Μήνυμα στις 17/1/2006 στις 16:14 @Θ. Κλημεντίνη
Και ιδού το δίλημμα φίλοι και φίλες: Έστω ότι είστε σφόδρα ερωτευμένοι/-ες, αλλά το αντικείμενο του πόθου σας έχει τη σφραγίδα άλλου γελαδάρη, κοινώς...ανήκει σε άλλη/-ον. Τι κάνετε? Τον διεκδικούμε και βουρ στο ψητό και όποιον πάρει ο Χάρος ή τον-την αφήνετε ήσυχο και πάμε γι'αλλα έστω και με την καψούρα να τρέχει από τα μπατζάκια?
Πήγαινε στο θέμα: Ο επιμένων νικά ή πάρτη μούρη σου και φύ
Μήνυμα στις 4/1/2006 στις 13:45 @Θ. Κλημεντίνη
Καλή χρονιά Miss Piggy... Λοιπόν... Ο ρομαντισμός για μένα είναι πολύ προσωπική υπόθεση και δεν μπαίνει ούτε σε κανόνες ούτε σε στατιστικές του τύπου "...ο ρομαντισμός στους άντρες χάνεται μετά από 6,2 μήνες.." και τα σχετικά. Πιστέυω ότι είσαι ρομαντικός/ή ή όχι. Και επειδή έχεις δίκιο όταν λες ότι στην αρχή κάθε σχέσης λίγο πολύ όλοι οι άντρες κάνουν κάτι ρομαντικό, αλλά μετά τίποτα, πιστεύω ότι απλούστατα δεν είναι ρομαντικοί (όχι όλοι φυσικά...)! Μας κάνουν το χατήρι για να μας "ρίξουν" (όχι με την κακή έννοια), επειδή ξέρουν ότι ο ρομαντισμός μας αρέσει. Σκέψου ότι αντίστοιχα κι εμείς στις αρχές συχνά το παίζουμε πιο χαζές, πιο ερωτικές, πιο άνετες και μετά βγάζουμε τον παλιό, κακό εαυτό μας!! Γκρινιάζουμε, πιέζουμε, ελέγχουμε κτλ κτλ κτλ... Τουτ'εστιν αγαπητή μου ή είσαι πάντα ρομαντικός ή ποτέ δεν ήσουν και απλά σε κάποιες φάσεις χρησιμοποιείς τον ρομαντισμό για να σιγουρέψεις την σχέση σου. Πήγαινε στο θέμα: ρομαντισμός και άντρες: σημειώσατε τί??
Μήνυμα στις 3/1/2006 στις 18:23 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχην χρονια πολλα και καλη χρονια για ολους... Επειδη μου τυγχανει πριν δυο εβδομαδες να χωρισω με τον καλο μου - με τον οποιο εχουμε 20 χρονια διαφορα...- επετρεψε μοθ να σου πω οτι καποια πραγματα εξαρτωνται απο τους ανθρωπους και πως τα βρισκουν μεταξυ τους, ανεξαρτητα απο ηλικιες και αριθμους. Οι λεπτομερειες ομως και η καθημερινοτητα δεν παλευονται τοσο ευκολα...Κοινως, ολα καλα οταν εισαι 20 και ειναι 40, και συγχαρητηρια και μπραβο που περνατε καλα. Οταν ομως θα εισαι εσυ 30 και αυτος 50? Εσυ 40 και αυτος 60?Εκει η σχεση αγγουρ-ευει... Εννοειται οτι αυτο ισχυει και για μικροτερο αντρα, αν και το φαινομενο σπανιζει για τοσο μεγαλη διαφορα. Σε αυτη την μ...κια εχουμε τα πρωτεια εμεις οι γυναικες... Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας |