Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα δυο πιο κοινά στοιχεία στη φύση είναι το υδρογόνο και η ηλιθιότητα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

προβλημα με κοπελα φιλου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #133806 από gina_trella στις 26 Μαΐου 2015, 3:22μμ

gina_trella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/3/2015
Αυτο το κειμενο που θα γραψω τωρα το εχει γραψει ενας φιλος μου που συζητουσαμε για το προβλημα του και του ειπα πως ειμαι μελος σε ενα forum και μου ειπε να ζητησω την γνωμη σας: "Λοιπόν παιδιά η μαμά της κοπέλας μου δεν την αφήνει να βγαίνει πολύ τώρα στις εξετάσεις και δεν βλεπομαστε αρκετά... Αυτό προκαλεί προβλήματα δηλαδή της θυμωνω άσκοπα.. Ξέρω οτι έχω άδικο.. Αλλά είμαι εγωιστής.. Μίλησα με την μαμά της και είπε να χαλαρωσω λίγο και να μην την φέρνω σε δυσκολη συναισθηματική κατασταση αυτή την περίοδο.. Οποτε περιμένω περιορισμένος στον λίγο χρονο η κάνω κάτι άλλο?"
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133822 από Marilou_LM στις 26 Μαΐου 2015, 11:02μμ

Marilou_LM

μέλος από: 26/5/2015
Λοιπον..επειδη καταλαβαινω καπως την συγκεκριμενη κοπελα θα σ πω την γνωμη μ..αυτη η περιοδο ειναι αρκετα δυσκολη για ολους..ειδικα αν εισαι στις ταξεις του Λυκειου το στρες φτανει στα υψη..Ειναξ απολυτως λογικο να θυμωνεις ασκοπα μαζι της γιατι αυτο δειχνει οτι σου λειπει..αυτο που πρεπει κατα την γνωμη να κανεις ειναι να περιμενεις να περασει αυτος ο απαισιος μηνας..εφοσον η κοπελα σ κουραζεται τοσο σωματικα οσο και ψυχικα με τις εξετασεις οπως και συ..προσπαθησε να ηρεμησεις και να κανεις την σχεση σ να ειναι ιδανικη εστω και μεσω μηνυματων..αυτο που εννοω ειναι οτι τν συγκεκριμενη στιγμη χρειαζεστε ο ενας τν αλλο για να χαλαρωσετε και να ξεφυγετε απο τν δυσκολη μερα..αυτο με μηνυματα ή τηλεφωνικος μπορεις να το καταφερεις..πες της κατι γλυκο και θυμισε της πως νιωθεις..ετσι θα εχεις αντιστοιχες απαντησεις απο αυτην που θα σε κανουν να αντεχεις μακρια της..και οποτε εχετε εστω και λιγο ελευθερο χρονο εκμεταλλευτειτε το εστω για ενα φιλι :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133825 από gina_trella στις 27 Μαΐου 2015, 2:05μμ

gina_trella

Εικονίδιο
banned
Ευχαριστω πολυ! θελω να ακουσω μερικες γνωμες ακομα πριν δωσω την αποδεκτη :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133849 από Dieftharmenos στις 29 Μαΐου 2015, 12:11πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Κατι λιγο ασχετο με το θεμα.Θα σου προτινα να μην ξαναπεις σε κανεναν οτι εισαι γραμμενη σε φορουμ.Ειναι κριμα να χασεις την ελευθερια που εχεις εδω μεσα.Εχουμε δει και ατομα να παρακαλανε να αλλαξει ο moderator το ονομα τους για τετοιους λογους.

Μπορει να μην ειπες σε πιο αλλα εφοσον ξερει το παιδι τα χαρακτηριστικα του μηνυματος σου ευκολα το βρισκει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #133855 από gina_trella στις 29 Μαΐου 2015, 2:52μμ

gina_trella

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Dieftharmenos@29 Μαΐου 2015)
Κατι λιγο ασχετο με το θεμα.Θα σου προτινα να μην ξαναπεις σε κανεναν οτι εισαι γραμμενη σε φορουμ.Ειναι κριμα να χασεις την ελευθερια που εχεις εδω μεσα.Εχουμε δει και ατομα να παρακαλανε να αλλαξει ο moderator το ονομα τους για τετοιους λογους.

Μπορει να μην ειπες σε πιο αλλα εφοσον ξερει το παιδι τα χαρακτηριστικα του μηνυματος σου ευκολα το βρισκει.

Ναι οντως εχεις δικιο ευχαριστω για την προειδοποιηση
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login