Φίλοι, φίλοι, καρδιοφίλοι ...
Μήνυμα #78001 από Velvet στις 28 Μαΐου 2011, 12:03πμ
μέλος από: 5/5/2011 μηνύματα: 12 0 |
Πριν από δύο χρόνια άρχισα να κάνω παρέα με ένα παιδί. Αυτός είναι σαν στυλ αρκετά ρομαντικός, ψάχνει σοβαρή σχέση κλπ. Εγώ, αντιθέτως, είμαι πολύ free άνθρωπος και ποτέ δεν ψάχνω κάτι σοβαρό. Στην αρχή της φιλίας μας αυτός έδειχνε σημάδια ότι νιώθει παραπάνω πράγματα για εμένα αλλά εγώ τον αντιμετώπιζα απλά φιλικά. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετό καιρό. Κάθε φορά που έκανα κάτι με κάποιον ζήλευε και καταλήγαμε τσακωμένοι. Μετά από αυτούς τους τσακωμούς αυτός έλεγε ότι του άρεσε κάποια άλλη κοπέλα (διαφορετική κάθε φορά) αλλά ποτέ δεν έκανε κίνηση για να τη διεκδικήσει. Πέρυσι το φθινόπωρο ήρθαμε πολύ κοντά με αυτό το παιδί, κοιμηθήκαμε και ένα βράδυ αγκαλιά (δε συνέβη τίποτα) και, γενικά, εγώ άρχισα να τον βλέπω αλλιώς. Πριν από μερικούς μήνες κάναμε φάση (με δική μου πρωτοβουλία) και αυτός τραβήχτηκε κάποια στιγμή και μου είπε ότι στην αρχή της φιλίας μας αισθανόταν πράγματα για μένα αλλά τώρα δεν αισθάνεται τίποτα επειδή με θεωρεί πολύ επιπόλαια και κοπέλα ακατάλληλη για σχέση. Πληγώθηκα πολύ. Μετά από αυτό το περιστατικό άρχισε να με πλησιάζει ερωτικά ο καλύτερός του φίλος, με τον οποίο πλακώθηκαν αμέσως μετά και τώρα μιλάν ελάχιστα. Εγώ σταμάτησα να ασχλούμαι μαζί του αλλά αυτός συνεχώς ρωτάει για μένα και επιδιώκει να βρισκόμαστε. Δε θέλω να αρχίσω να τρέφω ξανά ελπίδες ότι θα γίνει κάτι μεταξύ μας επειδή μου ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει κάτι ποτέ ξανά. Το δικό μου θέμα είναι με ποιον τρόπο να τον αντιμετωπίσω όταν βρεθούμε από κοντά. Δε θέλω να μείνουμε φίλοι (του το έχω εξηγήσει) και δε θέλω να τον κάνω να πιστεύει ότι τον θέλω ακόμα. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78003 από zamanfou στις 28 Μαΐου 2011, 12:46πμ
μέλος από: 28/3/2011 μηνύματα: 210 0 |
Αν έχω καταλάβει σωστά εσύ δεν θέλεις να έχεις πλέον επαφές και θέλεις να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου.Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο και σωστό από το να μιλήσεις ειλικρινά και να του το πεις στα ίσια.Στο κάτω κάτω δεν έχεις να φοβηθείς ή να ντραπείς για τίποτα,αυτός φέρθηκε σκάρτα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #78005 από Doctoras στις 28 Μαΐου 2011, 11:02πμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Αποδεκτή απάντησηΑυτος απλα οταν σου ειπε οτι ενιωθε κατα για σενα παλια αλλα οχι τωρα ηταν μεγα ψεμα.Απλα στο ειπε επιδη καταλαβαι οτι αρχισες να νιωθεις κατι για αυτον και ηθελε να σε ταλαιπωρησει.Αλλα δεν υπολογισε οτι αν εκανε αυτο εσυ πολυ απλα θα ελεγες ενα οκ και ξενερωσαι με τον εαυτο του.Αυτος απο τι καταλαβα εχει παραμεινει κολιμένος και εσυ το μονο που εχεις να κανεις να του πεις οτι μας λες και εσυ εδω.Λυπαμαι αλλα δεν νιωθω το ιδιο.Εξαλλου ειπες οτι δεν ηθελες να ειμαστε μαζι.Και αστον να βγαλει αυτος συμπαιρασματα.Αν τωρα εσυ νομιζεις οτι ειναι πυθανον να σου κεντρισει το ενδιαφερον στο μελλον προσπαθησε να κρατησεις μια καλη σχεση μαζι του.Αλιως απομακρυνσου απευθιας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78020 από Velvet στις 28 Μαΐου 2011, 3:38μμ
μέλος από: 5/5/2011 μηνύματα: 12 0 |
Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Doctora, δε νομίζω να αισθάνεται πλέον κάτι για μένα. Μου ξεκαθάρισε ότι δε με βλέπει αλλιώς πλέον και ότι δεν πρόκειται να αισθανθεί ξανά κάτι για μένα στο μέλλον... Ήταν πολύ σαφής σε αυτό. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |