Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 01:22 @Θ. Κλημεντίνη
καλα να παθεις να δεις τι τραβαμε και εμεις τα αγορια...πλακα κανω μετα λετε γιατι δεν ειμαστε κυνηγοι... Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω αν με θελει
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 19:40 @Flame
θα ηθελα την γνωμη σας για μια εργασια που εχω πως φανταζεστε εναν χουλιγκαν? Πήγαινε στο θέμα: χουλιγκαν
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 17:54 @Flame
λοιπον αμα ειναι ισοδυναμος η λογο πιο δυνατος πρεπει να ορμηξεις πρωτος 100% αλιως αστα... 2ον δυνατη κλοτσια στο γόνατο δηλαδη πατα το με ολο το βαρος σου ειδικα αμα παει και προς τα πισω του κατεστρεψες το ποδι 3ον θα προσπαθησει να σε παει πισω με την δυναμ του εσυ μην κωλοσεις μετα αρχιζει το βρωμικο ξυλο @ρχ!δ1α Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές για καβγάδες...
Μήνυμα στις 4/12/2011 στις 17:35 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας ειμαι 15 και μου αρεσει τρελά ενα κορίτσι και αυτο στην ηλικία μου ειμαι τρελος για αυτην εχω χωρισει μια φορα με μια αλλη επιδη την σκευτόμουνα...μου αρεσει 2 χρονια.... το κακο ειναι πως ειναι στην τάξη μου και με παραξέρει (δεν ειμαι και το καλητερο παιδι) την εχω καψουρευτει τρελα κολλάω οταν παω να της μιλήσω δεν ξερω τι να κανω πως να της την πέσω? την γουστάρει και αλλος ενας φιλος μου αλλα δεν πιστεύω να τον εχει παρει στα σοβαρά... δεν ξερω τι εχω παθει εχω τρελαθει δεν ειναι θεα ουτε απο τις ομορφες αλλα εχω κολλησει τρελα πως να την πλησιάσω?(μου φενεται κατάλαβε οτι την γουστάρω προχθες και γιαυτό κολλαω) Πήγαινε στο θέμα: πως να της την πέσω?
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 18:13 @Sex
γεια σας ειμαι 15 και εχω μια απορια το πετσακι οταν το πεος ειναι σε στυση δεν κατεβενει μεχρι κατω αλλα σταματαει λιγο πιο κατω απο την μεση αυτο ειναι προβλημα? επισης θα διμηουργισει προβλημα με το προφιλακτικο? Πήγαινε στο θέμα: πεος και προφυλακτικο
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 17:40 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε με καλυψες 100% μαλλον θα συνεχίσω με την 1η οχι για κατι σοβαρο με την αλλη μαλλον οχι γιατι μου ειπε ενας κολητος που την γουσταρε πιο πριν οτι θα ξαναπροσπαθισει , βασικά ετσι μου κόλισε και εμενα, οταν μου το ειπε εψαξα fb και μου εχει ψιλοκολισει 1-1,5 βδομαδες στο μυαλο... Πήγαινε στο θέμα: σχεση ή σεχ?
Μήνυμα στις 15/11/2011 στις 16:49 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας ειμαι 15 χρονων και παω 3η γυμνασιου εχω ενα δηλιμα ειναι ενα κορίτσι που μου την πεφτει συνέχεια (οχι μονο σε εμένα) και μου αρχιζει την κουβέντα για σεχ και γενικά τετοια πραγματα επισης εχουμε φασοθει και καταλαβα οτι ψαχνετε και οποτε θελω μπορουμε να κανουμε κατι παραπάνω αν και δεν εχουμε σχεση...(+ειναι και παρθενα) αλλα εγω γουσταρω ενα αλλο κοριτσι απο την 2α γυμνασιου (δεν ξερει τιποτα για εμενα και την αλλη) και γιαυτο δεν εχω κανει κατι παραπανω με την αλλη το θεμα ειναι οτι με αυτην που γουσταρω γνωριζομαστε μονο φατσικα.... τι μου προτεινετε να κανω? να συνεχισω με την 1η ή να κανω μια προσπάθεια με την αλλη? επισης θα εκτιμουσα αν με βοηθουσατε πως να πλησιασω αυτη που γουσταρω.... ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: σχεση ή σεχ? |