Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο κακά, κάνε αυτό που έχεις ξανακάνει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

διακοπες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #53351 από mariw στις 01 Ιουλίου 2009, 7:12μμ

mariw

Εικονίδιο
μέλος από: 1/7/2009
γεια σας!ειμαι καινουρια στην παρεα...πηρα την αποφαση να γραψω εδω καθως εχω ενα θεματακι για το οποιο χρειαζομαι γνωμες!
λοιπον ειμαι 18(συγκεκριμενα τον αυγουστο τα κλεινω)κ τα εχω με ενα παιδι 1 χρονο...το θεμα ειναι πως οι γονεις μου δεν συμπαθουν καθολου αυτο το παιδι γιατι ολοκληρωσαμε προσφατα (κ ειχα διαβασματα ξερετε πως ειναι με αυτα οι γονεις)θελω να παω διακοπες μαζι του!!αν τους το πω ομως θα με διωξουν απ το σπιτι!τι να κανω??ευχαριστω...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53354 από Leviathan στις 03 Ιουλίου 2009, 3:28πμ

Leviathan

Εικονίδιο
μέλος από: 23/3/2009
φροντισε να πας με μεγαλη παρέα και μεσα σε αυτήν την παρέα να ναι και αυτος..δεν γινεται να σου αρνηθούν τότε....για μονοι σας θα ναι λίγο δύσκολο και δεν θα σου συνιστούσα να πεις ψέματα...μπορει να γινει καμια στραβή και να μαθευτεί και μετα την γαμησες....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53356 από mariw στις 03 Ιουλίου 2009, 11:46μμ

mariw

Εικονίδιο
κ εγω ετσι ειπα να κανω...αλλα την ξερω την μαμα μ ρε γαμωτο....τοσο μισος πια...εδω δεν θελει να βγαινω μαζι του!δεν μπορει να καταλαβει πως εγω τον αγαπαω?εχει πει τοσα κ δεν αλλαζω γνωμη τωρα τι προσπαθει να κανει δεν ξερω...δηλαδη ειναι πολυ παραξενο που θελω να παω διακοπες??κ οι φιλες μου με τα αγορια τους θα πανε...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53358 από Leviathan στις 04 Ιουλίου 2009, 1:05πμ

Leviathan

Εικονίδιο
μέλος από: 23/3/2009
γονεις είναι αυτοί....τι να κανεις.....΄ποτε έχουν λάθος, πότε ειναι σωστοί.....δεν το καταλαβαίνουν...νομιζουν ότι οι επιλογες τους είναι οι καλύτερες...αλλα υπάρχουν και φορές που δεν ειναι...κατσε και συζήτησε το σοβαρα με την μανα σου....όχι μονο το θέμα διακοπών....αλλα ολο το θεμα της σχέσης σου με το παλικάρι....πες της ότι σε έχει πειράξει η όλη στάση της και μπλα μπλα...βάλε και λίγο σάλτσες...ε θα καταλαβει....κι αυτή εξάλλου ήταν έφηβη και ξέρει πως ειναι αυτά...φερ'της το πιο στο φιλοτιμο ρε παιδι μου....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #53361 από mariw στις 04 Ιουλίου 2009, 9:05μμ

mariw

Εικονίδιο
το εχω προσπαθησει...αλλα ματαια...δεν καταλαβαινει...μαλλον δεν θα παω ουτε διακοπες...δεν πειραζει...ευτυχως φευγω να σπουδασω!
ευχαριστω παντως!εχω κουραστει με το θεμα τοσο πολυ...μην κουρασω κ εσενα!thanks!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login