Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 17:25 @Sex
Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Απλά οι ορμόνες σου σε αυτήν την ηλικία είναι σε μια τρελή κατάσταση ;)
Πήγαινε στο θέμα: στυση εφηβεια
Μήνυμα στις 26/4/2012 στις 19:56 @Θ. Κλημεντίνη
Νομίζω πως έχεις δίκιο vlammadi. Άλλη φορά θα προσέξω περισσότερο μου ποιους θα κάνω φίλους! Ευχαριστώ και όλους του υπόλοιπους που με βοηθήσανε! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό μου!
Μήνυμα στις 25/4/2012 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας! Χρειάζομαι για ακόμα μια φορά την βοήθειά σας. Στην περσινή σχολική χρονιά γνώρισα ένα καλό παιδί (σχετικά) και αυτό προέκυψε επειδή συμφωνούσαμε για κάτι με το δεκαπενταμελές. Έτσι μετά από κάποιες ώρες γίναμε κολλητοί. Επειδή αυτό το παιδί έμαθα πως είχε μια βαριά δυσλεξία (και άλλα που δεν ξέρω καθαρά) αποφάσισα πως πρέπει να είμαι μαζί του και να του δείχνω κατανόηση επειδή τα άλλα παιδιά δεν τον υποστηρίζουν. Το πράγμα όμως έφτασε στο αναπάντεχο... Ο κολλητός μου λοιπόν από πέρυσι όπως είπα, συνεχώς "για πλάκα" τις περισσότερες φορές με βρίζει και μου φαίρετε άσχημα. Ακόμα με αναγκάζει συνεχώς να κάνω το δικό του και συνεχώς όποτε έχει τα νεύρα του τα καταστρέφει όλα...Ακόμα, με πέρνει 3 φορές την ημέρα στο σπίτι μου και τουλάχιστον 5 φορές καθημερινά στον κινητό μου. Το μεγάλο πρόβλημα είναι, πως όταν του λέω πως πρέπει να φύγω ή να κλείσω το τηλέφωνο, συνεχώς αγνοεί το γεγονός ότι πρέπει να φύγω ή να κλείσω! Επίσης, συνεχώς όποτε πάω να κάνω κάτι που θέλω ή όταν είμαι με μια κοπέλα και ξέρετε "συμβαίνουν διάφορα" αυτός πάντα έρχετε και με τραβάει λες και...ξέρετε. Του έχω δίξει ΑΠΕΙΡΗ κατανόηση και συμπαράσταση σε όλα του τα προβλήματα όμως πραγματικά δεν αντέχω άλλο! Από το facebook συνεχώς όποτε είμαι μέσα για εκείνον σημαίνει πως είμαι ελεύθερος και πως μπορούμε να βρεθούμε, χωρίς να υπολογίζει πως μπορεί εγώ να μην έχω διάθεση. Νομίζω πως και εγώ δεν του έχω βάλει όρια όμως δυστηχώς είμαι έτσι και έχω αρκετή υπόμονη..μέχρι που δεν αντέχω άλλο. Μερικές φορές ακόμα θέλω να προσθέσω πως όταν δεν συμφωνώ με κάτι ή κάνω κάτι λάθος που τον πήραξε, πάντα με απηλεί πως "δεν θα είμαστε φίλοι" και τέτοια, εμένα προσωπικά μου φαίνεται λίγο γελοίο αυτό.. Τι λέτε να κάνω; χρειάζομαι την βοήθεια σας! Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό μου!
Μήνυμα στις 25/4/2012 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Μην ξεχνάς πως μπορείς να τις κάνεις αναφορά ή ακόμα και block.
