Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διαπιστώνεις ότι γερνάς όταν τα κεράκια κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα των γενεθλίων σου.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

γεια σασ και θελω να με ακουσετε

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119104 από giannis honda στις 27 Μαρτίου 2013, 2:51μμ

giannis honda

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2013
γεια σασ ειμαι 15 χρωνον και γουσταρω μια απο την ταξη μου αλλα δεν βλεπω να γινετε τιποτα

περιση μια μερα λιπον με καλεσε σε ενα παρτυ που εκανε και καλεσε και τον κολλητο μου.εκει εμεθα οτι και αφοσ την γουσταρε..μολισ το ειπε παγοσα και εχασα τα λογια μου.τοτε ειμουνα με τον κολιτο μου και ηρθε και τον φοναξε και καλα οτι ηθελε να του μιλισει. μολισ ανοιξα την πορτα την ειδα να τον φιλαει και ειπε πωσ του ελεγε κατι στο αυτι.μετα μου τα ειπε ο ιδιοσ οτι τον φιλισε και μου ζητισε να τον βοηθησω.δεν ειξερα τι να κανω και τουσ βοηθησα ωστε να μην το μαθει κανεισ.μετα απο 5 μηνεσ χωρισανε και τοτε ο φιλοσ μου ειχε στεναχοριθει πολυ και δεν υξερα τι να κανω.ακριβοσ ενα χρονο μετα το συμβαν στο παρτυ που εμεθα οτι την γουσταρε ειρθε και μου ειπε οτι την γουσταρει ακομα και οτι θελει να κανει κατι ωστε να τα ξαναβρουνκαι με ρωτισε αμα την γουσταρω και εγω και απαντησα ναι και μου ειπε απο ποτε και του απαντησα απο τοτε που τα ειχατε και τοτε μου ειπε οκ στην αφηνο για σενα .

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119105 από giannis honda στις 27 Μαρτίου 2013, 2:54μμ

giannis honda

Εικονίδιο
και τοτε του ειπα οτι ειναι ενα ονειρο .μετα απο μια εβδομαδα εκανε ξανα ενα παρτυ και του ειπα στο μπαλκονη τωρα θα σου αποδιξω οτι ειναι ονειρο και τησ τα ζητησα.αυτη αρχισε να γελαει και μετα φοναξε βοηθια λεσ και εκανα κατι κακο .. αυα λοιπον πιτεμου τ να κανω
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #119118 από άσχετος στις 27 Μαρτίου 2013, 5:11μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Άσε την φίλε,το κορίτσι απλώς δεν κάνει...Είδες,πως δεν σε πήρε καθόλου σοβαρά,γέλασε και μετά σε έκανε ρεζίλι σε όλον το κόσμο χωρίς να της κάνεις τίποτα..
Προσπάθησε να την ξεπεράσεις,βγένωντας έξω,γνώρισε καινούρια κορίτσια...Συγνώμη που θα στο πω αλλά δεν σε βλέπει ερωτικά,σε βλέπει μόνο φιλικά....
Αν υπάρχει καμιά που σου αρέσει,προσπάθησε να έρθεις κοντά μαζί της και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119176 από giannis honda στις 29 Μαρτίου 2013, 4:16μμ

giannis honda

Εικονίδιο
ευχαριστω ρε και αυτο θα κανω ηδη εχω αρχισει να βγαινω και να ψαχνομε παντως εθχαριστω που το διαβασεσ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login