Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Το Linux είναι φιλικό προς τον χρήστη. Δεν είναι φιλικό σ' αυτόν που αγνοεί και στον ηλίθιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

μεγεθος πεους

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #37059 από perakas στις 16 Δεκεμβρίου 2006, 11:18μμ

perakas

Εικονίδιο
μέλος από: 14/12/2006
εθεσα ξανα το θεμα αυτο..και ενδιαφερομαι για συζητηση γυρω απο αυτο...αλλα γιατι μου βγηκε κλειδωμενο το προηγουμενο θεμα...εκανα κατι λαθος???
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37062 από captain40 στις 17 Δεκεμβρίου 2006, 5:20πμ

captain40

μέλος από: 8/11/2006
μάλλον πάτησες τον κάλο του Moderator..

χαχαχα

Φιλε μου να στα πω στο τάκα τακα,
όσο καλό γλυφο***νι και να κάνεις, δεν είναι το ίδιο με το να της ρίξεις 19+ εκατοστόμετρα deep inside...και εν συνεχεία να το δουλέψεις υπερωριακά.
Κατάλαβες; σε αυτό το θέμα η φύση είναι μεγάλη κουφάλα..
Εσύ (και ο ευθικτος moderator) μπορείτε να ελπίζεται μόνο στην κακή απόδοση των προσοντούχων ώστε να ανβλυθούν οι εντυπώσεις και να σταματήσει να υπάρχει το "απόλυτο" απόψεις των γυναικών (ή των όποιων παραληπτών).
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37068 από deathsinger... στις 17 Δεκεμβρίου 2006, 11:07πμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Ρε παίδες κάτι ήξερε ο mod που το κλείδωσε...έχουμε θίξει άπειρα θέματα περι μεγέθους στο sex forum. Ρϊξτε μια ματιά και θα βρείτε θέμα με τον ίδιο τίτλο +9 σελιδούλες για διάβασμα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37141 από Praetorian στις 22 Δεκεμβρίου 2006, 1:53μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Πράγματι ρε παιδιά...Το έχουμε χέσει το θέμα...Πόσο πρέπει να την έχω και πόσο την έχει ο άλλος. Έλεος πια...Μην ανησυχείς...Δεν είναι το sex το μόνο σημαντικό στη σχέση...Και αν η γκόμενα σου σε παράτησε επειδή δεν κάνεις καλό κρεβάτι τότε δεν άξιζε ποτέ...Δεν λέω ότι δεν είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το παν. Οι γυναίκες το ξέρουν ήδη, εμείς πότε θα το καταλάβουμε??
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login