Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Κοινωνικός είναι εκείνος που κάνει παρέα σ' αυτούς που έτσι κι αλλιώς δεν τη χρειάζονται.
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου

Ποιος συμπαθει το ΙΣΡΑΗΛ?Και γιατι οχι??

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #35800 από EISTE FASISTES στις 07 Αυγούστου 2006, 2:40μμ

EISTE FASISTES

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/8/2006
και του πολιτικους αυτου ποιος του βγαζει ρε μεγαλε ,τα παμε αυτα η μιση ελλαδα τα τρωι κανονικα απο την αλλη μιση,για αυτο ξενιτευτικα εξετειας του κομματικου κρατους ανεξαρτητου χρωματος,Και ο παππους μου στην αλβανια πολεμησε ,και οχι μονο......αλλα δεν πολεμησε για να γινει η ελλαδα αυτο το μπαχαλο που το κανταντισαν παραααα πολυ ελληνες ,οχι ολοι αλλα πολλοι!!

ΚΑΙ για να αλλαξη κατι στην ελλαδα οπως λες πρεπει να γινει επανασταση ......οχι σαν την αλλη μην αγριευης αλλη επανασταση απο τον λαο""οχι κομουνιστικη""......αλλα που τα παμε αυτα απο την καφετερια η απο τον καναπε ......καταταλα πορειες και τσαμπα μαγκια.......
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35802 από deathsinger... στις 07 Αυγούστου 2006, 2:50μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Ο καθένας κοιτάει την πάρτυ του...αυτό κάνω και γω και ας είμαι 16...όλοι πια σκοτώνουν για τα λεφτά...το ξέρω πως και σε πορείες να πάω, πως και μαγαζιά να σπάσεις δεν βγαίνει τπτ...δεν πα να φωνάζεις...εσύ τους βγάζεις....και τι να κάνεις? και λευκό να ψηφίσεις η ψήφος θα πάει με το πρώτο κόμμα...ίδια είναι τα σκατά δεξιά και αριστέρα...με καμία εξουσία δεν είσαι ευχαριστημένος...εν τι παραδείγματι ο Χαρίλαος Τρικούπης...το 1873-1875 ολοκλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Ευρώπης τότε, τον ισθμό της Κορίνθου...έκανε τον πρώτο σιδηρόδρομο στην ΕΛλάδα...έθεσε νέες υποδομές..και όμως...αναγκάστηκε να φύγει από την εξουσία λόγο της βαριάς φορολογίας που επέβαλε με αποτέλεσμα την δυσανασχέτηση και αποδοκιμασία των φορολογουμένων...δεν υπάρχει η τέλεια εξουσία και ποτέ δεν θα υπάρξει...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login