Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα παιδιά σπανίως τραβάνε το καζανάκι.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προβλημα στη σχεση μου..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #36216 από pitsirikos στις 27 Σεπτεμβρίου 2006, 4:29πμ

pitsirikos

Εικονίδιο
μέλος από: 27/9/2006
Χερετω τους αναγνωστες αυτου του θεματος κ καταρχην συνχαριτηρια για το υπεροχο site!Οποτε ας αρχισω κ εγω την αφηγηση του προβληματος μου..Ειμαι 18 χρονων κ εδω κ 3 μηνες εχω μια σχεση με μια 15χρονη (πρωτη μου σχεση...)..Δεν λεω η ηλικια δεν με ενοιαζε διοτι αφου την γνωρισα καταλαβα οτι ειναι αρκετα ωριμη για την ηλικια της (μαλλον λογο διαφορων οικογενιακων προβληματων) κ μπορουσα να κανω μια σταθερη σχεση μαζι της.Οι 2 πρωτοι μηνες ηταν υπεροχοι και αν και νωρις μπορω να πω οτι την αγαπησα διοτι εκεινη την περιοδο που περναγα διαφορες δυσκολες φασεις στη ζωη μου και οικογενιακες και προσωπικες με εβγαλε απο τον βουρκο ας πουμε!Ολα αυτα μεν πιστευω χωρις να τα καταλαβαινει διοτι σε αυτην την ηλικια οι κοπελες ειναι του στυλ "αυτος ειναι κουκλος τον γουσταρω" που καπως ετσι εγινε και με μενα πιστευω..Για να μην τα πολυλογω γιατι θα γεμισω σελιδες!!Γιναμαι ζευγαρι και παρολο τα καθημερινα μικροπροβληματα ειμασταν καλα!μετα για τα γλυκα τα ματια της τα χαλασα με τους φιλους μου γιατι βαζανε λογια σε μενα για αυτην κ σε αυτην για μενα...Μετα αρχισε το σχολειο...δεν την εβλεπα καθολου κ εκεινη ως συνηθεια δεν την ενοιαζε μια κ μου ειχε πει μια τραγικη μερα πως οταν ειμαστε μαζι δεν της πολυ-λειπω...(αν κ με διαβεβαιωσε πως ειμαι υπεροχος κ δεν θελει να χωρισουμε κ απλα ηταν μια βλακεια κ ηθελε να την πει)Το κακο ειναι πως η κοπελα μου λογω χρηματων δεν βαζει συχνα καρτα στο κινητο της (απολυτος κατανοητο...δεν την πιεζω για τιποτα οπως οταν μου ειπε οτι θελει να ολοκληρωσουμε οταν παει 17 αν ειμαστε ακομα μαζι)κ κ λογο ηλικιας δεν την βλεπω συχνα με αποτελεσμα η εναρξη του σχολειου να τα διαλυσει ολα!!Τεσπα την πιανω μια μερα κ τις λεω οτι παρολο που δεν το θελω θα πρεπει να χωρισουμε διοτι δεν παει αλλο κ στο τελος θα πληγωθουμε κ οι δυο...μετα απο καμια ωρα αρκετου ψυχολογικου πολεμου τον οποιο εκανα για να παρει μια σωστη αποφαση (μιας κ αλλη μια φορα μου ειχε πει οτι και να ηθελε δεν μπορει να με χωρισει επειδη μιλαω ανετα κ εχω ενα καθησυχαστικο στυλ ομιλιας...μ*******ς δλδ!!)συμφωνησαμε να κανουμε ενα μικρο διαλειμα στο οποιο ειμαστε ακομα..για να παρει μια αποφαση...Εγω το βλεπω πως δεν ενδιαφερεται κ απλα σαν τα κοριτσια της ηλικιας της εκανε σχεση μαζι μου για το γαμωτο..Δεν ειπα την ιστορια για συμβουλες αλλα για να την βγαλω απο μεσα μου κ να παρω μια δευτερη γνωμη!!ΤΙ στο καλο παιζει???μια εξηγηση ψαχνει ενα πληγωμενο παλικαρι..Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας κ την απαντηση σας κ συγγνωμη για το μεγεθος!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36221 από pitsirikos στις 27 Σεπτεμβρίου 2006, 9:03μμ

