Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Προγραμματιστικές σοφίες: Η σταθερά ενός άντρα είναι μεταβλητή ενός άλλου.
Σάββατο, 5 Απριλίου

ειναι ερωτας η απλως ενα παθος?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115768 από lillitsa στις 08 Ιανουαρίου 2013, 2:36πμ

lillitsa

μέλος από: 8/1/2013
καλησπερα! ειμαι 21 χρονων ....αυτος 37...εχουμε βρεθει 3 βραδυα ...συγκεκριμενα τον γνωρισα το μαρτιο...βρεθηκαμε 2 φορες μεσα στ μαρτη κ πριν ενα μηνα ξανα..περναω πολυ ωραια μαζι του...ειναι τελειος στ κρεβατι...αλλα ειναι η διαφορα ιλικιας που δεν θα ηθελα κατι παραπανω..κ απ οτι εχω καταλαβει ουτε κ αυτος! το θεμα μ ειναι οτι εχω αρχισει κ κολλαω μαζι του...τον σκεφτομαι αρκετα ...κ θελω πολυ να ξαναβρεθω μαζι του....να το συνεχισω κ οπου βγει? η τελος για να μν ερωτευτω?????
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #115773 από KwnstantinosS στις 08 Ιανουαρίου 2013, 1:57μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012

Αποδεκτή απάντηση

Εγω απο οτι καταλαβα τον ψιλοερωτευτηκες.....αυτος εμπειρος ειναι ,μεγαλος...μονο για σεξ θα σε θελει .....το ειπες εξαλλου και απο μονη σ δεν θελει κατι παραπανω.......εγω λεω ξαναπηγαινε μαζι του μερικες φορες ακομα και δωστου να καταλαβει.....αλλα μετα απο μερικες μερες πες του να σταματησετε ......ειναι καλυτερο να βρεις καποιον στα δικα σ χρονια........σκεψου και τι θα γινει αν το μαθουν οι γονεις σ ,δεν νομιζω να τους αρεσει αυτη η σχεση.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115783 από lillitsa στις 08 Ιανουαρίου 2013, 4:22μμ

lillitsa

μέλος από: 8/1/2013
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login