Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν πίνουμε ποτέ καφέ νωρίς το πρωί γιατί θα μας κρατήσει ξύπνιους ως το μεσημέρι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Νιωθω μονος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134126 από Arxangelos18 στις 27 Ιουνίου 2015, 1:02πμ

Arxangelos18

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2015
Γεια σας μελη του φτου...Ας μπω κατευθειαν στο ψητο,ειμαι αγορι 15 χρονων,μολις τελειωσα το γυμνασιο και παω για λυκειο. Το θεμα που με απασχολει ομως ειναι οτι ειμαι μονος μου...νιωθω μονος μου...δεν εχω φιλους ,παρεες να παω μια βολτα..να περασω την ωρα μου με αυτους... να διασκεδασω... να παω για εναν καφε. Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει!
Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι κοινωνικος..αν και δεν τα καταφερνω καλα... δεν μπορω να ανοιξω μια συζητηση ειτε να συμμετασχω στην ηδη υπαρχουσα.. δεν ξερω τι να κανω για να μην ζω σε τοση μοναξια.. δεν συζητω καν για το αν εχω κοριτσι.. καθε συμβουλη σας ειναι χρησιμη

Ευχαριστω προκαταβολικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134133 από Arxangelos18 στις 27 Ιουνίου 2015, 3:48μμ

Arxangelos18

Εικονίδιο
Κανεις?? Ειναι πραγματικα μεγαλη αναγκη.... βοηθηστε με σας παρακαλω. Νιωθω χαλια. Η ζωη μου ειναι σκατα (συγγνωμη για την εκφρααση αλλα πραγματικα αυτη ειναι η αληθεια)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134134 από nonreligius στις 27 Ιουνίου 2015, 7:06μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε μου στην ηλικία σου ακριβώς είχα το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια εγώ μπορώ να πω ότι ήμουν σε χειρότερη κατάσταση, αφού έχασα τους φίλους μου μετά από πολλές μ@λακίες που έκανα. Ήμουν αρκετά ανώριμος και αυτός ήταν ο λόγος που και στο λύκειο, αν και βρήκα 3-4 άτομα, δεν έβγαινα πάνω από 10 φορές το χρόνο έξω. Φέτος που τέλειωσα το σχολείο έχω 2-3 καλούς φίλους, αλλά σχέση δεν έχω κάνει ούτε εγώ ακόμη.

Από την εμπειρία μου διαπίστωσα ότι σε μία παρέα, για να είσαι κοινωνικός, δεν πρέπει τόσο να μάθεις να μιλάς, αλλά να ακούς. Εγώ για παράδειγμα έχω την κακή συνήθεια να διακόπτω πολύ το συνομηλητή μου, ασυναίσθητα. Αν έχεις και εσύ αυτό το πρόβλημα έλεγξε το και όλα θα πάνε καλά.
Επίσης, για να έχεις τι να λες ασχολήσου με κάτι. Βρες νέα χόμπυ τώρα που έχεις χρόνο (πχ παίξε κάνα καλό videogame, πήγαινε γυμναστήριο, πολεμικές τέχνες, τρέξιμο, διάβασε κάνα βιβλίο (σου προτείνω ανεπιφύλλακτα Richard Dawkins, ψάξε στο public), δες ταινίες, άκου μουσική, μάθε κάνα επιτραπέζιο καλό). Σκέψου και εσύ κάτι που μπορεί να σου αρέσει ώστε και να γεμίσεις το χρόνο σου και να έχεις κάτι σοβαρό να συζητήσεις όταν βρίσκεσαι με φίλους.
Αν έχεις facebook βρες άτομα που μιλούσες πιο πολύ στην τάξη και πες να πάτε για καφέ. Και να μην ταιριάζετε και τόσο, αν καταφέρεις βγες μερικές φορές να συνηθίσεις.
Για το ότι δεν έχεις κορίτσι, πολλοί θα σου έλεγαν πρώτα να βρεις φίλους και μετά γκόμενα. Είναι λάθος, κυνήγα τα ταυτόχρονα και τα 2. Αν είσαι καλός εμφανισιακά, βρες από facebook όσες σου αρέσουν και μίλα τους. Μπορεί στην αρχή να είναι βουνό, καθώς είναι πιο δύσκολο να μιλήσεις με κορίτσι παρά με αγόρι, αλλά τόλμα το. Δεν θα το μετανιώσεις. Αν τώρα δεν είσαι καλός εμφανισιακά, φτιάξε το και μετά ορμάς.
Σόρρυ τώρα για το κατεβατό, αλλά ελπίζω να βοήθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134137 από Arxangelos18 στις 27 Ιουνίου 2015, 7:53μμ

Arxangelos18

Εικονίδιο
Ευχαριστω... θα ακολουθησω κατα γραμμα τις συμβουλες σου και ελπιζω να πανε ολα καλα..παρε και την αποδεκτη ^.^
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login