Μήνυμα στις 28/2/2009 στις 01:58 @Διάφορα
ενδομυχες σκεψεις.Προσευχησου μπορει να γινει αληθινο
Πήγαινε στο θέμα: ονειροκριτησ
Μήνυμα στις 24/2/2009 στις 02:43 @Διάφορα
Έχουν παρέλθει οριστικά οι εποχές που θα προκαλούσαν τέτοια θέματα το ζωηρό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.Το μάτι του μέσου τηλεθεατή έχει κορεστεί μέσα στην αποχαύνωση της tv και πλέον στην ουσία τίποτα δεν σοκάρει.Με εξεφρασες πληρως.
Πήγαινε στο θέμα: Το φαινόμενο Πετρούλα
Μήνυμα στις 22/2/2009 στις 15:02 @Sex
Περιπτωση υπαρχει αλλα μηδαμινη...Το χαπακι παρτε το και τερμα οι βλακειες ποτε δεν ξερεις απο που σ ερχετε.Οταν η γυναικα εχει περιοδο ενα αλλο ωαριο ωριμαζει στην αλλη σαλπιγγα δν ειναι ακομα ωριμο αλλα κατι τετοια γινονται π κ π....
Πήγαινε στο θέμα: ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 21/2/2009 στις 19:14 @Διάφορα
Παρα πολυ καλο κ αυτο αλλα ειναι απο τα κλασσικα π τα εχουν τραγουδησει κιαλλοι!Προτιμω τον γνησιο αλκινοο π τα βγαζει απο μεσα του!
Πήγαινε στο θέμα: Αλκινοος Ιωαννιδης
Μήνυμα στις 19/2/2009 στις 04:02 @Διάφορα
Παιδια εκανα ενα θεμα για αυτον τον καλλιτεχνη επειδη πιστευω οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει καλυτερος...Ο ανθρςπος γραφει στιχους με τοσο βαθυ νοημα...και ταυτοχρονα τοσο εμφανες... Πήγαινε στο θέμα: Αλκινοος Ιωαννιδης
Μήνυμα στις 19/2/2009 στις 03:54 @Διάφορα
Πολυ βαθυ...Συγχαρητιρια εγω εχω να πω οτι ο κοσμος βρισκεται σε καταθλιψη για αυτο το λογο,η ευτυχια χανεται καθε μερα που περναει...Μοναξια μου ολα....Απλα εμεινα αφωνος...ΠΑΡΑ πολυ βαθυ οντως..
Πήγαινε στο θέμα: Το φαινόμενο Πετρούλα
Μήνυμα στις 19/2/2009 στις 03:51 @Sex
Αγαπη ειναι μια λεξη που πλεον εχει γινει ψωμμοτυρι...Γιατι ατιμαζετε αυτη τη λεξη?ΓΙΑΤΙ?mij62 ολα τα πες για εμενα..
Πήγαινε στο θέμα: Πως Δινεις το 1ο σου φιλι?
Μήνυμα στις 8/2/2009 στις 03:18 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω με το πανω
Πήγαινε στο θέμα: Ενα καινουργιο εγω |