Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτου σου!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σχεση ή σεχ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89198 από monadikos στις 15 Νοεμβρίου 2011, 4:49μμ

monadikos

μέλος από: 15/11/2011
γεια σας ειμαι 15 χρονων και παω 3η γυμνασιου
εχω ενα δηλιμα
ειναι ενα κορίτσι που μου την πεφτει συνέχεια (οχι μονο σε εμένα)
και μου αρχιζει την κουβέντα για σεχ και γενικά τετοια πραγματα επισης εχουμε φασοθει και καταλαβα οτι ψαχνετε και οποτε θελω μπορουμε να κανουμε κατι παραπάνω αν και δεν εχουμε σχεση...(+ειναι και παρθενα)
αλλα εγω γουσταρω ενα αλλο κοριτσι απο την 2α γυμνασιου (δεν ξερει τιποτα για εμενα και την αλλη) και γιαυτο δεν εχω κανει κατι παραπανω με την αλλη
το θεμα ειναι οτι με αυτην που γουσταρω γνωριζομαστε μονο φατσικα....
τι μου προτεινετε να κανω?
να συνεχισω με την 1η ή να κανω μια προσπάθεια με την αλλη?
επισης θα εκτιμουσα αν με βοηθουσατε πως να πλησιασω αυτη που γουσταρω....
ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #89199 από aswtos στις 15 Νοεμβρίου 2011, 5:11μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

ας ξεκινησουμε απο το τελευταιο που ρωτας. το να προσεγγισεις την κοπελα απο τη 2α γυμνασιου που σου αρεσει μαλλον δεν σου ειναι και τοσο δυσκολο αφου απο οτι μπορω να καταλαβω δεν εισαι και κανενας που δεν βλεπετε για να καθεται η αλλη και να φασωνεται μαζι σου. μπορεις να αρχισεις να την πλησιαζεις στα διαλειμματα να την κοιταζεις χωρις να σε νοιαζει αν θα καρφωθεις αφου και μονο το ενδιαφερον απο εναν μεγαλυτερο της μπορει να την εξιταρει και να την γοητευσει. ετσι λογικα θα κοιταξει να μαθει καποια πραγματα για σενα οπως ωφειλεις να μαθεις και εσυ. πλησιαζε την παρεα της σρα διαλειμματα και ψαξε ευκαιριες για να κατσεις κοντα της και να ανοιξετε κουβεντα για να σπασει και ο παγος. μετα τα πραγματα θα παρουν το δρονο τους.
οσον αφορα την αλλη που σου την πεφτει ειναι φανερο πως ειναι ξεκωλακι αλλα εσενα δεν θα πρεπει και να σε πολυ απασχολει αυτο απο τη στιγμη που περνας καλα οταν φασωνεστε. απλα μην κανεις την βλακεια και δεθεις μαζι της ή πιστεψεις πως εσυ θα την κανεις να αλλαξει και να ειναι πιστη μονο σε εσενα. αυτο δεν προκειται να το καταφερεις.
αν θελεις να κανεις μια σχεση με την κοπελιτσα απο το σχολειο σου προχωρησε το σιγα σιγα αλλα, αν θες τη γνωμη μου, μην αφηνεις τις ευκαιριες με την αλλη να πηγαινουν χαμμενες. εμπειριες ειναι ολα αυτα. αν τελικα τα φτιαξεις με αυτη απο τη 2α γυμνασιου εννοειται πως θα ξεκοψεις τελειως με την αλλη αλλα μεχρι τοτε γιατι να πηγαινει ο χρονος σου χαμμενος; το ξερεις πως μετα απο καποια χρονια αν κλωτσησεις την ευκαιρια που εχεις τωρα πως μπορει να το σκεφτεσαι και να μετανιωνεις; να το σκεφτεσαι και να λες τι μυαλο ειχα τοτε; θα μπορουσα να εχω γαμησει απο τα 15 μου και εγω το επαιζα ερωτευμενος! απο τη στιγμη μαλιστα που οι δυο κοπελες δεν γνωριζονται μεταξυ τους δεν χανεις κατι.
αυτη ειναι η γνωμη μου. απο εκει και υστερα εσυ θα κανεις οτι νιωθεις σωστο. αν πιστευεις πως δεν ειναι τιμιο να φασωνεσαι με αυτη ενω γουσταρεις την αλλη παρατα την απο τωρα και κοιταξε τι θα κανεις με αυτη που σου αρεσει. παντως αν καταλαβα καλα το υφος του μηνυματος σου δεν ειναι πως κοβεις και φλεβα για την κοπελα απο τη 2α γυμνασιου, απλα σου αρεσει, οποτε εχεις ενα λογο παραπανω να προχωρησεις οσο σε παιρνει με αυτη που φασωνεστε. να εισαι σιγουρος πως δεν θα σε κατηγορησει κανεις πως δεν φερεσαι σωστα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89202 από monadikos στις 15 Νοεμβρίου 2011, 5:40μμ

monadikos

μέλος από: 15/11/2011
φιλε με καλυψες 100%
μαλλον θα συνεχίσω με την 1η οχι για κατι σοβαρο
με την αλλη μαλλον οχι γιατι μου ειπε ενας κολητος που την γουσταρε πιο πριν οτι θα ξαναπροσπαθισει , βασικά ετσι μου κόλισε και εμενα, οταν μου το ειπε εψαξα fb και μου εχει ψιλοκολισει 1-1,5 βδομαδες στο μυαλο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login