Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Web 2.0, καλάθι της νοικοκυράς, Μολώχ της ασφάλτου, φιλανθρωπία εταιρειών. Ισοδύναμα ανύπαρκτα πράματα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

θελω να σταματησω να κανω παρεα μαζι της

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #65958 από Erietta στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 11:53πμ

Erietta

Εικονίδιο
μέλος από: 7/9/2010
Καλημερα ειμαι καινουργια διαβαζα εδω και καιρο τα θεματα σας και σημερα πηρα την αποφαση να γραψω και γω κατι .Λοιπον ξεκιναω,για δυο χρονια εκανα παρεα με τρεις κοπελες με τις δυο ειχα πολυ καλη σχεση,ενω η τριτη μου ητανε παντελως αδιαφορη.Δεν με αγγιζε καθολου,αλλα μετα απο λιγο καιρο οι αλλες δυο εφυγαν φοιτητριες και χαθηκαμε οποτε εμεινα μονη μου με την τριτη την κοπελα ειμασταν και στο ιδιο σχολειο και ξεκινισαμε οι δυο μας να εμβαθυνουμε στην σχεση μας..Εξαρχης φαινοτανε οτι δεν ειχαμε πολλα κοινα ενδιαφεροντα και πιστευω και μαζι της μπορουσες να συζητησεις πολυ στανταρ θεματα,διοτι δεν την ενδιεφεραν πολλα και αν ελεγες κατι το οποιο δεν την απασχολουσε κατεβασε μουτρα, αλλα παρολα αυτα μετα απο πολλους καυγαδες ειμασταν και παλι μαζι.Καναμε παραλληλα και παρεα με κατι παιδια απο το σχολειο,αλλα μετα απο ενα χρονο ολα τα παιδια της παρεας αρχισαν να εχουνε μεγαλα προβληματα με την κοπελα,ουσιαστικα δεν την συμπαθουσε κανεις και το προβλημα ητανε οτι και γω ειχα παρομοια προβληματα μαζι της,αλλα μονο και μονο επειδη ητανε καλοκαρδη και πραγματικα δινοτανε σε μια σχεση..χωρις υποκρισιες..!συνεχισα να ειμαι μαζι της και τωρα εχουνε περασει 7 χρονια και ειμαστε ακομα μαζι,αλλα εδω και 2 χρονια που ειμαστε φοιτητριες σε αλλη πολη..Δεν ξερω καθε φορα που συναντιομαστε στις διακοπες διαπιστωνω οτι δεν ταιριαζω καθολου με την κοπελα και δεν περναω καλα μαζι της,απλα σκεφτομαι ολα τα χρονια που κανουμε παρεα...και οταν παω λιγο να απομακρυνθω και το καταλαβαινει κολαει ακομα περισοτερο πανω μου..και με πνιγει.. σαν να μην ητανε αρκετο ολοι οσοι μας εχουνε γνωρισει μαζι..λενε οτι η σχεση μας μοιαζει σαν μια σχεση ερωτευμενων..ολη την ωρα θελει να ειμαστε οι δυο μας.οταν ειμαστε με μεγαλη παρεα εχει μουτρα..δεν μπορει να παρει μερος σε καμια συζητηση της παρεας και οταν περνει πεταει ασχετα θεματα..επισης ολη την ημερα με περνει τηλεφωνο για να μιλαμε..και στο μσν δεν προλαβαινω να μιλησω σε κανεναν αλλον εκτος απο αυτην..και οταν της μιλαω λιγο..την πιανουν οι ανασφαλειες της και με ρωταει συνεχεια αν ειμαι θυμωμενη μαζι της..;.Συγνωμη που σας ζαλησα με την πολυλογια μου,αλλα ηθελα να σας δωσω μια πληρη εικονα.Δεν ξερω εχω κουραστει παρα πολυ και θελω να ξεκοψω αλλα δεν ξερω πως.αν μπορειτε προτεινετε μου κατι
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #65959 από paprika στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 11:59πμ

paprika

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

κανενας δεν μπορει να σε υποχρεωσει να του μιλας με το ζορι απο την στιγμη που δεν θες να μιλας μαζι της μη μιλας. αμα σε περνει τηλ στελνει μνμ μην απαντας, βεβαια αυτη ειναι η ευκολη λυση η δυσκολη ειναι να την ποιασεις στα ισα και να τις πεισ ολα αυτα που εγραψες εδω αν παλι δεν καταλαβενει εφαρμοσε την πρωτη λυση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65966 από Erietta στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 2:06μμ

Erietta

Εικονίδιο
Συμφωνω με οσα προαναφερεις,την πρωτη λυση την ειχα εφαρμοσει στο παρελθον και αντι να ξεκολησει κολλησε ακομα πιο πολυ,ερχοτανε στο σπιτι μου και εκλαιγε και με ρωτουσε τι μου εκανε και αξιζει αυτην την αντιμετωπιση..και εγω δεν αντεξα ετσι οπως την εβλεπα και συνεχισα για ακομα μια φορα να κανω παρεα μαζι της.Οσον αφορα για την δευτερη λυση ειναι η καλυτερη,αλλα ειναι πολυ δυσκολη και θα την πληγωσω πολυ.Το βασικο προβλημα ειναι οτι η συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι αποδεκτη απο τα περισοτερα ατομα που γνωριζει και ουσιαστικα εχει μονο εμενα..για αυτο δεν μου παει η καρδια να το κανω.αλλα καποια στιγμη θα το κανω χωρις να το επιδιωκω διοτι δεν θα αντεξω απο το πνιξιμο της
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65974 από dark4 στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 4:13μμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
μιλα της στα ισια. πες της οτι ειναι φιλη σ αλλα οχι κολλητη κ αν ειστε συνεχεια μαζι σε πνιγει. κ οτι θελεις τον χρονο σ κ τον χωρο σου. να της το λες οποτε γινεται ανυποφορη, μεχρι να το καταλαβει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65976 από Erietta στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 5:17μμ

Erietta

Εικονίδιο
Ειναι πολυ καλη ιδεα.και θα την απομακρυνω ετσι ωστε να μην με κουραζει και δεν θα την πληγωσω,ευχαριστω πολυ δεν ξερω για ποιον λογο δεν το ειχα σκεφτει νωριτερα αυτο.πραγματικα αυτο θα εφαρμοσω να δουμε πως θα παει το πραγμα.Το μεγαλυτερο προβλημα σε αυτην την φιλικη σχεση προφανως το εχω εγω,διοτι εχω την ασχημη συνηθεια να μην λεω αυτα που αισθανομαι για να μην πληγωσω τους φιλους μου και ουσιαστιακα τα κανω σκατα και πληγονομαι εγω.Ευχαριστω πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login