Προβλημα με κοριτσι
Μήνυμα #121781 από NBAislife στις 13 Ιουλίου 2013, 4:30μμ
μέλος από: 11/7/2013 μηνύματα: 11 0 |
Γεια σας.Ειμαι 15 χρονων και μολις τελειωσα το γυμνασιο.Εχω υψος 1,85 και εχω λεπτο και γυμνασμενο σωμα.Επισης παιζω μπασκετ.Το θεμα μου ειναι οτι μου αρεσει ενα κοριτσι 14 χρονων που θα παει 3η γυμνασιου και δεν ξερω πως να την πλησιασω.Το κοριτσι αυτο τα ειχε με ενα παιδι με το οποιο δεν συμπαθιομαστε καθολου και επισης με την αδερφη της η οποια ειναι συμμαθητρια μου δεν εχουμε ιδιαιτερες σχεσεις.Ακομα εχω εναν φιλο ο οποιος κανει παρεα με το κοριτσι που μου αρεσει αλλα δεν με βοηθαει.Τελος ντρεπομαι να παω να της τα ζητησω ετσι στο ξεκαρφοτο γιατι δεν λεμε ουτε καν "γεια".Σας παρακαλω βοηθιστε με με το θεμα μου γιατι εχω δαγκωσει την λαμαρινα μαζι της. Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #121782 από pantzos96 στις 13 Ιουλίου 2013, 5:50μμ
μέλος από: 9/7/2013 μηνύματα: 21 0 |
Αποδεκτή απάντησηΔικέ μου εγώ θα κλείσω τα 16 και θα πάω τρίτη λυκείου μου άρεσε πριν ένα χρόνο στην πρώτη μια κοπέλα και είχα το ίδιο θέμα με εσένα ακριβώς. Τη έκανα την πλησίασα σιγά σιγά της μίλαγα της έλεγα καλημέρα όταν την έβλεπα την πλησίαζα στο διάλυμα το καλοκαίρι της πρότεινα να πάμε για κάνα μπάνιο λάου λάου ξέρεις κάναμε παρέα πρώτα και μετά στην δευτέρα ήμασταν μαζί στην ειδικότατα (σε επάλ πάω) συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα της έδειξα ότι μου αρέσει της άρεσα και εγώ έδειξε σημάδια μετά ερχόταν μου τριβόταν ξέρεις και καλά για πλάκα ώσπου μια μέρα που είχα πάει για καφέ της τα ζήτησα τα φτιάξαμε και τα έχουμε μέχρι σήμερα. Αυτό ακριβώς κάνε ότι έκανα και εγώ και η δικιά μου τα είχε με άλλων αλά χωρίσανε στη πορεία και τα έφτιαξα εγώ αν αρέσεις στη κοπέλα θα στο δείξει και θα χωρίσει γιατί δεν θα περνάει καλά και θα τα φτιάξετε.Σου εύχομαι καλή επιτυχία με δύναμη μην διστάσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |