Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε φορά που τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, κάπου έχεις κάνει λάθος
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Να τα φτιαξω μαζι της ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131711 από Kamikazi στις 02 Ιανουαρίου 2015, 10:01μμ

Kamikazi

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2015
Μου αρεσει ένα κορίτσι το οποίο γνωρίζω περίπου 7 χρόνια είμαστε καλοί φίλοι και σιγά σιγά   την ερωτεύτηκα .Εχω πέσει όμως σε ένα τεράστιο δίλημμα.Τη βλέπω μόνο 2 φορές την εβδομάδα στο φροντιστήριο .Ιδού   το μεγάλο μου πρόβλημα :να τα φτιάξω μαζί της ή όχι.

Υ.Γ. :Απαντήσετε το συντομότερο δυνατό
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131715 από xrysa_giann στις 02 Ιανουαρίου 2015, 11:13μμ

xrysa_giann

Εικονίδιο
μέλος από: 2/1/2015
Καλησπέρα, πρώτον μπορείτε να βλεπεστε πάνω από δύο φορές την εβδομάδα και αυτές όχι στο φροντιστήριο?
Αν εσένα σου αρέσει κάνε μια κίνηση και αν δεις ότι θα ανταποκριθεί ζητά της να τα φτιαξετε
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #131728 από PolGr00 στις 03 Ιανουαρίου 2015, 2:20πμ

PolGr00

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/12/2014

Αποδεκτή απάντηση

Εννοειται! Ειναι πολυ σημαντικο ξερεις να ακολουθεις την καρδια σου και να τα φτιαχνεις με καποιο κοριτσι που σ'σαρεσει η ποσο μαλλον που εισαι ερωτευμενος μαζι! Προσπαθησε να βρεις κοινους γνωστους για να σας γνωρισουν αλλιως κοιτα να αρχισεις να της μιλας λιγο παραπανω μερα με τη μερα..μη βιαστεις να κανεις κινηση γιατι οπως καταλαβα δεν γνωριζεστε και ετσι ισως τρομαξει! Αφου ξεκινησετε να λετε ενα γεια τι κανεις; ζητα της αν θελει να πατε για καφε με τους κοινους γνωστους που λεγαμε, και υστερα αφου γνωριστειτε της ζητας τηλεφωνο κι απο κει και περα αυτη θα καταλαβει το ενδιαφερον σου και συ απο τις αντιδρασεις θα καταλαβεις αν της αρεσεις! Αντε καλη τυχη, ελπιζω να ταα φτιαξετε! Αν σε καλυψα και θελεις, μπορεις να μου πατησεις αποδεκτη αλλιως μη διστασεις να ρωτησεις :-) Αυτοπεποιθηση και βουρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login