με θελει η οχι?
Μήνυμα #89803 από sexyangel στις 26 Νοεμβρίου 2011, 1:09πμ
![]() |
Γεια σε ολους...λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο...ειναι μια κοπελια στην ταξη μου που κανουμε αρκετη παρεα(μιλαμε στο facebook και μεσω sms)αυτη λοιπον η κοπελα πολλες φορες δειχνει σαν να της αρεσω και αλλες οχι π.χ βλεπαμε μια ταινια στην ωρα τον αγγλικων και δεν αφηνε κανενα να κατσει διπλα μου ελεγε εγω θελω διπλα στο Σακη...αυτο το ξαναεκανε αλλη μια φορα που μας ξαναπηγαν για ταινια παλι τα ιδια...μια αλλη φορα ηρθε και με ελεγε θελω αγγκαλιτσα κ ερχοταν και με αγκαλιαζε..επισης εχει κανει και μια δημοσιευση στ fb που λεει μου αρεσεις και ας μην το δειχνω...ακομα ερχετε και καθετε συχνα στα διαλληματα μαζι μου....στην ταξη ομως μεσα στην ωρα του μαθηματος ουτε με κοιταει καθολου...αν της αρεσα δεν θα με κοιτουσε..το λεω γιατι εμενα οταν με αρεσει μια κοπελια την κοιταω...ακομα πολλες φορες συμπεριφερετε καπως περιεργα δηλαδη δεν μου δινει καθολου σημασια ενω ειμαστε μαζι...τελικα της αρεσω η οχι :/ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ :-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89806 από HiddenBoy στις 26 Νοεμβρίου 2011, 10:17πμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Κιτα ισως να της αρεσεις το οτι στην ταξη δεν σε κιταει απλα ισως να θελει να συγκεντρονετε ποιο πολλη στο μαθημα... Προσπαθησε να της δειξεις οτι της αρεσεις να δεις πως θα ανταποκριθει και με ποιο τροπο... Υππαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην της αρεσεις και οτι κανει να το κανει φιλικα και οχι επειδι της αρεσεις. Καλη τυχη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #89823 από sexyangel στις 26 Νοεμβρίου 2011, 5:41μμ
![]() |
Πρωτα πρωτα φιλε μου ευχαριστω για την απαντιση...τωρα για αυτο που λες οτι θελει να προσεχει περισσοτερο στο μαθημα δεν ισχυει και τοσο για δεν διαβαζει σχεδον καθολου και δεν πολυ παρακολουθει μεσα στην ταξη....επισης σημερα μου εστειλε μυνημα το πρωι και ειπε οτι με ειδε στον υπνο της και ειμασταν συνεχεια αγκαλια...πως να τις δειξω οτι μου αρεσει?δηλαδη πως να της μιλαω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |