Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σάββατο, 12 Απριλίου

Επείγον.Θα βγω με μιά φίλη μου.Και συμπερ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88996 από paikse_gelase στις 12 Νοεμβρίου 2011, 4:09μμ

paikse_gelase

Εικονίδιο
μέλος από: 12/11/2011
Γεια σας..Θα ηθελά να σας πω πως σημέρα κατά τις 5 και μιση κανονισα να βγω με ενα κορίτσι που θα π άμε στο σινεμα για ταινια οι δυο μας..;)Το κορίτσι το γνωρίσα απο το φβ και ειμαστε στο ιδιο σχολειομ..μιλάμε πολλη στο φβ (εχουμε στειλει 7000 μυνηματα στο φβ) και σχολειο ενα γεια..μ χε πει σημερα πως θα μ ελεγε να παω σπιτι της για ταινια μαζι με αλλα παιδιά...;) Αλλα τελικα θα ναι οι γονεις και τα αλλα παιδια δεν θελουν σινεμα και να πάμε οι δυο μας...Μ πε επίσης να μην το παρεξηγήσω και αμα με ενοχλεί..Έπισης εχει και αγορί..Και ειμαστέ μονο φίλοι...Εγω ειμαι αρκετά ντροπαλός και δεν ξέρω τι να συζητήσω μαζί της εξώ..Μην μου πείτε να ειμαι ο ευατος μου γιατί τόσα χρόνια δεν μ έχει πετύχει αυτό το πραγμα και δεν έχω κάνει ποτέ φιλους.,..Ας πουμε στο γυμνασιο έχω βγει με παιδια απο το γυμνάσιο μόνο 3 φορές...Δηλαδη δεν είχα ποτέ φιλους..Και με τα παιδιά τώρα απο το λύκειο..Δεν τα πάω και υπερβολικά καλα...Με μερικά καθολου..εχω πει σε μερικά να βγουμε αλλα βρισκουν δικαιολογίες...Εχω ξαναβγει με παιδια απο το λυκειο..μια φορα 28η αλλα ήταν λες και δεν ημουν μελος της παρέας σαν να ήμουν ενας που ηρθιε απροσκλητος..
Για αυτο το λόγο θα ήθελα να μου πείτε πως να μαι,τι να συζητάω μαζί της..και τέτοια τιπς..πως να συμπεριφέρομαι?Γιατί δεν ξέρω γιάτι δεν είχα ποτέ στην ζωη μου φίλους...Πως να συμπεριφέρπομαι και τι να λεω..;)

Δεν ειχα κανέναν φίλο ποτέ στην ζωη μου και φέτος αυτό θέλω οσο δυνατον γίνετε..Να αλλάξει και θα ήθελα να μου πείτε επίσης πως ν αποκτησω ενα στυλ μαγκικο ανδρικο..και πως να πλησαισω στο λυκειο τα αγορία..!

Ευχαριστω εκ τον προταιρον..! Χαρηκα που ηρθα στην παρέα σας.!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89003 από paikse_gelase στις 12 Νοεμβρίου 2011, 4:55μμ

paikse_gelase

Εικονίδιο
Κανεις..?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89004 από paikse_gelase στις 12 Νοεμβρίου 2011, 5:25μμ

paikse_gelase

Εικονίδιο
επειγοννννν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89005 από rapstain στις 12 Νοεμβρίου 2011, 5:59μμ

rapstain

Εικονίδιο
μέλος από: 27/9/2011
μη με παρεξηγησεις αλλα μπορει και να σε λυπατε Ή να σε γουσταρει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89032 από paikse_gelase στις 13 Νοεμβρίου 2011, 12:54πμ

paikse_gelase

Εικονίδιο
Tελικά θα βγουμε αυριο..λογω καιρου.δεν με λυπάται...ειναι σιγουρο νομιζει οτι εχω πολλους πολλους φιλους...!Μονο φιλικά με βλέπει ειναι το κορίτσι π μιλάει με πολλους λίγους και ολοι την θέλουν γ παρέα 1,80 γκομενάρα,απουσιολογος..!!Στο λυκειο μια χαρα τα πηγαινω με τα αλλα παιδια αλλα δεν δεχονται να βγουμε εξω μαζι....Πείτε μ αυριο πως να με..ευχαριστω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89033 από chuck norris στις 13 Νοεμβρίου 2011, 1:33πμ

chuck norris

μέλος από: 21/6/2011
Τες κουβέντες που ανταλλάσατε στο facebook (7000 μηνύματα) καιρός τώρα να συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς μηνύματα και τέτοια.
Αφού έχει γκόμενο αυτό σημαίνει πώς σε βλέπει φιλικά, τότε η κουβέντα θα είναι πιο χαλαρή σε φιλικά πλαίσια. Πώς να συμπεριφέρεσαι… Να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να παίρνεις Ηφος του μαλ…
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89040 από HiddenBoy στις 13 Νοεμβρίου 2011, 12:12μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Ρε φιλε αραξε μην ντρεπεσε να συμετεχεις στην παρεα δες τι λενε μεταξυ τους και πες και εσυ την γνωμη σου η ανοιξε ενα νεο θεμα για σιζιτισι σκεψου!!! Οσο για αυτο με την κοπελα στανταρ σε βλεπει φυλικα τωρα ισως χωρισει ισως να σου πει κανα ναι... Οταν θα βγεις με την κοπελα θα την ρωτησης τι κανει πως τα παει στο σχολειο διαφορα τετοια θα μιλισετε γενικα!!! Σκεψου και εσυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login