Μήνυμα στις 19/8/2013 στις 14:48 @Θ. Κλημεντίνη
Είστε μικρά μωρέ όταν μεγαλώσεις λίγο θα καταλάβεις τι είναι αυτό που προσπαθώ να σου πω..Τώρα όσο αναφορά τη φίλη της μπορεί να είναι σπασαρχίδο και να θέλει να σας κάνει χαλάστρα και να σας τα κάνει όλα αυτά εκεί όμως είναι άλλο θέμα που θα πρέπει να αφήσεις την κοπέλα σου να το καταλάβει και να κάνει τα κουμάντα της χωρίς να την πιέσεις..Χαλάρωσε και πρότεινε της μερικές φορές από όταν βγαίνεται να είστε μόνοι σας οι δύο σας χωρίς κανέναν άλλον..Πίστεψε με αυτό είναι το καλύτερο..Προσωπικά εγώ με το φίλο μου όταν βγαίνουμε μόνοι μας είμαστε κανονικά σαν ζευγάρι ενώ όταν είμαστε με φίλους είναι σαν να μην τα έχουμε αλλά αυτό είναι επιλογή μας..Μην της γίνεσαι τσιμπούρι αλλά μην αδιαφορείς κιόλας..Αυτά..Συζητήστε πάντως κάνει καλό ;)
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας..
Μήνυμα στις 18/8/2013 στις 16:33 @Κλάψιμο
Ο κόσμος εξελίσσεται συνεχώς και αυτό από μια μεριά είναι καλό..τώρα το να κάθεσαι να κλαίγεσαι για την εποχή μας το θεωρώ ανούσιο..δεν σου αρέσει αυτό το χάος που γίνεται με την τεχνολογία?Χρησιμοποίησε την με μέτρο ή και καθόλου..Δεν σου αρέσει η σημερινή μόδα?Κάνε δικιά σου και ντύσου όπως θες!!Δεν σου αρέσει ο τρόπος διασκέδασης συμπεριφοράς και φλερτ σήμερα?Υιοθέτησε έναν που να σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις τέλεια..Δεν σου αρέσει η μουσική του σήμερα?Άκου παλαιότερων χρόνων..Παιδάκια κάντε ότι γουστάρετε και να μην σας νοιάζει αν είστε διαφορετικοί..Και αν σας κρίνουν γι' αυτό so what?Ο κόσμος θα βρει χίλιους λόγους για να σας κρίνει ακόμα και να είστε ίδιοι μ' αυτούς έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος..Κάντε ότι γουστάρετε τώρα που μπορείτε δυστυχώς δεν έχουμε 100 ζωές για να ζήσουμε..Ξεκολλήστε και κάντε ότι σας κάνει χαρούμενους!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μισω την εποχη μας!
Μήνυμα στις 18/8/2013 στις 16:15 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα επειδή τα έχετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε και αυτοκόλλητοι είχε ζωή,φίλους ξέρεις πριν σε γνωρίσει..Με την φίλη της μπορεί να έχουν να πουν ένα σωρό πράγματα..Βέβαια αυτά μπορούν να τα πουν και οι δύο τους κάποια άλλη φορά..Απλά πρέπει να της ξεκαθαρίσεις για το τι σε ενοχλεί αλλά με τρόπο για να μην θεωρήσει ότι της πιέζεις και ότι δεν της αφήνεις ελευθερίες γιατί πίστεψέ με από προσωπικής άποψης είναι χάλια όταν σου το κάνουν αυτό..Όμως για τι ηλικίες μιλάμε?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας..
Μήνυμα στις 18/8/2013 στις 16:05 @Θ. Κλημεντίνη
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας ;)..ο πατέρας του παιδιού βέβαια τώρα πέθανε..Επειδή είναι στενοχωρημένος δεν μιλάμε πολύ γι' αυτό το θέμα αλλά έχουμε ξεκαθαρίσει το τι θέλουμε και είμαστε καλά πια!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένη!!!!
Μήνυμα στις 10/8/2013 στις 02:36 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας..γράφω διότι έχω ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα..εδώ και κάποιες βδομάδες βγαίνω με ένα παιδί και περνάμε πολύ καλά έχουμε χημεία πώς το λέμε..πριν από κάμποσες μέρες μου είπε ότι ο πατέρας του είναι στο νοσοκομείο με βαρείας μορφής αρρώστια και δύσκολα θα σωθεί..προσπαθώ να μην μιλάω γι' αυτό για να μην τον στενοχωρώ αλλά τον βλέπω ότι ορισμένες φορές είναι πολύ χάλια και δεν ξέρω πως να φερθώ γιατί δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση..Τις προάλλες έκανα κάτι πολύ κακό που μετά το κατάλαβα..ήταν να βγούμε και τελευταία στιγμή το ακύρωσε διότι ήταν στο νοσοκομείο στον μπαμπά του και εγώ του γκρίνιαζα συνεχώς μετά και αυτός απολογούνταν..αυτό που έκανα με κάνει κάπως κακία ε?Δεν ξέρω πώς να φερθώ γιατί όλο αυτό που έχουμε είναι πολύ φρέσκο και δεν ξέρω αν έχω το κατάλληλο θάρρος απέναντι του για να κάνω κάποια πράγματα..πείτε την γνώμη σας ρε παιδιά please!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένη!!!! |