Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ξανθός, γαλανομάτης Παλαιστίνιος; Αρχηγός θρησκείας. Μαύρος, άσχημος κερατάς; Ο αντίπαλος.
Πέμπτη, 10 Απριλίου

Πρωτο ραντεβου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136058 από cieloch στις 09 Ιανουαρίου 2016, 10:18μμ

cieloch

μέλος από: 9/1/2016
Είμαι 15 χρονών και θα βγω ραντεβού με μια κοπέλα οι οποία ξέρω ότι θέλει να κάνουμε σχέση και έχω πρόβλημα γιατί αρχικά θα είναι η πρώτη σχέση που θα κάνω και δεν έχω ξανά βγει μόνος με μια κοπέλα. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε με κάποιες συμβουλές γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία(όταν λέμε καθόλου,εννοώ καθόλου :/); Ποιο θα ήταν ένα καλό μέρος να πάμε και τι πρέπει να κάνω στην συνέχεια; Θα ήταν υπερβολικό να την φιλήσω από το πρώτο ραντεβού;
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #136178 από Azatoth στις 22 Ιανουαρίου 2016, 7:31μμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα φίλε cieloch και καλή χρονιά.

Καλό μέρος για πρώτο ραντεβού είναι οποιαδήποτε ήρεμη καφετέρια στην γειτονιά σας. Η πολύ δυνατή μουσική και το πολύ σκοτάδι είναι καλές ενδείξεις οτι η καφετέρια δεν είναι καλή για πρώτο ραντεβού. Προτίμησε μέρη στα οποία η μουσική είναι χαλαρή και δεν έχει πολύ φασαρία (δεν θέλετε να φωνάζετε, θέλετε να κάνετε μια χαλαρή συζήτηση).
Βασικό είναι να δείξεις ενδιαφέρον για αυτά που σου λέει, ακόμα και αν καταβάθος δεν σε νοιάζουν. Ρώτα ερωτήσεις και μην μιλάς πολύ ώρα για εσένα. Προσπάθησε να συγγρατείς πράγματα που λέει ή που της αρέσουν ωστε να τα αναφέρεις αργότερα. Έτσι θα της δείξεις οτι όχι μόνο άκουγες, αλλα οτι την πρόσχες.
Όταν έρθει ο λογαριασμός, μην διστάσεις να την κεράσεις (θυμίσου όμως, δεν το κάνεις επειδή είσαι ανώτερος, το κάνεις απο ευγένια).
Αν προσπαθήσει να αρνηθεί, πές της οτι θα πληρώσει την επόμενη φορά αμα θέλει (έτσι και δεν την προσβάλεις πληρώνωντας για αυτή, και της λές έμμεσα οτι θέλεις να ξαναβγείτε). Αν έχει νυχτώσει όταν βγείτε απο την καφετέρια, προσφέρσου να την πάς μέχρι το σπίτι της. Είναι μια κίνηση που εκτιμούν πολύ καθώς θα την κάνεις να αισθάνεται ξεχωριστή και της δείχνεις οτι νοιάζεσε για εκείνη.
Τώρα, οσον αφορά το φιλί, αυτό θα πρέπει να το κρίνεις εσύ. Αν νιώθεις οτι μιλάτε εδώ και καιρό και ξέρεις οτι της αρέσεις, ενα φιλί θα μπορούσε να επιταχύνει λίγο τα πράγματα. Ενα πεταχτό φιλάκι αρκεί. Αν δεν θες να την φιλήσεις στο στόμα, φίλα την τουλάχιστον στο μάγουλο την πρώτη φορά.

Υ.Γ
Είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα υπάρξουν αμήχανες στιγμές οπου δεν θα έχετε κάτι να πείτε. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να προσπαθήσεις να γυρίσεις πίσω σε κάτι που είπε (για αυτό σου έιπα να θυμάσε αυτά που σου λέει), είτε να αφήσεις την στιγμή να εξελιχθεί.
Μην πείς τίποτα σε φάση "Αυτάαα" ή "Τι άλλα". Είσαι 15 χρονών, είναι σχεδόν αδύνατο να μοιραστείς όλες σου τις εμπειρίες μέσα σε κάποιες ώρες. Όλο και για κάτι θα έχεις να μιλήσεις.

Αυτά απο εμένα. Αν βοήθησα, πάτα αποδεκτή ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login