Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 21:05 @Θ. Κλημεντίνη
Απο τη στιγμη που σε κοιταει κι αυτος και σου χαμογελαει σημαινει οτι του αρεσεις. Μπορει κι αυτος να ντρεπεται ομως. Δεν ειναι κακο να λες γεια. Εγω ακομα και σε ατομα που εχω δει μια φορα λεω γεια. Ειναι πολυ φιλικη κινηση και θα του δωσεις και θαρρος να σου μιλησει αν ντρεπεται! Οταν γνωριστειτε καπως να προσεξεις μην σε δει σαν φιλη..να τον κανεις να καταλαβει οτι τον βλεπεις ερωτικα..εε τωρα δεν θα του τα ζητησεις κιολας! Αυτο ειναι δικη του δουλεια. Αν του αρεσεις πολυ και γνωριστειτε θα το κανει. Ασε τις ντροπες και ορμα αλλιως μονο στα χαμογελα θα μεινετε μεχρι που θα βρει αλλη και συ θα μεινεις μπουκαλα! Αντε καλη επιτυχια, ελπιζω να σε βοηθησα:)
Πήγαινε στο θέμα: τι να κάνω?
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 17:19 @Θ. Κλημεντίνη
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις ανοιχτά μαζί της και να παραδεχτείς τα συναισθήματα και τις σκέψεις ζήλιας που σε κατακλείζουν και πες της πως προσπαθείς να το σταματήσεις ώστε να σε βοηθήσει και η ίδια στην όλη διαδικασία! Αρχικά, θα μπορούσες να αποβάλλεις ή και να μην υποκύπτεις σε σκέψεις ζήλιας φέρνοντας στο μυαλό σου ότι σε αγαπάει. Επίσης, όταν έχεις τέτοιες σκέψεις θα μπορούσες να την παίρνεις τηλέφωνο και να συζητάτε ώστε να σου φύγουν. Είναι απαραίτητο αν θες να ηρεμίσεις, να της ζητήσεις να αλλάξει κωδικό πρόσβασης διότι όσο τα βλέπεις, τόσο φουντώνεις. Να ποντάρεις στην εμπιστοσύνη και στη σωστή επικοινωνία αν θες να έχεις μια καλής ποιότητας σχέσης με την κοπέλα σου χωρίς να την στεναχωρείς για το οτιδήποτε κάνεις. Κάνε υπομονή, σταμάτα τις σκηνές ζηλοτυπίας και θα δεις ότι και συ ο ίδιος θα νιώσεις καλύτερα. Όχι μόνο αυτή..Ελπίζω να βοήθησα, καλή τύχη, δυνατά!!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φτιάξω την σχέση μου ?
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 15:32 @Sex
Για θέματα υγείας ποτέ δεν θα ψάχνεις σε φόρουμ..Η πιο πιθανή απάντηση που θα πάρεις είναι ένα ναι ή ένα όχι. Και τι σημαίνει αυτό; Πώς όντως ισχύει; Μόνο ένας γιατρός θα σου δώσει την απάντηση που ψάχνεις. Πολλές φορές μέλη του φόρουμ σου επιβεβαιώνουν χωρίς βάσιμες υποψίες ασθένειες και αρρώστιες που πιθανότητα δεν έχεις και τζάμπα αγχώνεσαι και φοβάσαι. Δεν θα ακούς ότι σου λένε εδώ μέσα όσον αφορά θέματα υγείας. Θα δώσεις καλώς η κακώς ένα 20άρικο..αλλά θα πάρεις εγγυημένη απάντηση από ειδικό και θα είσαι ήσυχος και σίγουρος Σημείωση moderator: Ασφαλώς η ανταλλαγή πληροφοριών σε φόρουμ στο ίντερνετ δεν αντικαθιστά τη συμβουλή γιατρού, ούτε ισχυριστήκαμε ποτέ κάτι τέτοιο, όμως από αυτό εδώ το φόρουμ έχουν λάβει πολλοί άμεση βοήθεια σε θέματα παρόμοια. Με τα λεγόμενά σου προσβάλεις και υποτιμάς τη συμβολή του φόρουμ μας. Ανταποδίδουμε λοιπόν κι εμείς με το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ακυρώνοντας δηλαδή το λογαριασμό σου. Πήγαινε στο θέμα: Εχω φιμωση?
