Από κοντά είναι ψυχρή
Μήνυμα #71123 από lefteris! στις 22 Ιανουαρίου 2011, 11:21μμ
![]() |
γεια σας παιδια εχο ενα προβλεμ.ειμαι 14 χρονον και τα ξαναεφτιαχα με μια κοπελα που τα ειχαμε 2 χρονια.το 8εμα ειναι οτι αυτι μ ζιτισε να φιλιθουμε και εγο δεχτικα!!αλλα οταν τιν ειδα δεν μπορεσα ουτε καν να τις πιασο το χερι..αλλιοσ μιλαμε στα μνματα και αλιοσ απο κοντα.π.χ μιλουσαμε ποσεσ ορεσ στο τηλ αλλα μολις βγικαμε βολτα δεν ανταλαξαμε λεξη.μονο ενα γεια- τι κανεισ και τετοια..το προβλιμα μ ειναι οτι προτον δεν 3ερο να φιλαω γτ ειναι ι προτι μ φορα(μαλλον και για αυτιν)και δευτερον ποσ να τιν φιλισω ετσι στο ασχετο???τι να κανο??αν μπορειτε γραφτε μ ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #71133 από AggelosTuDromu στις 23 Ιανουαρίου 2011, 12:41πμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηδεν υπαρχει τροπος να σου πουμε, στο ασχετο ειναι το καλυτερο ^_^ μονο καθαρη αναπνοη να χεις κ να μην την πνιξεις με την γλωσσα σουκαλα ρε φιλε πιο πανω γραφεις οτι τα χες μαζι της 2 χρονια κ δεν κανατε τπτ? κοιταζοσασταν? αν καταλαβα σωστσ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71135 από lefteris! στις 23 Ιανουαρίου 2011, 12:44πμ
![]() |
ακριβος τα ειχαμε 2 χρονια και απλα πιγαιναμε βολτα τπτ αλλο..γτ δεν ει8ελε ι κοπελα και εγο δεν ει8ελα να τιν πιεσο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71137 από AggelosTuDromu στις 23 Ιανουαρίου 2011, 12:54πμ
2 ΧΡΟΝΙΑ? WTF? μακαρι να ειχα την υπομονη σου εγω σου λεω χωρισετην κ βρες αλλην...γιατι οπως βλεπεις ουτε φιλι δεν σου δινει η τουλαχιστον ρωτα την ποτε θα αρχισετε τα ματσα μουτσα αν σου πει οταν ερθει η ωρα τοτε αυτη η ωρα θα ειναι που θα χωρισετε δεν παλευετε ρε φιλε 2 χρονια? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71138 από lefteris! στις 23 Ιανουαρίου 2011, 12:59πμ
![]() |
αυτη μ ειπε τορα προσφατα οτι πριν χορισουμε οτι ει8ελα να φιλιφουμε αλλα φοβοταν να μ το πει και νομιζε οτι αν το ελεγε 8α τιν κοροιδευα!!!το να την χορισω δεν ειναι τοσο ευκολο γτ περασαμε τοσεσ καλεσ στιγμεσ(και αλλεσ τοσεσ κακεσ)αλλα δεν εχει σιμασια το 8εμα ειναι οτι οσο ειμασταν χορια δεν μπορουσα να τιν βγαλο απο το μιαλο μ!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71139 από AggelosTuDromu στις 23 Ιανουαρίου 2011, 1:11πμ
πλακα μου κανεις? ποσο ωραιες στιγμες να περναγατε οπως ειπες πιο πανω μονο βολτες κανατε βολτες κανω εγω με την αδερφη μου αγκαλια η πιανεις την φιλας στο ακυρο κ οτι γινει γινει η την χωριζεις κ ο ερωτας με ερωτα περναει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71142 από lefteris! στις 23 Ιανουαρίου 2011, 1:46πμ
![]() |
σορρυ αλλα εσυ μονο με αγγαλιεσ και φιλια περνασ οραιεσ στιγμεσ??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71143 από AggelosTuDromu στις 23 Ιανουαρίου 2011, 2:03πμ
ναι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71163 από Verus στις 23 Ιανουαρίου 2011, 3:06μμ
![]() |
Κατ'αρχήν Λευτέρη παιδί μου μάθε ορθογραφία, γιατί μου βγήκαν τα ματάκια μέχρι να διαβάσω το post σου! Δευτερευόντως, δε θα δώσετε εξετάσεις στο φιλί, ηρέμησε! Και ναι, έτσι στο άσχετο, πιάσ'της το χέρι και φίλα τη στο στόμα. Για αρχή μη βάλεις γλώσσα, μην την πνήξεις κι'όλας. Αν δεις ότι της αρέσει προχώρα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |