Μήνυμα στις 18/6/2011 στις 09:44 @Διάφορα
Καλησπερα. Εχτες πηγα στην συναβλια των Iron Maiden στο Terra Vibe Park αλλα επιδη εκει επεφτε πολυ τσιγαριλικι και πιθανοτατα ναρκοτικα μου εχει μπει η ιδεα οτι μπορει να παθω κατι επιδι μιριζε εντονα και δεν σταματουσε. Οποτε μπορω να παθω κατι στην υγεια μου ή ειμαι ενταξει και μπορω να μεινω ησηχος? Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτοση να παθω κατι?
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 16:54 @Sex
Γεια σας εχω μια απορια για τον χαλινο. Ο Χαλινος υπαρχει περιπτοση να σπασει και αν ναι ποναει πολυ και ποτε μπορει να συμβει? Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση Χαλινος
Μήνυμα στις 27/5/2011 στις 22:56 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας. Λοιπον εγω και κατι κολοιτοι μου ειμαστε σχεδον παντα εξω. Θελουμε και οι τρεις να γνωρισουμε κοριτσια γιατι ξενερωνουμε οταν ειμαστε μονο οι τρεις μας. Λοιπον ας πουμε οτι βλεπουμε ενα ωραιο κοριτσι να περναει απο εκει που ειμαστε.Εκεινη τη στιγμη παραληρουμε.Σταματαμε ολη τη συζητηση που εχουμε και δεν βγαζουμε αχνα.Μονο οταν εχει φυγει τουλαχιστον 10 μετρα συνεχιζουμε.Με λιγα λογια κολονουμε τελιος. Λοιπον παμε και οι τρεις 2α Γυμνασιου και θα θελαμε μερικες συμβουλες για το πως να προσεγκισουμε και πως να βγαλουμε ΟΛΗ αυτη την "ντοπη" που νιωθουμε.Και ισως σε καποιο επιπεδο να κανουμε και σχεση μαζι τους. Πήγαινε στο θέμα: Πως να την ριξουμε |