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 13:32 @Sex
Οπως θα βλεπετε ταινια (κοιτα να παρεις καμια μαλακια), θα εχεις το χερι σου πισω απο τους ωμους της, θα αρχισεις να την φιλας στο μαγουλο, μετα στα αυτια, στο λαιμο, θα της χαιδεψεις λιγο το στηθος..εεε τι στο διαολο; δεν θα καταλαβει τιποτα; αν της τα κανεις αυτα και χαμογελασει και αφεθει ελευθερη, θα θελει κι αλλο, αν τραβηχτει μπορει να μην θελει η να θελει να δει την ταινια ( γι'αυτο παρε μαλακια η περιμενε να τελειωσει)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της??
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 13:27 @Διάφορα
Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μη χρειαστει να κανεις τιποτα..κατα 80% θα χρειαστει να κανεις συντηρηση επειδη μεσολαβησε αρκετο χρονικο διαστημα. Αμα δεν εχεις την οικονομικη ανεση, γυρνα το σε αλλα μεσα θερμανσης οπως μια ξυλοσομπα την οποια μπορεις να συνδεσεις με τα ηδη υπαρχοντα σωματα και να ζεστανεις ολο το σπιτι! Ειναι η καλυτερη λυση πιστευω με τα δεδομενα που μου εδωσες! Βεβαια μην περιμενεις τρελη ζεστη στα δωματια! Ζεστη πολλη θα υπαρχει στο χωρο που βρισκεται η σομπα. Στα δωματια απλα δεν θα υπαρχει παγωνια. Θα ειναι μια νορμαλ θερμοκρασια γυρω στους 19 με 20 βαθμους..συμφερει για μεγαλουτσικο σπιτι σκεψου το. Το καλοριφερ, αφου ξοδεψεις ενα σωρο χρηματα σε συντηρησεις, θα καψεις το πετρελαιο που εχει και πολυ πιθανον να μην εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να τον ξαναγεμισεις! Ελπιζω να σε βοηθησα φιλε μου:)
Πήγαινε στο θέμα: θέρμανση
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 13:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν ηταν πρωταρα θα σου ελεγα οτι μπορει να μην ειναι ετοιμη, αλλα οταν μου λες οτι ειχε αρκετες σχεσεις δεν το πιστευω ιδιαιτερα! Ειδικα αν δεν ειναι παρθενα, μη φοβηθεις να προχωρησεις! Μπορεις φυσικα να το πας αργα αργα, δηλαδη να την καλεσεις σπιτι για ταινια η για φαγητο και σιγουρα θα γινει κατι. Κανε κινηση καο κοψε αντιδρασεις, απο κει θα καταλαβεις αν θελει να συνεχισεις η να σταματησεις :) ελπιζω να βοηθησα;) πες μας πως πηγε...Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της??
