Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γεια σας! Ονομάζομαι Βασίλης Πόρτας και η δουλειά μου είναι να πουλώ παράθυρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Χάσμα γενεών...

Σελ. 5
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #39989 από senza paura στις 08 Ιουνίου 2007, 9:25μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Μπήκες στην σχολή των ονείρων μου... Να κάνεις ό,τι σου λέει η καρδιά σου, βάλε την ψυχρή λογική σε δεύτερη μοίρα όσον αφορά την προσωπική σου ζωή... Καλές οι συμβουλές μας αλλά η ζωή είναι δικιά σου, ζήσε την για εσένα και όχι για τους άλλους... Ζήσε χωρίς αύριο και άσε τον κόσμο να παραμιλά, όπως έχω ξαναπεί (you may say i'm a dreamer but i'm not the only one)... Εύχομαι όλα να πάνε καλά στην ζωή σου ό,τι και αν τελικά επιλέξεις...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40007 από mpoumpou στις 10 Ιουνίου 2007, 5:16μμ

mpoumpou

μέλος από: 10/6/2007
geia sas paidia....eimai kainouria edw kai eilikrina exw entipwsiastei apo tis sizitiseis sas...loipon glikia mou kopela den to perimena na iparxei idia periptwsi mautin pou zw egw me tin kolliti mou!!!auti 16 kai autos 40.oxi bebaia ka8igitis tis alla daskalos se dimotiko!ta pragmata einai poli diskola!prepei na skefteis an auta pou niw8eis einai ontws giauton ton an8rwpo i apla sou kaliptei kapoio keno apo proigoumenes sxeseis!!esi 8a 8eleis na bgaineis kai na ton gnwrizeis se filous sou..o kosmos omws einai poli skliros...8a to anteksete?
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login