Ερωτας..
Μήνυμα #122481 από gjman1 στις 17 Αυγούστου 2013, 11:41μμ
μέλος από: 17/8/2013 μηνύματα: 3 0 |
Καλησπεραα.......ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με την σχεση μου......ειναι ενα πανεμορφο κοριτσι κ το αγαπω..με αγαπαει κ αυτη το νιωθω.... απλα μου κανει μαλακιες...λοιπον....παμε σε ενα μερος εδω π μενω εχει βραχακια ειναι ρομαντικα....παμε εκει...ειναι με μια φιλη της..κολλητη της δεν ξερω..και ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΚΙΝΗΤΟ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΔΗΑΛΔΗ λενε εκει δεν ξερω και εγω και οταν παω και καθομαι διπλα της της λεει ελααα λιγοοο και φευγει....τι να κανω για να την πεισω να ειναι συνεχεια μαζι μου...επειδη τα εχουμε 3-4 μερες και δεν ξερω τι εχει παθει...απο το fb τα λεμε ολα...τωρα τι εχει αυτη οταν ειμαι με αυτην την φιλη της δεν ξερω..τι να κανω? μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122488 από mariloulou στις 18 Αυγούστου 2013, 4:15μμ
μέλος από: 10/8/2013 μηνύματα: 5 0 |
Κοίτα επειδή τα έχετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε και αυτοκόλλητοι είχε ζωή,φίλους ξέρεις πριν σε γνωρίσει..Με την φίλη της μπορεί να έχουν να πουν ένα σωρό πράγματα..Βέβαια αυτά μπορούν να τα πουν και οι δύο τους κάποια άλλη φορά..Απλά πρέπει να της ξεκαθαρίσεις για το τι σε ενοχλεί αλλά με τρόπο για να μην θεωρήσει ότι της πιέζεις και ότι δεν της αφήνεις ελευθερίες γιατί πίστεψέ με από προσωπικής άποψης είναι χάλια όταν σου το κάνουν αυτό..Όμως για τι ηλικίες μιλάμε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122498 από gjman1 στις 19 Αυγούστου 2013, 3:15πμ
μέλος από: 17/8/2013 μηνύματα: 3 0 |
13 κ 14 αυτη.ναι με αυτη την φιλη της ειναι ολη την μερα μαζι ομως..και ναι αυτο σκεφτομαι να μην την πιεζω..της ειπα σημερα οτι αυτο π γινεται δεν παει αλλο και μου λεει το ξερω ειναι λαθος μου ...απο δω και περα δεν ξερω τι γινετε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #122501 από mariloulou στις 19 Αυγούστου 2013, 2:48μμ
μέλος από: 10/8/2013 μηνύματα: 5 0 |
Είστε μικρά μωρέ όταν μεγαλώσεις λίγο θα καταλάβεις τι είναι αυτό που προσπαθώ να σου πω..Τώρα όσο αναφορά τη φίλη της μπορεί να είναι σπασαρχίδο και να θέλει να σας κάνει χαλάστρα και να σας τα κάνει όλα αυτά εκεί όμως είναι άλλο θέμα που θα πρέπει να αφήσεις την κοπέλα σου να το καταλάβει και να κάνει τα κουμάντα της χωρίς να την πιέσεις..Χαλάρωσε και πρότεινε της μερικές φορές από όταν βγαίνεται να είστε μόνοι σας οι δύο σας χωρίς κανέναν άλλον..Πίστεψε με αυτό είναι το καλύτερο..Προσωπικά εγώ με το φίλο μου όταν βγαίνουμε μόνοι μας είμαστε κανονικά σαν ζευγάρι ενώ όταν είμαστε με φίλους είναι σαν να μην τα έχουμε αλλά αυτό είναι επιλογή μας..Μην της γίνεσαι τσιμπούρι αλλά μην αδιαφορείς κιόλας..Αυτά..Συζητήστε πάντως κάνει καλό ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |