Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #65173 από pagwtaki στις 24 Αυγούστου 2010, 9:59μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/5/2010
λοιπον ο τύπος που μου αρεσει δηλωνει εδω και λιγες ημερες ελευθερος στο facebook οσο ηξερα οτι ηταν σε σχεση δεν μπορουσα να κανω κατι, τον ειχα γνωρισει πριν λιγους μηνες μεσω φιλων και τον ειχα δει και τυχαια καπου το καλοκαιρι αλλα ηταν με την κοπελα οποτε ημουν πολυ διακριτικη μιλησαμε βεβαια και ειχε χαρει και αρκετα απο οτι φανηκε
τωρα λοιπον δηλωνει ελευθερος στο facebook ειπα λοιπον και εγω να στειλω κατι και εξυπνο και να περναει καποιο μηνυμα γιατι σιγουρα θα πλακωσουν και αλλες γυρω γυρω και για να γραφει ελευθερος ψαχνεται
λοιπον του εστειλα μηνυμα αναφεροντας για εμενα, προσωπικη κατασταση: δεσμευμενη, στη σκεψη σου!!!!. πως λετε οτι θα αντιδρασει?
λετε να πει τι μας λεει τωρα αυτη? θα κολακευτει? ισως και να μην απαντησει αμεσα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65561 από DAINOS στις 30 Αυγούστου 2010, 11:03μμ

DAINOS

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2010
Λογικα θα σκεφτει ''οχ για κατσε παιζει κατι καλο εδω''.. δεν προκειτε να πει ''τι λεει αφτη τωρα..'' αμα το πει αφτο σιμενει οτι βαριεται αλλη σχεση. Αμα δεν σου μιλει σημενη οτι περιμενει να του μιλισεις εσυ. αμα σου μιλισει χαλαρα συνεχισε. αλιος μιλα του και συνεχισε... !!! καλη τυχη!! απλα πραγματα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65627 από pagwtaki στις 31 Αυγούστου 2010, 9:09μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
τελικα δεν εχει σχολιασει κατι σχετικα με αυτο και λογικο νομιζω ειναι απλα μου εστειλε ευχες για τα γεννεθλια μου, ισως να του ηρθε καπως ξαφνικο και να μην ειναι ετοιμος ακομα, η να προτιμαει να τα πουμε μεσω φιλων ξανα παντως εμενα μου εστειλε μονο ευχες οχι κατι αλλο και καλα να βρεθουμε και τετοια, το μετανιωσα τωρα που το εχω στειλει αλλα μου βγηκε εκεινη την ωρα και το εκανα, μαλλον θα ξεκαθαρισει το θεμα αν βρεθουμε με καποιο τροπο απο κοντα ειναι αλλιως μεσω μηνυματων και αλλιως να βρεθουμε και να τα πουμε, εκτος αν δεν γουσταρει καθολου που το βρισκω λιγο περιεργο γιατι στο κατω κατω τι εχει να χασει δεν σημαινει οτι και να βρεθουμε και να γνωριστουμε θα γινει σιγουρα σχεση μπορει να μην αρεσει σε εμενα τελικα, θεωρω οτι ενας ανδρας δεν θα εχανε την ευκαιρια να βγει με μια ωραια κοπελα, μορφωμενη σοβαρη, μπαζο να το εστελνε το μηνυμα θα κολακευοταν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65637 από GrandmasterL στις 31 Αυγούστου 2010, 10:29μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Το να κανεις απλα αυτο που σου βγαινει ειναι συνηθως η καλυτερη λυση.Ο αυθορμητισμος παντα βγαζει τουλαχιστον μια συμπαθεια στον αλλον(βλεπε γουρουνι του αρκα,τα μικρα παιδια πριν τους γεμισουν το κεφαλι κομπλεξ)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65638 από pagwtaki στις 31 Αυγούστου 2010, 10:33μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
δικιο εχεις φανταζομαι δεν θα τον πειραξε απλα ισως στην παρουσα φαση να μην θελει να αρχισει κατι, παντως θεωρω οτι αυτο που του εστειλα θα ελιωνε και πετρα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65782 από pagwtaki στις 03 Σεπτεμβρίου 2010, 9:19μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
Αλλες γνωμες? τι πιστευεται πρεπει να κανω? να επιδιωξω συναντηση μεσω των κοινων γνωστων? μετα απο αυτο το μηνυμα νομιζω πως αν τον δω θα νιωθω αμηχανα, τι το ηθελα και εγω? ισως βεβαια να μου βγει και σε καλο αργοτερα γιατι αυτος τωρα θα ξερει, ισως και ακομα να μην θελει να αρχισει κατι νεο μολις πριν λιγες μερες χωρισε μεσα στον αυγουστο, ισως να του ηρθε και ξαφνικο, θα μπορουσε βεβαια να μην μου στειλει καν ευχες στο fb. Και στο φιναλε το fb το θεωρω και παιδιαστικο να επικοινωνεις απο εκει απλα εγω δεν ειχα αλλο τροπο αλλα σιγουρα θα ειναι αλλιως απο κοντα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #66005 από allstar στις 08 Σεπτεμβρίου 2010, 6:22πμ

allstar

Εικονίδιο
μέλος από: 8/9/2010
για κάποιο λόγο δε μ'αρέσει το πώς τον προσέγγισες.με το που δήλωσε το παιδί ελεύθερο και ενώ ουσιαστικά δε γνωρίζεστε,του έγραψες αυτό.πιστεύω πως θα ένιωσε άβολα,και δε θα ήξερε και τι να απαντήσει,γι'αυτό το άφησε έτσι.χαλάρωσε λίγο τον τρόπο σου και μην τον κυνηγάς τόσο,γιατί το να δείχνεις απελπιστικά διαθέσιμη είναι και απωθητικό για τους άντρες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67480 από pagwtaki στις 27 Οκτωβρίου 2010, 7:08μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
λοιπον τον πετυχα τελειως τυχαια παλι στο χωρο της δουλειας του, απο τους κοινους γνωστους δεν ειχε κανονιστει κατι μεχρι τωρα γιατι τον γουσταρει και μια πολυ φιλη τους οποτε ερχοντουσαν σε δυσκολη θεση, με αυτη τη φιλη ομως δεν γινεται κατι ετσι κι αλλιως, τελος παντων τον πετυχα τυχαια οπου εγω ημουν πολυ εντυπωσιακη εκεινη τη μερα και πραγματικα ηθελά πολυ να τον πετυχω και να με δει ετσι, και εγινε, με ειδε και χαρηκε πολυ, αμεσως λοιπον μου ειπε οτι θα παρει τα παιδια τους κοινους φιλους δηλαδη να κανονισουμε να βγουμε με τους οποιους ομως δεν κανουν ιδιαιτερη παρεα εχει να τους δει απο τοτε που ειχαμε πρωτογνωριστει μηνες δηλαδη, αν ηθελε θα ειχε κανονισει να τους δει ηδη και επεμενε οτι θα το κανονισει αυτος αμεσα, πιστευω οτι εχοντας λαβει και ενα τετοιο μηνυμα απο εμενα τοτε αν ηθελε θα με απεφευγε λεγοντας χαρηκα τα λεμε οχι να κανονισει εξοδο με το αλλο ζευγαρι. Φανταζομαι δε το βλεπει φιλικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67523 από pagwtaki στις 28 Οκτωβρίου 2010, 8:29μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
για πειτε μου καμια γνωμη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67594 από pagwtaki στις 30 Οκτωβρίου 2010, 7:31μμ

pagwtaki

Εικονίδιο
καποια αλλη γνωμη??
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login