Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ζωή είναι αυτό που μας συμβαίνει την ώρα που εμείς κάνουμε άλλα σχέδια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ρομαντισμός και άντρες: σημειώσατε τί??

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #34796 από miss_piggy στις 04 Ιανουαρίου 2006, 2:51πμ

miss_piggy

Εικονίδιο
μέλος από: 20/11/2005
Αγαπητή θεία Κλημεντίνη,
αφού υπάρχεις εδώ για περιπτώσεις καψούρας κλπ κλπ, αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σου τον προβληματισμό μου. Κάθε Πρωτοχρονιά με πιάνει μια διάθεση να αποτιμήσω τη ζωή μου, να δω τι μ’ αρέσει, τι όχι, τι στόχους πέτυχα απ’ αυτούς που είχα θέσει κι αν είμαι ικανοποιημένη σε τελική ανάλυση από τις επιλογές μου. Φέτος όμως είδα μια εικόνα στο δρόμο που μου κόλλησε άσχημα και με βύθισε σε σκέψεις! Η ώρα περίπου μια, τότε ακριβώς που μετά την αλλαγή της χρονιάς ξεμυτάνε όλοι να πάνε να χαρούνε. Κολλημένοι λοιπόν στην κίνηση που είχε δημιουργηθεί, είμαστε κι εμείς με τον καλό μου μέσα στ’ αυτοκινητάκι μας. Όλα καλά κι ωραία ως εδώ. Τσουπ, χαζεύοντας έξω απ’ το παράθυρο βλέπω το εξής: τυπάκι κουστουμαρισμένο, με τη γραβατίτσα του μες στην τρελή χαρά, περπατάει φουριόζο στο δρόμο με το λουλουδικό απ’ το ένα χέρι και ένα μπουκάλι σαμπάνια απ’ το άλλο τυλιγμένο με κόκκινη κορδελίτσα. Τί να σου πω βρε θείτσα μου, λιώμα έγινα, το καμάρωσα το παλικάρι, συγκινήθηκα που υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα. Γύρισα στον καλό μου, κοίτα αγάπη μου του λέω τι ωραία που πάει ο άνθρωπος να βρει την καλή του εξοπλισμένος ανάλογα. Και τι μου απάντησε λες? ‘Ε, όλοι έτσι πάνε στην αρχή, αλλά μετά…’ Δε μ’ άρεσε ομολογώ η απάντηση αυτή για το μετά, επέμεινα, ρώτησα γιατί. Η απάντηση πάλι δε με κάλυψε ‘συνήθως φταίνε κι οι δύο’ μου είπε. Και ερωτώ, που πάει ο ρομαντισμός στη σχέση όσο περνάν τα χρόνια, περίπατο? Γιατί κι εμένα έτσι μου έσκαγε μύτη ένα φεγγάρι με τις παστούλες και τα αρκουδάκια, αλλά πια ούτε ζωγραφιστά δε τα βλέπω. Εντάξει, καταλαβαίνω και την καθημερινότητα και τα προβλήματα και όλα, όμως συνειδητοποίησα ότι όλες αυτές οι ρομαντικές σαχλαμαρίτσες μου λείπουν πια. Και ξαναρωτώ: τι κάνουμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις? Συμβιβαζόμαστε? Το συζητάμε? Έχει νόημα η συζήτηση στην προκειμένη περίπτωση ή όλα αυτά τα ρομαντικά είναι ανάγκη που έχουν μόνο οι γυναίκες, οι άντρες τα κάνουν μέχρι να μας ρίξουν και μετά δε τους απασχολεί? Λείπει και σ’ αυτούς το ίδιο? Το πακέτο ρομαντικός και άντρας υπάρχει ή δεν παίζει ο συνδυασμός? Και εντέλει τι πραγματικά συμβαίνει?
Όποιος μπορεί παρακαλώ ας με διαφωτίσει!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34797 από loukritia27 στις 04 Ιανουαρίου 2006, 1:45μμ

loukritia27

Εικονίδιο
μέλος από: 3/1/2006
Καλή χρονιά Miss Piggy...

Λοιπόν... Ο ρομαντισμός για μένα είναι πολύ προσωπική υπόθεση και δεν μπαίνει ούτε σε κανόνες ούτε σε στατιστικές του τύπου "...ο ρομαντισμός στους άντρες χάνεται μετά από 6,2 μήνες.." και τα σχετικά. Πιστέυω ότι είσαι ρομαντικός/ή ή όχι. Και επειδή έχεις δίκιο όταν λες ότι στην αρχή κάθε σχέσης λίγο πολύ όλοι οι άντρες κάνουν κάτι ρομαντικό, αλλά μετά τίποτα, πιστεύω ότι απλούστατα δεν είναι ρομαντικοί (όχι όλοι φυσικά...)! Μας κάνουν το χατήρι για να μας "ρίξουν" (όχι με την κακή έννοια), επειδή ξέρουν ότι ο ρομαντισμός μας αρέσει.
Σκέψου ότι αντίστοιχα κι εμείς στις αρχές συχνά το παίζουμε πιο χαζές, πιο ερωτικές, πιο άνετες και μετά βγάζουμε τον παλιό, κακό εαυτό μας!! Γκρινιάζουμε, πιέζουμε, ελέγχουμε κτλ κτλ κτλ...

Τουτ'εστιν αγαπητή μου ή είσαι πάντα ρομαντικός ή ποτέ δεν ήσουν και απλά σε κάποιες φάσεις χρησιμοποιείς τον ρομαντισμό για να σιγουρέψεις την σχέση σου.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35091 από vogg στις 08 Ιουνίου 2006, 10:05πμ

vogg

Εικονίδιο
μέλος από: 6/6/2006
To sizitame fisika kai DEN sivivazomaste
Eine megali anomalia na sivivastis me kati tetio ,ousiastika ala agapises kai ala ziis....
.mia katastasi gia na ftasi se tetio simio sigoura eine euthini kai ton dio, an i sizitisi den feri apotelesmata pernis apofasi kai feugis
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login