χρειάζομαι βοήθεια
Μήνυμα #124167 από exwtrelathei στις 08 Δεκεμβρίου 2013, 6:21πμ
μέλος από: 8/12/2013 μηνύματα: 1 0 |
Καλησπέρα. Έχω ερωτευτεί μια κοπέλα χωρίς να την έχω δει από κοντά , συγκεκριμένα την έχω φίλη στο facebook και την είδα από εκεί . Δεν έχουμε κοινές παρέες , δεν ξέρει ΤΊΠΟΤΑ ο ένας για τον άλλον. Ξέρω ακούγεται παράξενο αλλά έτσι είναι . Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω . Nα την μιλήσω έτσι στο άκυρο στο facebook ; Να την πω να βρεθούμε από κοντά ; Υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να βρεθούμε από κοντά χωρίς να γνωριζόμαστε καν ; Πραγματικά έχω ερωτευτεί ξανά αλλά όχι έτσι .. και δεν έχω ιδέα τι να κάνω . θα ήθελα τις συμβουλές σας ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124221 από Chris97 στις 10 Δεκεμβρίου 2013, 11:49μμ
μέλος από: 8/12/2013 μηνύματα: 8 0 |
Κοιταξε βασικα ειναι στη ιδια περιοχη με σενα?Αν ναι καλως,αν οχι τοτε προσπαθησε μεσω φβ να μαθεις ολο και περισσοτερα για αυτο και γενικα να προσπαθησεις να καταλαβεις που συχναζει.Οταν το κανεις αυτο τοτε το πιο ευκολο που μπορεις κανεις ειναι να της πεις οτι την ειχες δει σε καποιο απο τα μερη που μαλλον πηγαινει και να της αρχισεις συζητηση περι αυτου.Γενικα θα ηταν καλο να της αρχισεις να της μιλας γενικα για το που ειναι ωραιο να βγαινεις,τα μερη εννοω.Λεγε της για διαφορα θεματα οπως το σχολειο και προσπαθησε να της γινεις οσο το δυνατον πιο συμπαθης.Θα σου προτεινα να μην τη ρωτησες αν εχει σχεση ,απλα προσπαθησε να το καταλαβεις.Οταν αρχιζεις να τη γνωριζεις,τοτε πες της οτι θα ηθελες να τα πειτε και απο κοντα και προσκαλεσε της σε καμια διοργανωση τριγυρω και γενικα σε μερη με κοσμο.Αρχικα πες της αν θελει να φερει και παρεα.Τωρα για το αν δεχτει,εφοσον φαινεται οτι εισαι αληθινος και εχετε γνωριστει,δε πιστευω να αρνηθει.Ειδικα αν της πεις στην αρχη να μην ειστε τελειως μονοι.Αφου συναντηθητε τοτε τα υπολοπα θα γινουν απο μονα τους.Καλη τυχη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124222 από unknown200 στις 11 Δεκεμβρίου 2013, 12:11πμ
μέλος από: 8/12/2013 μηνύματα: 9 0 |
Μακρια απο τετοια πραγματα. Ειδικα αν δεν την γνωριζει κανενας γνωστος σου καλο θα ειναι να μην προχωρησεις σε τιποτα. Ποτε δεν ξερεις ποιος κρυβεται πισω απο μια οθονη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |