Μήνυμα στις 4/7/2016 στις 14:50 @Θ. Κλημεντίνη
κανεις???????το θεμα ειναι δυσκολο!ολοι σχεδον αυτα τα ατομα τα κοροιδευουν τα χλευαζουν κλπ κλπ..... αλλα ειναι κακο να αγαπας καποιον?? το θεμα εχει παρει ασχημες διαστασεις και στην χωρα μας γτ δεν προσπαθουμε να το κανουμε πιο ηπιο!καταλαβαινετε τι εννοω!2016 εχουμε ως ποτε θα συνεχιστει αυτο!και αυτοι ανθρωποι ειναι ισοι με ολους τους αλλους αν μερικοι ειναι μονο για να δειχνονται και ειναι ρεζιλι δικαιωμα τους αλλα υπαρχουν πολλοι ανθωποι που απλα ψαχνουν αγαπη μια καλη ζωη και εναν ανθρωπο να ειναι μαζι τους!
Πήγαινε στο θέμα: πιστευω οτι ξερω απλα για γνωμες
Μήνυμα στις 3/7/2016 στις 15:51 @Sex
να εξηγησω λιγο καλυτερα...θελω απλα να κατεβαινει ολο το δερμα!!!δηλ κατι λογικο!!!αυτο τι να κανω????
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι!
Μήνυμα στις 3/7/2016 στις 15:45 @Sex
παιδια εχω ανοιξει θεματα αλλα εχω αληθεια θεματα..ειμαι σχεδον 17 σε δυο μηνες θα ειμαι 17! οταν εχω στυση το πετσακι ανοιγει λιγο αλλα εγω ξερω οτι στη στυση ανοιγει ολο και φαινετε το κατω καιφαλι ολο και οταν αυνανιζεσαι εχεις οριο να το πας κατω τραβιετε αλλα οκ εγω ομως πρεπει να καταιβασω το πετσακι γτ μονο του δεν παει ουτε μεχρι τη μεση και οταν αυνανιζομαι δεν εχει χορο αν με καταλαβαινετε κανονικα δεν πρεπει να κατεβαινει πολυ και να φαινετε ακομα και πολυ κατω απο το καιφαλι???τι τρεχει δεν καταλαβαινω!παντως δεν ποναω καθολου!αν δεν καταλαβατε πειτε μου!!!και σας παρακαλω πειτε αποψεις!!!ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι!
Μήνυμα στις 3/7/2016 στις 02:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ναι καλη ιδεα αυτη αλλα εγω νομιζα...αστο ναι κανε αυτο που λεει ο vagg19!αν θες απαντας σε μια ερωτηση!θες να μαθεις αν ειναι γκει οπως λες..τον γουσταρεις?? αν θες απαντας αλλιως συγνωμη αν γινομαι αδιακριτος!παντως να προσεχεις τι θα κανεις και πως θα το κανεις γτ αν δεν ειναι γκει μην γινει ρεζιλι...με τροπο θα πιασεις κουβεντα για κοπελες αν παιζει τπτ αν θελει σχεση αν ειχε πωτε σχεση..τετοια αλλα προσεκτικα!!!ειναι σημαντικο αυτο!να 'σαι καλα και να πω καλη επιτυχια?καλη επιτυχια!Πήγαινε στο θέμα: Gay φίλος...
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 13:37 @Sex
γεια σου φιλε μ! λιπον καταρχας παρατηρείσαι τον διακριτικά να δεις τις κινησεις του τον τροπο που μιλαει γενικα! δεν μπορω να σκευτω κατι αλλο!
Πήγαινε στο θέμα: Gay φίλος...
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 13:20 @Θ. Κλημεντίνη
και με μια σχεση??πως θα γινει?εννοω στις μερες μας ειναι πολυ δυσκολο ειδηκα αυτο!αλλα χρειαζομαι εναν ανθρωπο εννοω θελω να με υποστηριζει και να με αγαπαει! Πήγαινε στο θέμα: πιστευω οτι ξερω απλα για γνωμες
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 12:49 @Θ. Κλημεντίνη
οκ ευχαριστω συγνωμη αν σε κουραζω!εε υπαρχει ενα θεμα με τους γωνεις η μυτερα μ δηλαδη δεν θελει με καταλαβαινει απλα δεν μπορει να το αντιμετωπισει δεν μπορει να το πιστεψει και δεν θα θελει να κανω σχεση και αν κανω σιγουρα θα θελει να την τρεναρει ακομα δεν εχει πιστει λεει οτι δεν ειναι σιγουρο ενω νιωθω εγω πως ειναι 100%..τι μπορω να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: πιστευω οτι ξερω απλα για γνωμες
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 12:04 @Θ. Κλημεντίνη
ναι εχω δοκιμασει να δω γυναικες γυμνες τα κλασσικα αυτα δεν ερεθιζομαι καθολου και δεν ειχα την ορεξη να...με γυναικες δεν ηθελα δεν μου βγαινε Πήγαινε στο θέμα: πιστευω οτι ξερω απλα για γνωμες
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 00:48 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 17 παλια ηθελα σχεσεις με κοριτσια πωτε δεν με ερεθιζαν ομως πωτε!!!απο καποια ηλικια και μετα εκανα προσπαθειες για σχεση με κοριτσια απο τα 13-16 μονο χ ετρωγα..ειχα χαλια εμφανηση και παντα ηθελα να φτειαξω!!παντα ομως με κα..λωνε να βλεπω αντρες με κοιλιακους και μετα σιγα σιγα και αλλα...απο παντα οταν εβλεπα τετοια υπηρχε ελξη μετα στα 16 πριν ενα χρονο εγινε κατι ενα φιλι και εκατσε καποιος πανω μ και ερεθιστηκα παντα ειχα φαντασιωσεις με αγορια με διαφορα οτι καναμε με κοριτσια πωτε δεν ερεθιζομουν ουτε ερεθιζομαι απλα παρατηρω οτι βαζω την θεση μ σε τραγουδιστριες...κανω κατι τετοια αλλα δεν θελω να κανω αλλαγη φιλου με τπτ..απλα με λιγα λογια παντα με καυλ..ναν τα αγορια στην αρχη με κοιλιακους που βλεπα και μετα παρακατω...μετραει που θελω και εγω το τελειο σωμα και επειδη ζηλευα??παιζει τοσο ρολο??τι πιστευετε εγω πιστευω οτι ειμαι ομοφ... Πήγαινε στο θέμα: πιστευω οτι ξερω απλα για γνωμες
Μήνυμα στις 2/7/2016 στις 00:42 @Θ. Κλημεντίνη
οκ ευχαριστω πολυ!!να σαι καλα! εχω και ενα αλο θεμα οποιος θελει να απαντησει θα κανω νεο θεμα!
Πήγαινε στο θέμα: τι μπορω να κανω? |