Πως να την ριξουμε
Μήνυμα #77992 από Rockas στις 27 Μαΐου 2011, 10:56μμ
μέλος από: 23/5/2011 μηνύματα: 3 0 |
Γεια σας. Λοιπον εγω και κατι κολοιτοι μου ειμαστε σχεδον παντα εξω. Θελουμε και οι τρεις να γνωρισουμε κοριτσια γιατι ξενερωνουμε οταν ειμαστε μονο οι τρεις μας. Λοιπον ας πουμε οτι βλεπουμε ενα ωραιο κοριτσι να περναει απο εκει που ειμαστε.Εκεινη τη στιγμη παραληρουμε.Σταματαμε ολη τη συζητηση που εχουμε και δεν βγαζουμε αχνα.Μονο οταν εχει φυγει τουλαχιστον 10 μετρα συνεχιζουμε.Με λιγα λογια κολονουμε τελιος. Λοιπον παμε και οι τρεις 2α Γυμνασιου και θα θελαμε μερικες συμβουλες για το πως να προσεγκισουμε και πως να βγαλουμε ΟΛΗ αυτη την "ντοπη" που νιωθουμε.Και ισως σε καποιο επιπεδο να κανουμε και σχεση μαζι τους. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #77998 από Velvet στις 27 Μαΐου 2011, 11:49μμ
μέλος από: 5/5/2011 μηνύματα: 12 0 |
Καταρχήν, πιστεύω ότι το να γνωρίζατε μία κοπέλα στο δρόμο θα ήταν λίγο περίεργο από την άποψη ότι αυτή θα καταλάβαινε ότι της την πέφτετε και θα αντιδρούσε μάλλον ελαφρώς απότομα. :P Γνώμη μου είναι να αρχίσετε να κάνετε παρέα με ένα-δύο κορίτσια από την τάξη σας στο σχολείο που σας φαίνονται όμορφες και "εντάξει" και να τους ζητήσετε (αφού έχετε δεθεί σαν άτομα) να σας γνωρίσουν φίλες τους. Επίσης, μπορείτε να προσεγγίσετε κορίτσια από το φροντιστήριό σας, από το γυμναστήριο... Υπάρχουν πάντα τρόποι, αρκεί να δείχνετε χαλαροί και cool, να μην είστε το στυλ "ψάχνω-απεγνωσμένα-για-γκόμενα". Καλή τύχη. ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78046 από sizA στις 28 Μαΐου 2011, 9:24μμ
μέλος από: 14/5/2011 μηνύματα: 59 0 |
καταρχην με κοριτσι απτον δρομο γινετε.. απλα πρεπει εκει να ξεκολισεις.. ντροπες και αιδιες.. σκεψου οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα.. και πολυ απλα σκεψου οτι εισαι ανωτερος..λοιπον ακου.. βλεπεις μια κοπελα.. πες τους αλλους να φυγουν γιατι δεν θα ενιωθε το κορτισι με 3 λιγουριδες να την περιτριγιριζουν.. λοιπον πας μονος την χερετας με χαμογελο.. γεματος αυτοπεποιθηση ρωτας π.χ σε πιο σχολειο παει κτλπ.. και μετα απο λιγο ζητας το κινητο της.. μολις πας σπιτι αρχιζεις να της μιλας και μετα κανονιζετε για καφε απο κει κε περα ξερεις :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |