Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 21:01 @Sex
Καλα τριχες εχω απαλ ρωταω επιδη εχω PC στο δωματιο.Κινητο κατα τα αλλα δεν χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Πήγαινε στο θέμα: Αναπτυξη πεους
Μήνυμα στις 14/1/2011 στις 20:49 @Sex
Γεια σας. Τωρα που ειμαι στην αναπτυξη και μεγαλωνει και το πεος μου εχω την αππορια το τι μπορει να επηρεασει αρνητικα την αναπτυξη του πεους. Ρωταω επειδη εχω ακουσει πως το να εχεις υπολογιστη στο δωματιο σου επηρεαζει γενικα στην αναπτυξη , αληθευει?Επισης μπορει να ακουστει καπως αλλα επηρεαζει και αμα γροθοκοπανας πολυ ,ρωταω επειδη ο οργανισμος με το γροθο αποβαλλει μια ουσια που χρειαζετε για την αναπτυξη. Πήγαινε στο θέμα: Αναπτυξη πεους
Μήνυμα στις 28/12/2010 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σε ολους στο forum. Λοιπον το εξης προβλημα που εχω ειναι το οτι δηλιαζω σε οτι αφορα τα κοριτσια( Δεν πιστευω αρκετα στον εαυτο μου).Σε αυτο μπορει να παιζουν πολλα ρολο οπως το οτι θεωρω πως καποιο κοριτσι θα προτιμησει καποιον αλλο αντι για εμενα.Ακομα καθε φορα που ειμαι αποφασισμενος να μιλησω σε καποια στο τελος δηλιαζω.Καμια ιδεα πως να τονωσω το ηθικο μου και να αποβαλω το ανχος ? :) Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες |