Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Ειμαι εγω λαθος η οχι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127086 από Angie051 στις 10 Μαΐου 2014, 2:32μμ

Angie051

μέλος από: 10/5/2014
Εδω και εναμισι χρονο περιπου κανω παρεα με μια κοπελα με την οποια παρολο που καταφεραμε να γινουμε κολλητες ειμαστε πολυ διαφορετικοι χαρακτηρες και αυτο εχει συχνα ως αποτελεσμα να τσακονομαστε και να διαφονουμε για πολλα πραγματα.Πολλες φορες σκεφτομαι οτι ο λογος που κανουμε ακομα παρεα ειναι η μεγαλη ανεκτικοτητα μου και το γεγονος οτι συχνα κανω πισω και δε λεω τιποτα ακομα και αν την ακουω να λεει βλακειες η οταν με ειρωνευεται εγω το περνω ως πλακα και γελαω για να κρατισω τα πραγματα χαλαρα.Το πιο μεγαλο προβλημα ομως με τη συγκεκριμενη κοπελα ειναι οτι ειναι ταυτοχρονα αστατος και συναισθηματικος χαρακτηρας που κολλαει στο παρελθον και δε ξερει τη θελει τη ιδια στιγμη.Μια φορα της ειχα πει πως μου αρεσε ενας φιλος της,αλλα επειδη ηξερα πως με αυτον ηταν αδερφες ψυχες,την ρωτησα αν θα τη πειραζε να κανω κατι μαζι του. (παρολο που περσυ τον εβρυζε και δε του μιλαγε γιατι εκεινος τις ειχε πει ψεματα για κατι ).Στην αρχη δεν εδειξε να την πειραζει και μου ειπε πως δεν χρειαζοταν να τη ρωτησω καν.Την αλλη μερα ομως μου πεταξε ξαφνικα πως δε μπορουσε να το δεχτει αυτο και οτι την πειραζε και οτι την προδωσα γιατι ηξερα τι σημαινε αυτο το παιδι για αυτην ενω στην ουσια τα ιδια την ειχα ρωτησει εγω και μου λεγε πως δε την πειραζει....τεσπα τσακωθηκαμε και δε μηλιομασταν για 2 βδομαδες μεχρι που ηρθε και μου ζητησε συγνωμη.Κατα βαθος εγω δεν πολυηθελα να τα ξαναβρουμε γτ με ειχε πειραξει αρκετα η ολη κατασταση,γτ δεν εκτιμησε καν το οτι ειμουν ηλικρινης μαζι της και τη ρωτησα κιολας αμα αισθανοταν καλα να τα φτιαξω με το φιλο της,που αλλη δε θα το εκανε αυτο.Τωρα ενα αλλο συμβαν που μου την ειχε δωσει πολυ....πριν κανα 2 βδομαδες μου ειχε προτεινει εκεινη η κοπελα να βγουμε με εναν πρωιν της ο οποιος δε θεωτειται καν πρωιν κατα τη γνωμη μου γιατι το καιρο που "τα χαν" δεν ηταν καν σιγουρη αν τον θελει και τη μια τον απεφευγε και την αλλη ζηλευε και παραπονιοταν αμα εβγαινε με αλλες..γενικα πολυ μπερδεμενη κατασταση στην οποια εγω συχνα εκανα τον διαιτητη και τους ελεγα ξεκαθαρα πως δεν ειχαν καν σχεση ετσι οπως εκαναν.Τελικα δε βγηκαμε γιατι εγω εδεινα proficiency και ειχα ξεχαστει με το βιαβασμα.Την αλλη μερα την πηρα τηλ να της πω να βγουμε με κατι αλλα κοριτσια και κεινη αρχισε παραπονιετε πως κανονιζω να βγουμε και μετα εξαφανιζομαι.Οταν της ειπα πως ειχα ξεχαστει με τα αγγλικα και τη ρωτησα γιατι δε με πηρε εκεινη να με ρωτησει αν θα βγαιναμε αφου ηθελε τοσο πολυ μου απαντησε πως ειχε και αλλες δουλειες και εκει το κλεισαμε.Για να μην τα πολυλογουμε το θεμα ειναι οτι επυμενει να λεει πως της εχω κανει πολλα ενω στην ουσια δε της εχω κανει τιποτα.Αλλα παλι σκεφτομαι μηπως κανω λαθος και με ολα αυτα οντος της εχω κανει κατι...ξερω γω μπορει να νε και ετσι,αυτο θελω να μου το πειτε εσεις κατα τη γνωμη σας γιατι εχω μπερδευτει αρκετα με ολα αυτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127087 από άσχετος στις 10 Μαΐου 2014, 3:12μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Κλασσικό ανώριμο,που δεν ξέρει τι θέλει.
Ξεκαθάρισε της, ή θα σου φέρεται κανονικά ή τέλος,άλλαξε παρέα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login