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 01:10 @Μηχανήματα
Καταρχην ως προς την αποδοση τα Samsung ναι ειναι καλυτερα απο τα iPhone.. Καταρχην ως τωρα, δεν εχει βγει Iphone με πανω απο δυο πυρηνες καο ειναι τραγικο αν σκεφτεις οτι η Samsung εχει βγαλει και οκταπυρηνο. Το iPhone ειναι για κομψοτητα καο στυλ. Σε καμια περιπτωση δεν εχει καλυτερη ποιοτητα επειδη κοστιζει 800 ευρω! Τωρα οσον αφορα τα WP δεν εχω εμπειρια πανω στο θεμα απλως το θεωρω ανωφελο, για μενα προσωπικα, να εχω ενα τετοιο κινητο οταν ο υπολογιστης και το ταμπλετ μου υποστηριζονται απο Windows 8.1 ! Αυτο που ειπα εγω ειναι οτι απο αποψη Android τα Samsung ειναι κορυφη!! Συμβουλεψου καποιον γνωστο σου που εχει Windows phone κανε συγκριση και επειτα αγορασε :)
Πήγαινε στο θέμα: LG G2 mini vs Samsung Galaxy S3 Neo
Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 19:52 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Τα LG κολλάνε απίστευτα...δεν θα σου τα συνιστούσα για κανέναν λόγο..! Στις μέρες μας, τα Samsung είναι τα καλύτερα κινητά όσον αφορά την απόδοση και την ταχύτητα. Και από τα apple πολύ καλύτερα είναι. Galaxy S3 Neo μετα χίλια!!!!!! Τώρα για το άλλο, αν κατάλαβα καλά είχες κανονική σιμ ενώ το κινητό παίρνει μικρή; Αν είναι αυτό, θα πας στη wind, ή στο δικτυο που έχεις και θα ζητήσεις να στην κόψουν. Αυτοί με ειδικό κόπτη την κόβουν και την κάνουν micro για τα νέα κινητά.Είναι τζάμπα απ'όσο ξέρω. Ελπίζω να βοήθησα;)Πήγαινε στο θέμα: LG G2 mini vs Samsung Galaxy S3 Neo
Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 16:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Θα σου τα απαντήσω όλα εγώ . Καταρχήν το ότι κάτι πήγε στραβά όντως όπως είπαν και άλλοι μπορεί να οφείλεται στο στρες. Ωστόσο και η ίδια μπορεί να μην ήταν έτοιμη γι'αυτό, είτε επειδή δεν νιώθει άνετα είτε επειδή είναι η πρώτη της φορά και νιώθει ανασφάλεια. Μπορεί πάντως, να ήθελε να γίνει με διαφορετικό τρόπο, δηλαδή πιο ερωτικά και όχι να πάτε στο κρεβάτι και να αρχίσετε επί τόπου..Εγώ προσωπικά, θα ένιωθα πολύ καλα αν μου έλεγε πώς μαζί μου είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις. Όσο για το άλλο, όπως ο ίδιος είπες, σου εξομολογήθηκε ότι είσαι η σχέση της με το παραπάνω συναίσθημα. Στις προηγούμενες σχέσεις της, ίσως να μην υπήρχε πάθος και συναίσθημα και γι΄αυτό η ίδια να είχε το σεξ ως μια απλή στιγμή. Με σένα όμως, περιμένει κάτι παραπάνω επειδή ίσως είναι ερωτευμένη μαζί σου και σε αγαπάει. Μπορεί να φοβήθηκε ότι ίσως απογοητευτεί. Προτείνω να της ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο, να φάτε ΕΛΑΦΡΆ..και ύστερα να γίνει ό,τι είναι να γίνει. Να δώσεις πολύ βάση και έμφαση αφού θα είναι η πρώτη σας φορά ως ζευγάρι..Θα το θυμάστε για πάντα! Ελπίζω να βοήθησα, καλή επιτυχία :)Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 16:47 @Sex
ΑΑΑΑ να σου πω...είναι αδύνατον να ντρέπεσαι το αγόρι σου;;; Αυτός θα ήθελε να σφίγγεις με όλη τη δύναμή σου το πέος του; Δεν θέλεις, δεν κάνεις..Κι αν επιμείνει κράτα του μούτρα να δει αυτός! Για να γίνει κάτι θα πρέπει να υπάρχει εξίσου θέληση και από τους δύο αλλιώς πολύ απλά δεν γίνεται! Θα του πεις πως δεν σου αρέσει και τελείωσε, να ξεκολλήσει. Μπορείς επίσης να του κάνεις κάτι άλλο ερωτικό για να το ξεχάσει αυτό! Ελπίζω να βοήθησα! Δυναμικά και με σιγουριά;)
Πήγαινε στο θέμα: fisting |