Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Σύσκεψη: Το υποκατάστατο της δουλειάς όταν βαριόμαστε.
Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου

Μια πρώην...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #51888 από vsak90 στις 16 Ιανουαρίου 2009, 2:40μμ

vsak90

μέλος από: 16/1/2009
Παιδία έχω μεγάλο πρόβλημα...Είμαι προσφατα χωρισμενος με την κοπέλα μου...ο λογος που χωρισαμε ειναι πωες ειμαι 4 χρονια μικροτερος της..2 βδομάδες αφου χωρίσαμε τα έφτιαξε με καποιων αλλο..αυτος ειναι φιλος μιας φιλης της που ειχε βαλθει να μας χωρισει(και τελικα τα καταφερε)..στην αρχη δεν μιλουσαμε καθολου...βγηκε για καφε με την ξαδερφη μου(ειναι φιλες)και αρχισε να της λεει πως για ολα φταιει η φιλη της κια ρωτουσ τι κανω και αν ειμαι με καμια κοπελα..οταν ι ξαδερφη μου της ειπε πως υπαρχει μια που με γουσταρει τσατιστηκε...και τοτε αρχισαμε να μιλαμε...ξαφνικα μου ειπε πως ζηλευει οταν ξερει πως ειμαι με αλλες κοπελες εξω και πως αισθανεται πολλα για μενα...την επομενη μερα μου ειπε πως αυτα δεν σημαινουν τπτ το ερωτικο..δλδ τα πηρε ολα πισω..δεν ξερω τι να κανω...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
επισημανση: ειμαστε απο διαφορετικες πολης...εγω σπουδαζω και αυτη δουλευει...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51916 από vsak90 στις 18 Ιανουαρίου 2009, 3:49μμ

vsak90

παιδια βοηθεια............
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #51932 από fantom στις 20 Ιανουαρίου 2009, 1:40μμ

fantom

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2008

Αποδεκτή απάντηση

εγω θα προτεινα να δωσεις αλλη μια ευκαιρια γιατι αφου η κοπελα ζηλεψε σημαινει οτι σε θελει παρολο που μετα το πηρε πισω.τωρα αν δεν αντεχεις την αποσταση...ξανασκεψου το!Απλα επειδη η κοπελα ειναι μεγαλυτερη προσπαθησε να φερεσαι ωριμα για να μην εχει την αισθηση οτι ασχολειται με ενα παιδακι..!αυτα ειχα να πω..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51949 από vsak90 στις 21 Ιανουαρίου 2009, 1:47μμ

vsak90

φερομαι που πιο ωριμα απο οτι φερεται αυτη!!!!το προβλημα ειναι πως δεν μου λεει μαπα πως με γουσταρει...λεει οτι με σκευτεται και πως ζηλευει οταν ξερει πως ειμαι εξω με αλλες αλλα μετα λεει οτι δεν ειναι ερωτικα ολα αυτα....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51950 από Cultman στις 21 Ιανουαρίου 2009, 4:04μμ

Cultman

Εικονίδιο
μέλος από: 19/1/2009
ε ρε φιλε κ τι ειναι?μ φαινεται οτι η κοπελα ειναι λιγο ανιωθη το χαβα σ παιδι μου εσυ βρες αλλη κ αστην να χωλοσκαει.Κ αμα τυχει για καμια αρπαχτη ριχτην!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51951 από fantom στις 21 Ιανουαρίου 2009, 4:54μμ

fantom

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2008
εγω προτεινω μια ειλικρινη συζητηη πρωτα με την κοπελα.πες της να σου ξερκαθαρισει πως νιωθει κ τι θελει απο σενα αλλα μη δεχτεις υπεκφυγες.να σου πει οτι θελει στα ισα.κι αν μετα κ απο αυτο δε βγαλεις ακρη σηκω και φυγε.δε θα ασχολεισαι συνεχεια με ενα ατομο που δεν ξερει τι θελει κ που παρα την ηλικια της εσυ εισαι πιο ωριμος!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login