Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

φάση να με κολλητή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133459 από nikitaskef στις 04 Μαΐου 2015, 12:07πμ

nikitaskef

μέλος από: 3/5/2015
Καλησπέρα παιδιά . έχω φάει κόλλημα με μια φίλη μου απίστευτο. Για να μην πολυλογώ φασωθηκαμε 2 φορές και αφού μου είπε ότι δε θέλει σχέση αλλά μόνο φάση μετά δε μου μίλαγε και τελικά μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο . εγώ όμως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναπροσπαθησω αλλά δεν... Ήμουνα ο πρώτος της και φιλαγε με πολύ πάθος. Η φάση τώρα είναι ότι δε μιλάμε και δε ξέρω τι να κάνω καμία ιδέα κανείς;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #133469 από stratel στις 04 Μαΐου 2015, 1:36πμ

stratel

Εικονίδιο
μέλος από: 24/3/2015

Αποδεκτή απάντηση

Καλά τώρα σου λέει πως θέλει μόνο να φασοθειτε και μετά δεν σου ξαναμιλαει? Άμα ήμουν στην θέση σου θα καταλάβαινα ότι η φίλη σου είναι μια πουτ@ν@. Καλύτερα άσε την και μην την σκέφτεστε καθόλου. Αστην να φύγει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133475 από nikitaskef στις 04 Μαΐου 2015, 5:19μμ

nikitaskef

μέλος από: 3/5/2015
Δεν είναι Ρε απλά επειδή είμασταν κολλητοί ντράπηκε πολύ ..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133533 από gina_trella στις 07 Μαΐου 2015, 7:14μμ

gina_trella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/3/2015
Πηγενε και μιλα της οσο πιο ξεκαθαρα και ντομπρα μπορεις, πες της πως την θες και δεν πιστευεις αυτα που σου λεει πως και καλα σε βλεπει σαν φιλο , φιλα την και δες πως θα αντιδρασει, λιγο θαρρος χρειαζεται ουτως η αλλως δεν χανεις τιποτα. Ελπιζω να βοηθησα :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login