Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Εχει αποδειχθεί πια οτι το κάπνισμα είναι η βασικότερη αιτία των στατιστικών.
Σάββατο, 12 Απριλίου

Κάποια γνώμη;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #90647 από zFin στις 10 Δεκεμβρίου 2011, 11:48μμ

zFin

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2011
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στην παρέα σας!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί πολύ.

Πριν από 1 μήνα περίπου τον Σεπτέμβριο, μια κοπέλα στο διάλειμμα μου είπε πως είμαι πολύ όμορφος και ήθελε να τα φτιάξουμε. Κατά βάθος και εμένα μου άρεσε, όμως ντράπηκα τόσο πολύ που απλώς απομακρύνθηκα και δεν είπα τίποτα (έτσι και αλιώς γιατί ήταν πολοί φίλοι μου γύρω μου). Από τότε δεν έχει γίνει κάτι αλλά, εκτός το ότι έκανα μια μικρή κίνηση αφού την βρήκα στο facebook και αποδέχτηκε το αίτημα φιλίας μου (βέβαια δεν παίζει και πολύ ρόλο αυτό). Από τότε δεν ξέρω τι να κάνω, η πως να της μηλίσω γιατί δεν βρήσκω ποτέ ευκαιρία. Είναι και εκείνη πολύ ντροπαλή, και έχω έρθει σε αδιέξοδο και νομίζω πως έχει παρεξηγηθεί λίγο.

Πραγματικά προσπαθώ να της μιλήσω η να κάνω κάτι γιατί ποτέ μου δεν έχω έρθει αντιμέτοπος με τέτοια ερώτηση (και τελίκα τώρα στα 13 μου είρθε η ώρα).

Ωστόσο το κακό είναι πως δεν την ξέρω καλά και είναι σε άλλη τάξη.

Εάν έχετε να μου προτίνετε πως μπορώ να την πλησιάσω ή να κάνω κάτι θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #90649 από HiddenBoy στις 11 Δεκεμβρίου 2011, 9:53πμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011

Αποδεκτή απάντηση

Ρε φιλε ορμα τι καθεσε με της ντροπες... Της αρεσεις σου αρεσει πηγενε μιλα τις δεν χρειαζονται οι ντροπες μην σκεφτεσεε τιποτα σκεψου μονο το ποσο ωραια θα περνας μετα... θα πας και θα της πεις οτι και εσενα της αρεσεις και ανταλαξτε αριθμους και κανονιστε να βγητε βολτα στην οποια θα την πας καπου ωραια και θα την φιλισεις η θα της τα ζιτισεις μη σου φενονται δυσκολα αμα τα κανεις μετα θα νιοθεις αρχοντας. Καλη τυχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90652 από zFin στις 11 Δεκεμβρίου 2011, 11:58πμ

zFin

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2011
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την βοήθεια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login