Πήγαινε στο θέμα: Φωτογραφίες, ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΙΙΙ
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 23:24 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα πάντα. Βρες την κατάλληλη στιγμή να της το πεις. Έκφρασε τα συναισθήματα σου όταν σου έρθει, και πίστεψέ με πως θα νιώθεις καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος για να φοβηθείς.Εάν της τα ζητήσεις, μπορεί να αποδεχθεί αλλά μπορεί και όχι. Πλησίασε την περισσότερο και συμπέρανε. Ελπίζω να σε βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: Ανασφάλεια ή φόβος;
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 07:15 @Θ. Κλημεντίνη
Χμμμ...Τι να πω. Μερικοί άνθρωποι εκφράζουν τα συναισθήματά τους με άλλον τρόπο. Αλλά από την άλλη, μερικές φορές μερικοί άνθρωποι το κάνουν από κακία ή ζήλια. Νομίζω πως πρέπει να μάθεις αν ενδιαφέρετε για σένα, οπότε αν ναι δώστου μια ακόμα ευκαιρία. Ακόμα, προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Επίσης, όταν εννοείς πως σου έριχνε χυλόπιτα, δηλαδή του τα είχες ζητήσει ή απλά τον ρώταγες αν θέλει να μιλήσετε σε κάτι κτλ...; Ελπίζω να σε βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: με φτύνει και μετά με κοιτάει??
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Δυστυχώς είχα βρεθεί στην θέση του. Νομίζω πως δεν το κάνει από κακία απλά σε κάποια φάση κάτι τον είχε ενοχλήσει. Νομίζω πως πρέπει να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία.
Πήγαινε στο θέμα: με φτύνει και μετά με κοιτάει??
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 23:16 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας παιδιά, για ακόμα μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θα μπω λοιπόν κατευθείαν στο ψητό. Πριν από πολλούς μήνες, συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, ένα κορίτσι από την τρίτη γυμνασίου μου είχε ζητήσει αν ήθελα να τα φτιάξουμε. Εγώ επειδή εκείνη την στιγμή κόμπλαρα πολύ (δυστυχώς) αντέδρασα αρνητικά (λέγοντας κατά κάποιο τρόπο όχι). Εμένα μου άρεσε, όμως βλακωδώς δεν ξέρω γιατί αντέδρασα έτσι. Μετά από μια εβδομάδα, προσπάθησα να την ξαναπλησιάσω για να της μιλήσω όμως αρνήθηκε (ακόμα με ένα block στο facebook). Νομίζω πως φάνηκα αρκετά βλακωδώς από την μεριά μου, ενώ δεν ήθελα. Δεν μπόρεσα να κάνω κάτι άλλο επειδή με απόφυγε. Μετά από κάτι μήνες, τα έφτιαξε με έναν άλλον (λογικά) και εγώ απλά στεναχωρήθηκα γιατί δυστυχώς τα πράγματα έτσι ήρθα εξετίας μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, πραγματικά αισθάνομαι ακόμα άσχημα μετά από 1-2 μήνες. Μπορώ να έχω την δική σας άποψη; Πρέπει απλά να προχωρήσω την ζωή μου; Χρειάζομαι συμβουλές. :( Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Δυστυχώς ή ευτυχώς;
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 22:38 @Θ. Κλημεντίνη
Απλώς το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι να κάνω στην περίπτωση που αφτό διαρρεύσει σε όλο το σχολείο
Πήγαινε στο θέμα: Ελπίζω να κάνω σωστά
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 22:27 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδιά! Για ακόμα μια φορά θέλω την συμβουλή σας. Θέλω αύριο το πρωί στο σχολείο να πώ σε μια κοπέλα πως θέλω να τα φτιάξουμε. Μου το είχε προτείνει 4 μήνες πριν όμως δεν είμουνα σίγουρος. Δείχνει πως ενδιαφέρετε πολύ για μένα και εγώ το ίδιο, και συμβουλεύτηκα έναν φίλο μου καλό που έχει εμπειρία σε τέτοια θέματα, και μου είπε πως αυτό πρέπει να κάνω και μάλιστα γρήγορα. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω να κάνω κάτι τέτοιο, τι λέτε καλά θα κάνω; Λέω να ξεκινήσω με την φράση "Εμμ, θέλω να σου πώ κάτι. Θέλω να σε ρωτήσω το ίδιο πράγμα που με ρώτησες πριν λίγους μήνες...." Τι λέτε, κάποια ακόμα συμβουλή; Δεν έχω σχεδόν καμία εμπειρία σε αυτά! Πήγαινε στο θέμα: Ελπίζω να κάνω σωστά |