήγαινε στο θέμα: peos
Μήνυμα στις 9/4/2012 στις 17:59 @Flame
Γεια σας παιδια....Οπως καθε πασχα,ψαχνω για γουρουνες (τις κλασσικες τις κοκκινες) και διαφορα σχετικα δυναμιτακια...Φετος εκλεισε ενα μαγαζακι δω κοντα που πουλουσε....Οποτε δεν ξερω απο που να βρω....Μενω Αλιμο,σχετικα κοντα στα συνορα με Μπραχαμι,και Αργυρουπολη....Μηπως ξερετε κανενα μαγαζακι δω στα μερη μου? Ευχαριστω,και καλο Πασχα Πήγαινε στο θέμα: γουρουνες-δυναμιτακια |