Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

τι μπορω να κανω?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137312 από nik1996 στις 01 Ιουλίου 2016, 5:07μμ

nik1996

Εικονίδιο
μέλος από: 1/7/2016
λιπον γεια σε ολλους σας ονομαζομαι νικος και οπως λεω και στον τιτλο θα ηθελα συμβουλες!!!θα ηθελα να κανω ενα σωμα οπως του νικου αναδιωτη!ειμαι 1,78 και 65 κιλα απο κρεας τρωω μονο κυμα δηλαδη μοσχαρι! δεν με νοιαζει ποσο χρονο θα μου παρει αρκει να ξερω τι πρεπει να κανω!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #137317 από Levathian στις 01 Ιουλίου 2016, 7:00μμ

Levathian

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

Δωσε περισσοτερες πληροφορίες φιλε...
Πάς γυμναστηριο ? ποσο σωματικο λίπος έχεις? που κυμαινεσαι ?
Αυτο που θές εσύ ειναι να βαλεις μυικη μαζα και για να βάλεις μυικη μαζα δεν θέλεις μονο κρέας (πρωτεινη με αλλα λογια) χρειαζεσαι και υδατανθρακες (κυριως πολύπλοκους) και καλά λιπαρα για την αναπαραγωγη των ορμονων σου και την υγεια των τενοντων σου. Με αλλα λογια, η πρωτεινη ειναι ενα απο τα δομικά στοιχεια που θα σε βοηθήσει να χτίσεις μυ αλλά απο μονη της δεν θα κάνει τιποτα :) . Ο ογκος/μυς μπαινει ουσιαστικα οταν συνδυαζεις γυμναστηριο η γυμναστικη με το σωματικο σου βάρος (calisthenics) με αρκετη πρόσληψη θερμιδων, να εισαι δηλαδη σε θερμιδικο πλεονασμα, να στο κανω πιο απλο, να τρως περισσοτερες θερμιδες απο αυτές που καις ώστε να αναγκασεις το σωμα σου να βαλει κιλά εκ των οποιων το μισο μερος θα χρησιμοποιηθει να σου βαλει μυ και τα υπολοιπα θα αποθηκευτουν ως λίπος.

Θα σου δωσω περισσοτερες πληροφοριες οταν απαντήσεις αν πάς γυμναστηριο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137322 από nik1996 στις 02 Ιουλίου 2016, 12:07πμ

nik1996

Εικονίδιο
Levathian ναι παω γυμναστηριο ναι οπως ειπα ειμαι ψηλος χωρις παρα πολυ λιπον ειμαι αδυνατος..για πες μου περισσοτερες πληροφωριες!και εσυ και αλλα ατομα!!ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137324 από Levathian στις 02 Ιουλίου 2016, 12:20πμ

Levathian

Εικονίδιο
Ωραια, αν εισαι αρχάριος στο γυμναστηριο που κατα πασα πιθανοτητα εισαι απο τα λεγομενα σου κοιταξε τι θα κάνεις, πάντα μα πάντα να κρατας ημερολογιο απο τις μερες που πάς για προπονηση, οι περισσοτεροι πανε γυμναστηριο και πραγματικα κανουν οτι βρουν μπροστα τους χωρις καν να εχουν προγραμμα.

Στο γυμναστηριο να δώσεις βαση στα ελευθερα βαρη και κυριως στις πολυαρθρικες ασκήσεις οι οποιες ειναι οι εξής:

Squat
Deadlift
Bench press
Barbell Shoulder OverHead press
Bent Over Row
Chin ups/pull ups (weighted)

Απο εκει και πέρα πρεπει να φτιαξεις ενα δικο σου προγραμμα, π.χ εγω κανω full body 3 φορές την εβδομαδα (Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη) και τριτη πεμπτη σαββατο κανω αεροβιο για κανα 30-40λεπτο με χαμηλους παλμους. Την κυριακη αν θα παω για κανα περπατημα ώστε να αναρωσσω για το workout της δευτερας.
Το βασικοτερο σε ολο αυτο το εγχειρημα ειναι να δινεις το 100% στο γυμναστηριο γιατι ισως να μην πιεζεσαι αρκετα και ας νομιζεις εσυ οτι πιεζεσαι και το 2ο και πιο σημαντικο ειναι η διατροφη, χωρις διατροφη δεν προκειται να κανεις τιποτα. Οπως εγραψα παραπανω χρειαζεσαι περιπου 1,5 γραμμαριο πρωτεινης ανα κιλο σωματικου βάρους , υδατανθρακες πολύπλοκους και καλά λιπαρα (ελαιολαδο, κροκοι αυγων, ξηροι καρποι, αβοκαντο κ.ο.κ)
Τελος, βεβαιωσου οτι βαζεις περιπου 1,5-2 κιλα τον μηνα και οχι παραπάνω, δηλαδη, μην βαζεις στοχους να βαζεις 4-5 κιλα τον μηνα γιατι τα περισσοτερα θα ειναι λίπος, και να ξερεις οσο πιο υψηλο σωματικο λίπος εχεις τοσο πιο δυσκολο ειναι να χτισεις μυ λογω ελευθερων οιστρογονων που υπαρχουν στο λίπος σου.

Αν χρειαστεις κατι αλλο η εχεις οποιαδηποτε αλλη απορια γραψε ελευθερα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137325 από nik1996 στις 02 Ιουλίου 2016, 12:42πμ

nik1996

Εικονίδιο
οκ ευχαριστω πολυ!!να σαι καλα! εχω και ενα αλο θεμα οποιος θελει να απαντησει θα κανω νεο θεμα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login