pitsirikos

Εικονίδιο
Καλα τα λες φιλε μου κ εγω ετσι νομιζα πω ειναι! το θεμα ειναι πως οτι λεω το εννοω κ απλα προσπαθησα να την κανω να παρει μια αποφαση που ακριβως οπως τα λες να γεμιζει κ των δυο μας την καρδια!!τωρα ο χρονος θα δειξει εχουμε ακομα μια εβδομαδα μεχρι την τελικη απαντηση..ποναω που το λεω αλλα αυτο το ενδιαφερον που λεω κ στο παραπανω μηνυμα δεν το ειδα ποτε μου κ πολυ απλα πιστευω οτι ειναι του στυλ απλα μου αρεσε κ τα εφτιαξα μαζι του..χαρακτηριστικο της ηλικιας της!! στην τελικη αν κ δεν μου αρεσει ο τροπος που ακουγεται θα βαλω καποιους ορους που θα κανουν την διαφορα..Ευχαριστω για τη απαντηση!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36222 από deathsinger... στις 27 Σεπτεμβρίου 2006, 9:13μμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Καλως ήρθες φίλε μου και καλή διαμονη...που λες αύτο το διάλειμμα μπορεί για σένα να μην είναι κατι σημαντικο, αυτή όμως να το πήρε αλλιώς. Θα συμφωνήσω με τον akatanomastos. Σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις εσύ πρώτος την κίνηση. Ασε αυτή να δούμε τι θα σου πει και απο εκεί να κρίνεις. Όμως έτσι είναι δυστηχώς...αρχίζουν τα σχολεία, διαβάσματα και δεν μπορείς κάθε μέρα να είσαι με αυτούς που αγαπάς. Τώρα λογικό είναι κάποια φορά να ξενερώσεις με κάποια σχέση σου όμως αν η σχέση είναι δυνατή πιστεύω πως δεν βαριέσαι ποτε. Όμως αστο...θα δείξει με τον καιρο. Αστην να δούμε τι θα κάνει...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36224 από joy_ στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 10:05πμ

joy_

Εικονίδιο
Καλα, από ένα κοριτσάκι 15 χρονών τι θα περιμενες δηλαδή; Παιδί είναι ακόμα, δεν είναι έτοιμη για "σοβαρή σχέση" ή απλώς σχέση.

Καλύτερα να κοιτάξεις να βρείς μια κοπέλα στην ηλικία σου ή και λίγο μεγαλύτερη. Οχι οτι μπορεί να καταλήξει σε "σοβαρή σχέση", αλλά έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρείς κάποια που τουλάχιστον να ξέρει (περίπου) τι ζητάει από έναν άνδρα (και να έχει και δουλειά να βάζει κάρτα στο τηλέφωνό της. )
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36225 από pitsirikos στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 3:37μμ

pitsirikos

Εικονίδιο
Ευχαριστω ρε παιδια!!τωρα που πλακωθηκα με τους φιλους μου δεν ειχα να μιλησω σε κανεναν αλλα με βοιθησατε παρα πολυ!!Να'σται καλα!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36229 από iroulini στις 28 Σεπτεμβρίου 2006, 4:14μμ

iroulini

Εικονίδιο
μέλος από: 28/9/2006
ειμαι 17 και πιστευω πωσ δεν μπορεισ να βρεισ αυτο που ψαχνεισ σε μια κοπελα 15 χρονων. το καλυτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να ψαξεισ να βρεισ μια κοπελα στα δικα σου μετρα. δλδ στην ηλικια σου η 1 με 2 χρονια μεγαλυτερη. μονο ετσι μπορεισ να εχεισ ελπιδεσ οτι μπορει να προκειψει κατι σοβαρο στο μελλον.....
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login