Μήνυμα στις 6/1/2014 στις 00:15 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.Το προβλημα μου ηταν οτι γενικα δε ξερω τι ακριβως να λεω,ωστε να μπορω να κανω κατι με καποια.δλδ απλα μιλαγα,αλλα δε το προετοιμαζα σωστα ωστε να κανω κατι.Τεσπα.Οσο για το ντροπαλος ναι καταλαβαινω,πρεπει να προσπα8ησω να μην ειμαι.Αλλωστε αυτο καποτε μου ειχε στοιχησει πολυ.αυτο που σου λεω οτι μου ειχε στοιχησει πολυ το ειχα γραψει σε ενα στο φορουμ λιγο πιο παλια.Θα χαιρομουν παντως να μου λεγες και εκει τη γνωμη σου
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κοριτσια
Μήνυμα στις 2/1/2014 στις 04:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια.Ειμαι 16 χρονων.Λοιπον εμενα το προβλημα μου ειναι οτι γενικα δεν ειχα ποτε επιτυχιες με κοριτσια,γιατι ειμαι καπως ντροπαλος.Ειχε τυχει να κανω μια σχεση πριν παω 3η γυμν.το καλοκαιρι,βεβαια πιο πολυ φαση,σχεση ακριβως δε τη λες,αλλα ως εκει.Μετα με οσες προσπαθουσα ετρωγα ακυρο.Γενικα δε ξερω να μιλαω και τις περισσοτερες φορες λεω ασχετα πραγματα ,γτ δε εχω τι να πω,με αποτελεσμα να μην γντ τιποτα απολυτως.Μετα απο μερικα χ μου μειωσε την αυτοπεποιθηση και δε ξερω τι να κανω.Βλεπω παντου σχεσεις τριγυρω μου και πολλα ατομα με ρωτανε συνεχεια αν υπαρχει καμια,αλλα εγω τπτ.Γενικα εχει περασει καπως ο χρονος και συνεχιζει να περναει και ολο αυτο με το χρονο με προβληματιζει πολυ.Θελω να κανω κατι,αλλα δε ξερω τι να λεω.Παντως απο ενα σημειο και μετα μου κατεβαζει τη ψυχολογια και δυσκολευομαι να συνεχισω.Τι θα ηταν καλο να λεω σε καποια?και γενικα τι να κανω με ολο θεμα γιαατι οσο παει και χειροτερευει
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με κοριτσια
Μήνυμα στις 15/12/2013 στις 17:19 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε κι εγω σχεδον το ιδιο προβλημα εχω κι με εχει ριξει πολυ ψυχ.Καταλαβα ομως ενα πραγμα,οτι σε τετοιες περιπτωσεις,δηλαδη οταν αρχιζεις να νιωθεις πραγματα,πρεπει να το λες,εστω και καθυστερημενα.Για αυτο για μενα οποτε μπορεις πιαστην και πες τη το.Μπορει να μην τα καταφερεις με τη πρωτη,αλλα παντα υπαρχουν κι αλλες ευκαιριες.Εστω και να υπαρχουν του κοσμου οι δυσκολιες μια εστω και μικρη πιθανοτητα να γινει κατι υπαρχει.Τωρα για το τι νιωθει εκεινη δεν μπορεις να το ξερεις σιγουρα,αλλα καταβαθος κατι μπορει να νιωθει κι αυτη.Γενικα δεν εχεις να χασεις τπτ και να μην μετανιωσεις για κατι που ειπες,αλλα για κατι που δεν ειπες.
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα :( σοσ
Μήνυμα στις 14/12/2013 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
Καμια αλλη γνωμη παιδια,για το τι θα ηταν καλυτερο να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Να ακουσω τη καρδια μου?
Μήνυμα στις 10/12/2013 στις 23:49 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιταξε βασικα ειναι στη ιδια περιοχη με σενα?Αν ναι καλως,αν οχι τοτε προσπαθησε μεσω φβ να μαθεις ολο και περισσοτερα για αυτο και γενικα να προσπαθησεις να καταλαβεις που συχναζει.Οταν το κανεις αυτο τοτε το πιο ευκολο που μπορεις κανεις ειναι να της πεις οτι την ειχες δει σε καποιο απο τα μερη που μαλλον πηγαινει και να της αρχισεις συζητηση περι αυτου.Γενικα θα ηταν καλο να της αρχισεις να της μιλας γενικα για το που ειναι ωραιο να βγαινεις,τα μερη εννοω.Λεγε της για διαφορα θεματα οπως το σχολειο και προσπαθησε να της γινεις οσο το δυνατον πιο συμπαθης.Θα σου προτεινα να μην τη ρωτησες αν εχει σχεση ,απλα προσπαθησε να το καταλαβεις.Οταν αρχιζεις να τη γνωριζεις,τοτε πες της οτι θα ηθελες να τα πειτε και απο κοντα και προσκαλεσε της σε καμια διοργανωση τριγυρω και γενικα σε μερη με κοσμο.Αρχικα πες της αν θελει να φερει και παρεα.Τωρα για το αν δεχτει,εφοσον φαινεται οτι εισαι αληθινος και εχετε γνωριστει,δε πιστευω να αρνηθει.Ειδικα αν της πεις στην αρχη να μην ειστε τελειως μονοι.Αφου συναντηθητε τοτε τα υπολοπα θα γινουν απο μονα τους.Καλη τυχη
