voitheia!!!!!!
Μήνυμα #71590 από makis στις 30 Ιανουαρίου 2011, 10:14μμ
μέλος από: 4/12/2010 μηνύματα: 12 0 |
ειμαστε 3 χρονια μαζι στο ιδιο γυμνασιο και δεν εχουμε ανταλλαξει κουβεντα...... και φροντισα εγω γι΄αφτο αφου θεωρησα οτι θα της πεσω λιγος.... τωρα ομως αρχισε να μου δινει σημασια και γω αμεσως τσιμπησα. αλλα δεν ξερω πως να την πλησιασω.... τι να κανω;;;;; θελω βοηθεια!!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71592 από sintele στις 30 Ιανουαρίου 2011, 11:00μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
δωσε λεπτομεριες τι κοινα σημεια μπορει να εχετε?μουσικη-φιλουσ?αυτη πωσ σε προσεγγισε δηλαδη? καταρχασ μην μειονησ πωτε τον εαυτο σου,και κουλαρε γιατι με το αγχος δεν θα καταφερεις τιποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71593 από VeTeRaNoS στις 30 Ιανουαρίου 2011, 11:29μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Δείχνει ενδιαφέρον;Δείξε και εσύ,πλησίασε την,μίλα της,πές της τι νιώθεις όχι από φάτσεμπουκ και βλακείες ούτε από κοινούς γνωστούς,πρόσωπο με πρόσωπο,ειλικρινά.Το να φοβάσαι την χυλόπιτα είναι χαζό στο μέλλον θα το μετανιώσεις και θα σκέφτεσαι"αυτή η κοπέλα μου είχε δείξει ενδιαφέρον και εγώ την κοίταγα σα χάνος" και η κοπέλα θα την έχει κάνει με ελαφρά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71623 από makis στις 31 Ιανουαρίου 2011, 4:55μμ
μέλος από: 4/12/2010 μηνύματα: 12 0 |
sintele δεν εχουμε κανενα κοινο σημειο.... και veteranos και ενα αλλο αρθρο που ειχα βαλει μου ειπαν ακριβως το ιδιο να παωβ να της μιλησω και ευθεως χωρις να την ξερω και η κοπελα χωρις δευτερη σκεψη μου εριξε μια χιλοπιτα και απο τοτε ακομα χορτατος ειμαι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #71639 από sintele στις 31 Ιανουαρίου 2011, 8:21μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
Αποδεκτή απάντησηχοαχαχαχα καποτε τα κοτσια δεν εκτιμοντε απαραιτητα προφανος..ε δεν γινετε να μην σασ αρεση και τιποτα το ιδιο πια,ταινιες για να πατε σε κανα cinema?κανα παρκο,λουνα παρκ κατι?σε ολουσ αρεσουν κατι τετια..ψαξτο λιγο η πες καμια μαλακια πως θα πατε καπου οταν αυτη ειναι μπροστα και δες αντιδραση η προσκαλεστε την οπωσ και να εχει και αν τησ αρεσεισ οντοσ θα ερθει,οταν σου αρεσει καπιως απλα θεσ να εισαι μαζι του(αν φοβασαι μετα απο αυτο που επαθες πεσ σε κανενα φιλο που θα ειναι εκει να τησ πη να ερθει αν και θα τησ δειξησ πωσ σε ενδιαφερει με τροπο αν τη προσκαλεσεισ ο ιδιος)..δεν μασ εξηγης δηλαδη αυτη πωσ εδειξε ενδιαφερον?τι εκανε?γιατι δεν κανεισ και εσυ κατι αναλογο για να τισ δειξησ πωσ σου αρεσει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |