Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ψυγγιές: Οι φωνές του περιπτερά να κλείσεις το ψυγείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Συμβουλες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69622 από Jorge στις 28 Δεκεμβρίου 2010, 10:59μμ

Jorge

μέλος από: 28/12/2010
Γεια σε ολους στο forum.
Λοιπον το εξης προβλημα που εχω ειναι το οτι δηλιαζω σε οτι αφορα τα κοριτσια( Δεν πιστευω αρκετα στον εαυτο μου).Σε αυτο μπορει να παιζουν πολλα ρολο οπως το οτι θεωρω πως καποιο κοριτσι θα προτιμησει καποιον αλλο αντι για εμενα.Ακομα καθε φορα που ειμαι αποφασισμενος να μιλησω σε καποια στο τελος δηλιαζω.Καμια ιδεα πως να τονωσω το ηθικο μου και να αποβαλω το ανχος ? :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69809 από jimmas στις 02 Ιανουαρίου 2011, 1:45πμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Φρόντισε να νιώθεις άνετα με την εμφάνισή σου. Δηλαδή φτιάξε τα μαλλιά σου όπως σου αρέσουν και φόρα ρούχα που πιστεύεις πως σου πάνε. Αν είσαι σε κάποιο κλαμπ τότε πιες κανά ποτάκι ίσα ίσα για να σου φύγουν οι αναστολές. Έπειτα "όρμα" χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα και πόσο μάλλον την απόρριψη. Σκέψου πως δεν θα την ξαναδείς ποτέ και μην σε νοιάζει.

Υπάρχουν διάφορα βιβλία που κυκλοφορούν σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf) του στυλ "How To Make Anyone Fall In Love with You" που και καλά δίνουν συμβουλές. Στην θεωρία πιάνουν αλλά στην πράξη είναι εντελώς διαφορετικά. Εννοείται λοιπόν πως είναι μάπα αλλά λένε πράγματα που έχουν σχέση με την ψυχολογία και σου δίνουν κάπως αυτοπεποίθηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login