Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 10:23 @Sex
seuxaristw poli ArkOuDos!!!makari na min eimai agxwmeni kai na pane ola kala!
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι παρθένα
Μήνυμα στις 15/6/2007 στις 10:21 @Θ. Κλημεντίνη
provoskida seuxaristw para poli eilikrina!!!apla wres wres niw8w oti den ton kserw!exei allaksei ola tou ftaine gkriniazei kai den kserw pia ti na pw!!!!ase pou ekei pou pame na piasoume kapoia poio erwtiki sizitisi mpoukaroun sto 8alamo kai tous fwnazoun!!alles fores bebaia einai apisteuta ksenerwtos!!!!anti-koukou tous dinoun re gamwto?
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις με φαντάρους
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 19:27 @Θ. Κλημεντίνη
poli tixeros!!!kai na tou exw empistosini?exw akousei para polla gia fantarous!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 18:37 @Θ. Κλημεντίνη
mono pou to les senza paura moy erxetai na lipo8imisw....12 mines i estw 8 einai para poli!!!!8a spasoun ta neura tou kai mazi kai ta dika mou!egw ti na kanw na pigainw me ta nera tou?
Μήνυμα στις 14/6/2007 στις 15:30 @Θ. Κλημεντίνη
katarxin candyman kalo kouragio kai se sena kai sti kopela sou!paidia ta neura tou 24 wres to 24wro einai tsatalia!oti kai na pw ftaiw!ase pou exoume gkrinia pou kai me poion bgianw!!kai otan arxisw ta mou leiepis kai sagapaw arxizoun kai ta klammata......pws na ton stiriksw?ta xw kai egw xammena!to kserw oti twra prepei na fanw egw dinati kai na ton stiriksw alla kai egw stin idia 8esi eimai!
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 21:03 @Κλάψιμο
simfwnw mazi sas!mporei omws na ta kanei ola auta kai gia na se entipwsiasei!na se kanei na pistepseis oti einai kapoios kai na en8ousiasteis.einai me olous etsi i mono otan eiste mazi?
Πήγαινε στο θέμα: Ναρκισσισμός
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 19:34 @Sex
exeis faei xontro kollima tote....mipws to ma8ane oi files tis kai auto einai to problima?
Πήγαινε στο θέμα: erotas me ti proti fora sex
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 19:31 @Sex
nai alla oute kai 100% ikanopoiisi afou merikes fores einai aparaitito!
Πήγαινε στο θέμα: sas aresi na pezete to peos sas
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 10:52 @Θ. Κλημεντίνη
koritsia kai agoria tin boi8eia sas!!!pisteuw oti oles sas kata kairous eixate sxesies me fantarous!i ena wraio prwino o taxidromos efere "to xarti" kai o filos sou bre8ike mes ta xaki!pws antidrasate?ton perimenate?kai pou brikate to kouragio???eseis agoria tis perimenete i to mialo sas einai stin prwti eksodo na pate na.....??????
Μήνυμα στις 13/6/2007 στις 10:26 @Θ. Κλημεντίνη
mipws kapoia apo autes endiaferetai?kane mia sizitisi me oles mazi kai zita tou seksigiseis gia osa lene...
Πήγαινε στο θέμα: αναρωτιεμαι αν η σχεση ειναι καλη |