Πήγαινε στο θέμα: χρειάζομαι βοήθεια
Μήνυμα στις 10/12/2013 στις 23:23 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα μπορεις ευκολα να βρεις καποιον που σου αρεσει,αν ψαξεις λιγο.ειδικα στο σχολειο η εκει που βγαινεις.Τωρα για να κανεις κατι θα πρεπει να τον γνωρισεις,κυριως μεσω παρεας η καποιου αλλου ατομου που το ξερεις.Ενα απλο γεια αν του πεις,πιστεψε με σχεδον σιγουρα θα βρει ευκαιρια να σου μιλησει.Στα κοριτσια ειναι πολυ πιο ευκολο.Επισης,ολο και καποιος θα σου μιλησει απο μονος του κι ας μην ειναι τελειως του γουστου σου.Αν σου αρεσει ετσι οπως μιλατε,τοτε σκεψου το και οτι ειναι θα γινει απο μονο του. Πήγαινε στο θέμα: Αμεση στηριξη
Μήνυμα στις 9/12/2013 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Αλλα μια ερωτηση προς κοριτσια.Εσεις δηλαδη πως θα βλεπατε εναν μεγαλυτερο σας που μιλατε τακτικα για αρκετο καιρο και γενικα εχετε μια παρα πολυ καλη σχεση?Δηλαδη τον σκεφτεστε φιλικα και μονο η καπως διαφορετικα.Επισης ειχε σε μια κουβεντα μπροστα μου οτι ειμαι πανεμορφος.Αλλα γενικα ειναι αυτο το φιλικο που φοβαμαι γτ φερηπην της ειχα πει τωρα να βρεθουμε,αλλα δε καταλαβε το λογο και μου ειπε αφου μιλαμε συχνα,τα ιδια θα πουμε απο κοντα.Γενικα να μην πολυλογω υπαρξαν καποιες ενδειξεις για το ενα,αλλα και για το αλλο.Αλλα ολο αυτομε εχει φερει σε αδιεξοδο,γτ φοβαμαι μηπως μετα αλλαξει η γνωμη της για μενα και γενικα η σχεση που εχουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Να ακουσω τη καρδια μου?
Μήνυμα στις 8/12/2013 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου.Ειμαι 16 χρονων.Το καλοκαιρι ειχα γνωρισει ενα κοριτσι καπως μικροτερη,στα 13,δε φαινεται παντως οτι εχουμε διαφορα,αφου ειναι ανεπτυγμενη.Τεσπα,αρχιζαμε να μιλαμε ολο και περισσοτερο και σιγα σιγα αρχιζα να αισθανομαι πραγματα για αυτην.Και εκεινη μου ελεγε κατι κοπλιμεντα και γενικα ειχαμε παρα πολυ καλη σχεση και καταβαθος πιστευα οτι κατι ενιωθε.Βεβαια τις λιγες φορες που μειναμε μονοι δε καταφερα να της το πω και μετα απο λιγο τελιωσαν οι διακοπες.Συνεχιζαμε βεβαια να μιλαμε πολυ και μεχρι στιγμης συναντηθηκαμε μονο 2 φορες.Το προβλημα ηταν οτι και τις 2 φορες ηρθε με την οικογενεια της και δε καταφερα δυστυχως παλι να της το πω.Γενικα ενα ειναι το προβλημα της ηλικιας που δε μπορει να βγαινει εξω τοσο,αλλα και το αλλο ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος για το τι νιωθει αυτη και φοβαμαι μηπως μετα απο ολα αυτα θα μου πειπως με βλεπει μονο φιλικα.Γενικα εχει περασει πολυς καιρος και απο τοτε μεχρι σημερα τη σκεφτομαι καθε μερα και ολο αυτο με πνιγει,γιατι αυτη δε ξερει τι αισθανομαι πραγματικα και μετανιωνω τρελα που δε της το ειχα πει νωριτερα.Πολλες φορες που της λεω να συναντηθουμε δε μπορει γιατι δεν την αφηνουν,κι αν ειναι 8α ερ8ει με τους γονεις της.Γενικα ειναι παρα πολυ δυσκολο να ειμαι μαζι της,αλλα εξακολουθω να εχω αισθηματα για αυτην και δε μπορω να το σταματησω αυτο.Πολλες φορες μου μιλαει βεβαια και συζηταμε στο τηλ.,αλλα δε ξερω τι μπορει να γινει.Δυστυχως εχει περασει καιρος απο τοτε και ειμαι ειλικρινα σε αδιεξοδο,γτ με εχει ριξει πολυ ολο αυτο το θεμα.Ειναι πολυ μπερδεμενο το ξερω.Πιστευετε οτι οποτε καταφερω και τη συναντησω πρεπει να της πω απλα τι αισθανομαι?να προσπαθησω να την κερδισω?Η μηπως να τα παρατησω απλα αφου δε γινεται ευκολα κατι.Βεβαια,οπως ειπα και πριν ειναι παρα πολυ δυσκολο να ειμαι μαζι της,αλλα αυτο που νιω8ω εχει μεινει μεσα μου και δεν αντεχω αλλο.Τελος,φοβαμαι οτι υστερα απο αυτο θα ψυχρανθουν οι σχεσεις μας και δεν θα ειναι οπως πριν.Υστερα απο αυτο εμαθα οτι μην μετανιωσεις για κατι που ειπες,αλλα για κατι που δεν ειπες.Σορρυ για το μεγαλο κειμενο,αλλα χρειαζομαι τη βοηθεια σας.
Πήγαινε στο θέμα: Να ακουσω τη καρδια μου? |