Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 17:01 @Διάφορα
συμφωνω απολυτα με το verus. ειχα αδερφο πραγματικο χιπ-χοπα. ψαγμενο σε ολα και πορωμενος με το ειδος αφου ειναι τροπος ζωης και οχι απλα μουσικη η ζωγραφια.... τωρα πλεον ολοι γιναν εμπορικοι και μαπες. αυτο δεν ειναι χιπ-χοπ ειναι ξεφτιλα. τελος, το ειδος εχει παρακμασει τελειος στην ελλαδα Πήγαινε στο θέμα: γνωμη σας για το hip hop
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
sintele δεν εχουμε κανενα κοινο σημειο.... και veteranos και ενα αλλο αρθρο που ειχα βαλει μου ειπαν ακριβως το ιδιο να παωβ να της μιλησω και ευθεως χωρις να την ξερω και η κοπελα χωρις δευτερη σκεψη μου εριξε μια χιλοπιτα και απο τοτε ακομα χορτατος ειμαι Πήγαινε στο θέμα: voitheia!!!!!!
Μήνυμα στις 30/1/2011 στις 22:14 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαστε 3 χρονια μαζι στο ιδιο γυμνασιο και δεν εχουμε ανταλλαξει κουβεντα...... και φροντισα εγω γι΄αφτο αφου θεωρησα οτι θα της πεσω λιγος.... τωρα ομως αρχισε να μου δινει σημασια και γω αμεσως τσιμπησα. αλλα δεν ξερω πως να την πλησιασω.... τι να κανω;;;;; θελω βοηθεια!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: voitheia!!!!!!
Μήνυμα στις 6/12/2010 στις 18:29 @Θ. Κλημεντίνη
οκ, ωραια ολα αυτα, αλλα αμα φαω το ακυρο, θα χαλασει η φιλια μας... και δεν το θελω καθολου αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!!!!11
Μήνυμα στις 6/12/2010 στις 18:27 @Sex
ναι tragike ηταν η πρωτη φορα
Πήγαινε στο θέμα: τι εκανα λαθος;
Μήνυμα στις 6/12/2010 στις 11:51 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αλλα δε θα ηταν καλυτερο να περιμενω λιγο πρωτα για να βεβαιωθω οτι θα φαω η δε θα φαω χ?
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!!!!11
Μήνυμα στις 6/12/2010 στις 11:49 @Sex
σας ευχαριστω πολυ ολους. τωρα νιωθω καλυτερα.
Πήγαινε στο θέμα: τι εκανα λαθος;
Μήνυμα στις 5/12/2010 στις 12:48 @Θ. Κλημεντίνη
τη θελω σαν τρελος, θα εκανα τα παντα για να ειμαι μαζι της. ενω ειχα σχεση με, σχετικα, πολλες κοπελες, αυτο που νιωθω για αυτην δεν το εχω ξανανιωσει. κανουμε πολυ παρεα, αλλα φοβαμαι να της το πω. ενω ερχεται πολλες φορες και καθεται διπλα μου και μου μιλαει ετσι στα καλα του καθουμενου(δλδ δειχνει οτι ενδιαφερεται), ειμαι σιγουρος οτι αμα παω να κανω κατι θα φαω ενα χ που θα το θυμαμαι για παντα. βοηθεια!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!!!!!!!!11
Μήνυμα στις 5/12/2010 στις 11:52 @Sex
πριν μια εβδομαδα περιπου εβαλα δαχτυλο στην κοπελα μου. δεν το εβαλα ολοκληρο και δεν εχω και νυχια. βασικα πιο πολυ ετριβα... ενω εδειχνε οτι της αρεσε πολυ (φαινοταν απο τις κινησεις του σωματος της), ξαφνικα με σφαλιαρισε, ντυθηκε και βριζοντας με, εφυγε! απο εκεινη τη μερα δε μου ξαναμιλισε και αφτο ηταν... τι εκανα λαθος; νιωθω πολυ ενοχος. βοηθεια!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: τι εκανα λαθος; |